MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
21.06, 14:01
44
+20 °С
Вітер: 1 м./с., Пд-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2985480
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
19.10.2017 р. відповів для Gustav  
answerview
Нужен. Власть нужно торбить всегда. Тогда она немного оглядываеться на народ. И по другому ответственность элиты никак не развить .  простое правило водзания по заслугам должно работать всегда . Для любого члена общества. Не взирая на ранги.

В каких странах, которые на данный момент можно считать благополучными, такая система сработала?
Может немцы власть торбили? Или шведы? Япония? Южная Корея?
Я вот не знаю ни одной страны, в которой народ сам себя пинал бы (а власть это и есть граждане страны) и добился бы хорошего результата.
расскажи с чего ты этот бред вздумал.

И так погдали. Немцы торбили власть очень сурово в 1920 годах. Элита сменилась и старая разбежалась. Шведы в 1945 старую элиту разогнали. причем жестоко,
япония то же самое в 1945 Замели жестоко. ,Южная корея там то же старую элиту мягко говоря вырезали в 1950.
посмотрим на наших как бедненькие только не перекрашиваются лиш бы остаться у корыта. Шо присоски не оторвать. Почитай всю биографию приезидента где и чего он создал . Так он и в регионах был создателем. Но я веду не туда просто каждый на своем месте должен нести ответственность. Налетел на зебре на пешехода на скорости за 200 в городе посадка нужна. В не зависимости от звания и должности родственников.  Это правило в европе срабатывает а у нас нет. вот и все. 47_mail
7
like
6
bad
shockingly
1
20.10.2017 р. відповів для Vervet  
answerview
ОМтіві традиційно не дає встроювати плейер
https://youtu.be/7ymgUC4P1IA

ніхто не піде
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
answerview
на першому кадрі Тарас із недолуго одітою каскою - які питання
шо то за хрен - я не знаю
чого він здриснув в США - не знаю
за який рен він там живе - не знаю

кому це вигідно? - ворогам України...

п.с. їж своє гівно сам, не треба ним кидатися в людей
не все так адназначна, ані проста імеют другоє мненіє і т.д.
Крим - це Україна!
1
like
bad
shockingly
1
20.10.2017 р.
answerview
Фу-у-у,опять нытье за совок! 28_bad
Навеяло  03_biggrin
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
2
like
1
bad
shockingly
1
20.10.2017 р.
answerview
Про хрензна-надцатый  "майдан"
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
2
like
2
bad
shockingly
Риболов видалений
20.10.2017 р. відповів для Grom  
answerview

ніхто не піде

а хто пішов раніше на пенсію, при трудовому стажі 40 років, отримали надбавку аж 177 гривень, і тепер пенсія аж 1700 гривень.
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
like
bad
shockingly
20.10.2017 р. відповів для cem  
answerview

И так погдали. Немцы торбили власть очень сурово в 1920 годах. Элита сменилась и старая разбежалась.
Враньё. Германия была закручена гайками под Версальским договором. Гитлер рвался к власти. Это не немцы как народ, это национал-социалистическая партия как хищная сила, которая стремилась взять верх в государстве. Со штурмовыми отрядами и "берлинскими рабочими". В каком месте это можно натянуть что народ торбил власть?

Шведы в 1945 старую элиту разогнали. причем жестоко,
Не верю.

япония то же самое в 1945 Замели жестоко
Это американцы оккупационную администрацию поставили. Сожгли всю Японию, а потом поставили на колени и научили жить.

Южная корея там то же старую элиту мягко говоря вырезали в 1950.
Южная???? В 1950 Корея была одна, единая...
Вот воистину пример для подражания. Поторбили власть, три года открытой войны и два враждующих государства получили.  Ну конечно надо так делать, да?

Почитай всю биографию приезидента где и чего он создал . Так он и в регионах был создателем.
Я читал. на тот момент Партия регионов была безобидным сборищем дядек по интересам. Потом Порошенко из ПР вышел и только потом началось мракобесие.
Какие у тебя претензии к Порошенко в плане его участия в Партии Регионов? Номинально что он там был?? Так и я в комсомоле был, но коммунизм не строил и не собирался.
Но я веду не туда просто каждый на своем месте должен нести ответственность. Налетел на зебре на пешехода на скорости за 200 в городе посадка нужна. В не зависимости от звания и должности родственников.  Это правило в европе срабатывает а у нас нет. вот и все.
А это тупое гониво. Во первых скорость за 200 детектированная радаром в глазу дяди Вани не принимается в суде как доказательство. Зебра да, а со скоростью не надо ля ля.
Во вторых в Европе тоже за не предумышленное убийство не сажают в смысле слова посадка.
В третьих очень часто родственники погибших предпочитают взять деньгами с виноватого, чем добиваться его заключения. Погибшего не вернёшь, а деньги нужны.
Так что как я уже писал - не надо
Змінено: 20.10.2017 р., Gustav
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
20.10.2017 р. відповів для Grom  
answerview
на першому кадрі Тарас із недолуго одітою каскою - які питання
шо то за хрен - я не знаю
чого він здриснув в США - не знаю
за який рен він там живе - не знаю

кому це вигідно? - ворогам України...

п.с. їж своє гівно сам, не треба ним кидатися в людей
не все так адназначна, ані проста імеют другоє мненіє і т.д.

Я теж не знаю, чому комбат і генерал кинули людей , зброю і бігли як зайці.До речі, Тарас теж з комбатом втік, чи з пацанами в полон потрапив?
Ти такий гном передбачуваний, хрону він не знає, але знає, що той в штати звалив.
А ти лижи , смокчи і далі.

кому це вигідно? - ворогам України

Вигідно раші, путлеру, ворогам України-це все старі темники,щось нове придумати розуму не вистачає? 06_question  01_smile
Jedem das Seine
Змінено: 20.10.2017 р., Vervet
2
like
bad
shockingly
2
answerview

ніхто не піде

а хто пішов раніше на пенсію, при трудовому стажі 40 років, отримали надбавку аж 177 гривень, і тепер пенсія аж 1700 гривень.

В Мариуполе знакомому металлургу добавили с 7500гр. до 15000 гр. пенсию,он в шоке.В Донецке почти всем шахтерам и металлургам удвоили размер пенсии,многие пенсионные ватаны начали полюблять хунту. 15_badgrin ,местную-российскую увеличили всего на 5%.
2
like
2
bad
shockingly
Риболов видалений
20.10.2017 р. відповів для alikxom  
answerview

ніхто не піде

В Мариуполе знакомому металлургу добавили с 7500гр. до 15000 гр. пенсию,он в шоке.В Донецке почти всем шахтерам и металлургам удвоили размер пенсии,многие пенсионные ватаны начали полюблять хунту. 15_badgrin ,местную-российскую увеличили всего на 5%.

Олег, добавка залежить багато в чому від того, коли чоловік пішов на пенсію. .Мій сусід все життя вчителював, на початку 2000 пішов на пенсію, йому накинули 300 гривень, а якби пішов на пенсію в 2011-накинули б на багато більше.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
answerview
Олег, добавка залежить багато в чому від того, коли чоловік пішов на пенсію. .Мій сусід все життя вчителював, на початку 2000 пішов на пенсію, йому накинули 300 гривень, а якби пішов на пенсію в 2011-накинули б на багато більше.
И в каком месте нарушена вселенская справедливость?
Не надо было добавлять 300 гривен? Он может их пожертвовать на какое то доброе дело.
Или ты просто о том, что пенсия зависит от выслуги?
А раньше было не так?
like
bad
shockingly
20.10.2017 р. відповів для Gustav  
answerview
Что, pizdit?,зазьясните неграмотным.Ольга Богомолець про медреформу: Геноцид розпочавсяhttp://pl.com.ua/olga-bogomolets-pro-medreformu-genotsid-rozpochavsya/
like
bad
shockingly
answerview
Что, pizdit?,зазьясните неграмотным.Ольга Богомолець про медреформу: Геноцид розпочався

Без комментариев с моей стороны. Я вобще не в материале. Ничего про это не знаю и ...ну просто я не в курсе.

Но прочитав этот не длинный текст по ссылке могу заметить что

«Більша частина українців буде позбавлена доступу до високоспеціалізованої повноцінної медичної допомоги відразу після того, як почне діяти цей закон.
Большая часть украинцев и так лишена такой возможности. Потому что у них нет денег оплатить такую медицину, а поскольку мед.учереждения не получают от граждан денег за такие услуги, то у мед.учреждений нет возможности и оборудования такую помощь оказывать.
Можно сколько угодно напирать на права в Конституции, но если станок для МРТ районной больнице не по карману, то никакие граждане в этом районе такую услугу в районе не получат. Хоть богатые, хоть бедные. Такова реальность.

Сьогодні – чорний день в історії українського народу. Верховна Рада, прийнявши так звану «медреформу» від МОЗ, узаконила та дала старт фізичному знищенню мільйонів соціально незахищених людей.

Реально я не вижу никакого старта - бедные как были беспомощными, так ими и остануться. Так везде и всегда было, если только у государства на дереве алмазы не ростут.

Після тривалої кампанії, яка включала в себе чорний піар, залякування, підкилимні домовленості та відверту брехню – лобістам все ж таки вдалося проштовхнути ганебний закон, який позбавляє мільйони соціально незахищених людей можливості лікуватися, можливості вижити. Їхня мета, яка прописана в законі – забрати 100 мільярдів гривень в громад та сконцентрувати їх у себе. І саме заради цих грошей влада прирекла мільйони людей на смерть. Вона вважає всіх, в кого немає грошей – зайвими в цьому житті. Наслідком цього рішення стане закриття лікарень, скорочення лікарів, ліквідація «Швидкої допомоги», зникнення сільської медицини та жахливі ціни на лікування важких хвороб, які вимірюються сотнями тисяч гривень. Але ми з однодумцями не будемо спокійно спостерігати, як знищується наш народ. Ми будемо намагатися відстояти кожну людину, якій відмовлять у лікуванні, кожну лікарню, яку спробують закрити, будемо захищати лікарів, яких планують масово скорочувати. Сьогодні обов’язок кожної порядної людини стати поряд з нами та захищати кожен міліметр прав та інтересів українського народу. І тоді ми обов’язково переможемо!».

А это всё пурга пиарная - вот я такая козырная, не забудьте проголосовать за меня и мою политическую силу. А влада злочинна.
8
like
8
bad
shockingly
answerview
Так визжит эта Богомолец, вроде до реформы был рай и любой бедный гражданин получал бесплатную помощь в больнице или поликлинниках. Воде бы операции для всех били бесплатными и бахилы выдавали на входе, и за снимки платить не надо было....

Как по мне, сейчас всё структурируют и бабло официально пойдёт в медучреждения, а не в карманы к эскулапам...

Могу, конечно ошибаться. Я не сильно в теме.... взгляд со стороны.
http://motok.kiev.ua/ MOTUL ,Liqui Moly мотомасла, присадки, мотозапчасти, резина, аккумуляторы.
http://mustang-club.kiev.ua
1
like
1
bad
shockingly
20.10.2017 р.
answerview
Зараз реформа ще не діє так? Медицина типу безкоштовна.
У вівторок везу жінку і інститут серця(протезування клапанів) = 90 000 грн, є гроші приїзджайте - немає - ваші проблеми.
Батькові треба було шунтування, грошей не було - так і помер в 2001-му безкоштовно.

Аби було співфінасування то мабуть же якийсь відсоток компенсували з бюджету і було б типу 40+50, а безкоштовно все за мої. 03_biggrin
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
bad
shockingly
20.10.2017 р.
answerview
А у меня тут вопросик , а кто эту реформу читал. Или хотя бы видел.  47_mail
2
like
1
bad
shockingly
1
answerview

ніхто не піде

Соседка бабуля, всю жизнь с молодухи бухгалтером на заводе отработала, одна запись в трудовой(!), ещё и на пенсии поработать пришлось... Так ей подняли пенсию почти на 1900 грн. Летает, за болячки забыла! 03_biggrin
Поправочка - 1100 грн...

П.С. Сказать что власть в стране ничего не делает, будет не правдой. Скажу так: могла бы больше, если очень хотела и не "оглядывалась".
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 20.10.2017 р., 99Ezdok99
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview
Не надо было добавлять 300 гривен? Он может их пожертвовать на какое то доброе дело.
А раньше было не так?

Яка у вчителя може бути вислуга?А стажу більше 40 років має
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
answerview
А раньше было не так?

Яка у вчителя може бути вислуга?А стажу більше 40 років має

я имел ввиду стаж. Больше стажа, больше денег. раньше было не так?
like
bad
shockingly
20.10.2017 р.
answerview
Юля з Верветом придумали відмазку 03_biggrin

Глава Днепропетровской областной организации «Батькивщины» и родная тетя Юлии Тимошенко Антонина Ульяхина на своей страничке в Фейсбук рассказала, что акция под Верховной Радой организована Петром Порошенко, чтобы народ мог «выпустить пар».
Об этом сообщает Интернет-издание «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«Друзья, я в шоке! Информированный источник в администрации президента сообщил, что 90% участников акции перед Верховной Радой организованы по заданию президента!
Причина простая: собрать людей под неопасными лозунгами, неинтересными основной массе простых, не политизированных граждан и тем самым выпустить пар общества простым выхлопом, чтобы избежать более радикальных требований: отставка правительства, премьер-министра, президента и роспуск Верховной Рады.
А что? По-моему, очень похоже на правду, глядя на результат!» - написала она.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
1
like
1
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин