MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
23.06, 06:04
32
+12 °С
Вітер: 0 м./с., Пн-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2987507
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
23.10.2017 р.
answerview
Glenn A. Rathn ????????? @GlennARathn @IronVasserman

Анальное чрєвовєщаніє. Лубянскоє шоу: "Саакашвили призвал ликвидировать СБУ и нацгвардию Украины"

Капитулировать на Донбассе и забыть "на время" о Крыме ещё не было? Скоро будет!

Саакашвили призвал ликвидировать СБУ и нацгвардию Украины
22.10.2017 | 18:56
Экс-глава Одесской области Михаил Саакашвили призвал ликвидировать Службу безопасности Украины и нацгвардию. Об этом он сказал во время вече у здания Рады, передает РИА «Новости».

«Это не Национальная гвардия, это барыжная гвардия, которая создана для того, чтобы защищать главного барыгу от собственного народа», — сказал Саакашвили.

Он уверен, что на нужды этих ведомств тратится больше денег, чем на армию, тогда как эти средства могли достаться гражданам страны.

В итоге Саакашвили предложил «оставить вместо СБУ службу эффективной контрразведки, а этих дармоедов всех отпустить».

Ранее сообщалось, что митинг под названием «Майдан реформ» собрал несколько сотен человек.
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
1
like
bad
shockingly
1
23.10.2017 р.
answerview
Начальник Генштабу України про співпрацю з військовими США та перехід на стандарти НАТО
Карл Маркс.

like
bad
shockingly
23.10.2017 р.
answerview
Дубно
Карл Маркс.

Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
2
like
2
bad
shockingly
23.10.2017 р.
answerview
shustrex? @shustrex

Ляшко - идеальный флюгер.
Ж#пой чувствует, откуда ветер дует и каким будет прогноз на завтра.
Карл Маркс.

like
bad
shockingly
23.10.2017 р.
answerview
Юрій Гудименко

«Сторожевая застава» оказалась на удивление приятной. Простой, но не примитивный фильм. «Стріла в лоб так стріла в лоб» – так вообще прекрасно. Не без логических нестыковок в сценарии, конечно, так и во «Властелине колец» герои почему-то не на орлах в Мордор полетели.
По ходу, у нас на глазах оживает украинский кинематограф. И это замечательно.
P.S. То, что действительно зацепило – это роль Тугарина, брата главного злодея, которая досталась Ивану Денисенко, украинскому блюзмену, добрейшей души великану, умершему в августе на концерте в Эстонии. Не дожил до премьеры...
Карл Маркс.

1
like
1
bad
shockingly
23.10.2017 р.
answerview
Mason Lemberg

Про зворотній бік "хитромудрих" стратегій влади.
"Гра в піддавки", яку використовує влада по відношенню до "опозиції" могла б виявитись достатньо ефективною. Адже ця стратегія наочно показує всю гидотну сутність так званої "опозиції", маргіналізує і ослабляє її.
Одначе, так могло б статися в ситуації, коли стратегія супроводжується адекватним інформаційним висвітленням подій. Але імпотентна стецьовщина, через день після мегаобсиру запрошує на ваш 5-й канал маргінального афганського члєніна, а ваше Еспресо показує свінопсіну, яка розказує українцям чому поганий Порошенко. Не кажучи вже за кремлівські канали..
Крім того, не варто забувати що владі протистоять маргінали. Маргінали без паспорта і Батьківщини, маргінали з фейковими прізвищами в паспорті, маргінали з нулем підтримки.
Ці маргінали дозволяють собі висувати ультиматуми, дозволяють собі бити атовців-поліцейських і атовців-депутатів, дозволяють собі возити з собою озброєних тітушок, дозволяють собі перекривати дороги, дозволяють собі бикувати біля київських шкіл, дозволяють собі проривати кордони і багато іншого дозволяють собі ці виродки.
Ці маргінали давно перейшли будь-яку здорову межу і своїми діями підривають основи держави, довіру до державних інститутів, основоположні принципи суспільних відносин, не несуть обов'язкову відповідальність за вчинені злочини.
Я розумію стратегію влади по відношенню до них, я розумію, що багато чого я не знаю. Я це все розумію.
Але реалізовуючи свої "хитромудрі" стратегії влада не має забувати, що є і зворотня сторона такого відношення до маргіналів.
Бо зовсім не факт, що якась подія стане точкою неповернення і люди, яким вже набридло дивитися на безпомічність влади (нехай вдавану) і безкарність виродків (нехай тимчасову), не прийдуть і не зроблять мокре місце з якоїсь безпаспортної свині, що прорвала кордон чи проплачених биків, які вирішили бикувати біля школи.
Так, зараз ці люди мовчать, спостерігають, не підривають основи державності, але влада не має забувати, що граючи в піддавки з маргіналами, вона випробовує з терпінням громадян, в яких за 3 роки війни не все так добре з нервами і терпінням.
Коли влада держави не здатна виконувати покладені на неї функції, то ці функції будуть виконувати громадяни як то було 30.11.2013. Ніхто не буде писати в фейсбуках "всі на Майдан!!", а просто прийдуть і дадуть пзди цьому маргінальному путінському стаду. І я вже не впевнений, що влада, в особі невідомщених поліцейських і нацгвардійців, їх зможе стримати.
А от що потім буде робити влада з їхніми "хитромудрими" стратегіями?...
П.С. Я не закликаю нікого до дій по відношенню до організмів. Навпаки, я закликаю утриматись від цього і не робити з них жертв.
Але я дуже хотів би, щоб влада нарешті зрозуміла, що цій отаманщині у виконанні маргіналів має настати кінець і батьки не мають боятися п'яного биdла, відводячи дітей до школи.
Карл Маркс.

like
bad
shockingly
23.10.2017 р.
answerview
Roman Sinicyn додав 5 нових світлин.

Вибачте, що не про футбол, ультиматуми, майдани і все таке.

Але тут команда 3 окремого полку спецільного призначення (Кропивницький) прилетіла з Британії.

З Срібними медалями.
З 131 команд.

З елітних щорічних міжнародних змагань Cambrian Patrol.

Змагання вважаються екстремально важкими - марш-кидок Кембрійськими горами в Уельсі.
50 миль гірською місцевістю у штормову погоду за дві доби без сну, робота з агентами, місцевим населенням, знешкодження терористів і звільнення цивільних заручників, розмінування, хімічні атаки, закладки, робота автономними малими групами, спецзв'язок, форсування водних перешкод у горах, зачистки поселень, розвідка, розмінування, надання першої медичної людям з травматичними ампутаціями...

Хлопці Редута - другі!
Пакістан і Британія золото - ну у перших і досвіду гірських конфліктів побільше, а другі в своїх горах знають кожен кущ.

Про змагання тут, там і відос є:
http://www.forces.net/%E2%80%A6/ex-cambrian-patrol-it-worlds-toughe%E2%80%A6

У команді були бійці і офіцери, що приймали участь в багатьох боях на Донбасі.
У тому числі оцих маловідомих сторінках початку війни:
https://www.facebook.com/romabra/posts/10201728587174554
Карл Маркс.

3
like
3
bad
shockingly
23.10.2017 р.
answerview
в картинках
Крим - це Україна!
2
like
2
bad
shockingly
23.10.2017 р.
answerview
У российских военных в «ДНР» и «ЛНР» изымают паспорта и военные билеты.
https://ghall.com.ua/2017/10/23/u-rossijskix-voennyx-v-dnr-i-lnr-izymayut-pasporta-i-voennye-bilety/

Соціологи з’ясували, кому найбільше довіряють українці.
https://informator.news/sotsiolohy-zyasuvaly-komu-najbilshe-doviryayut-ukrajintsi/
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 23.10.2017 р., 99Ezdok99
1
like
1
bad
shockingly
zvon
23.10.2017 р.
answerview
все меняется везде покращення 03_biggrin
like
bad
shockingly
23.10.2017 р.
answerview

Карл Маркс.

like
bad
shockingly
23.10.2017 р.
answerview
Карл Маркс.

7
like
7
bad
shockingly
23.10.2017 р. відповів для zvon  
answerview
все меняется везде покращення 03_biggrin

А не рассказывала, что она архангела Гавриила видела?
like
bad
shockingly
23.10.2017 р.
answerview
сподіваюсь ви осилите = тут багато буквів

Елена Кривцова
Карго-культ Майдана
Едва оправившись после кризиса развала СССР, Россия начала программу по возрождению Советского Союза. Эта программа включала не контакты, не сотрудничество и не торговые отношения. Россия стремилась получить власть над Украиной, создать там вначале лояльное России, а, затем, марионеточное правительство.

Вплотную к "победе" РФ подошла в 2004. Дожатый Кучма, ликующий Янукович, потирающий стариковские ручки Путин.

И тут ХУЯК!!!! МАЙДАН!!! КУЧМУ ГЕТЬ!!!

Ну и в 2013 повтор на бис.

Планы России, невообразимые миллиарды потраченных средств, паутина связей для давления — все пошло по
Крим - це Україна!
2
like
2
bad
shockingly
24.10.2017 р. відповів для ALAN60  
answerview
01_smile

Цві Аріелі з David Makishvili.
22 жовтня о 22:32 ·
Под предыдущим постом многие выложили скриншоты. Якобы депортированный из страны полковник Давид Макишвили, мой товарищ, воевавший за эту страну, с которым я вместе не один месяц тренировал бойцов - антисемит, якобы он призывал убивать евреев. Якобы убивал и будет убивать. Это нонсенс. И я объясню почему!
Мне гадко и противно от того, что я не вижу честных блоггеров. Либо ты с одной стороны, либо с другой. Все провластные блоггеры один в один выложили эту якобы антисемитскую истерию.
Мне надоела спекуляция на еврейской теме всеми участниками конфликта! И как во время Майдана я выступил против российских манипуляций с помощью еврейской темы (интервью про нападения на синагоги и избиения якобы "участниками Майдана"), так и сейчас я выступаю против использования еврейской темы против противников власти. Это недопустимо!
Те, кто во время депортации параллельно взломали Давиду страницу не знали одной важной детали, иначе бы не писали ахинею. Которой не знаете и вы. Давид - еврей. Галахический еврей. Да, он грузин, считает себя православным и т.п., но все его хорошие друзья знают, что по линии матери они евреи. И прямо сейчас на шее у Давида, я уверен, серебренный маген давид, Звезда Давида, которую я привез ему из Иерусалима.
Поэтому решив написать от его имени гадости в адрес евреев, таким образом пытаясь возбудить нашу ненависть против депортированных грузин, вы не учли этот маленький момент. Поэтому работайте, вам еще есть куда стремиться. Пока - слабо!
П.С. И прекратите раскручивать бота "Бени "Беньмина" и т.п. "Гранта", якобы еврея, якобы, израильтянина, якобы из Моссада. Начните с того, чтобы придумать ему лицо. Потом от его имени прекратите писать ахинею русскими буквами на иврите. Так русскоязычные израильтяне, пишущие на русском не станут выражаться. Возьмите кого-то не за три тыщи грн в месяц.
https://www.facebook.com/profile.php?id=1031581563&hc_ref=ART5nlDlEXTyJ5aul3PuyOivfB3u0XCz59pEC_EXBOUX9mUHDxf01x6bF1Biz8AQgqs
Дизель - наше всьо!
1
like
bad
shockingly
1
24.10.2017 р.
answerview
Orthodox Space Program
(с) Vladimir Malakhovskiy
15_badgrin

Карл Маркс.

1
like
1
bad
shockingly
24.10.2017 р.
answerview
комусь по голові настукали = виправився...
краще б мовчав!
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
24.10.2017 р.
answerview
Афганистан призвал РФ прекратить вооружать Талибан.
Поддержка Хезбаллы,Хамаса и Талибана- это и есть "борьба РФ с международным терроризмом"
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
24.10.2017 р.
answerview
це мій Президент
Крим - це Україна!
2
like
2
bad
shockingly
24.10.2017 р.
answerview
не можу розібратись... хто це БРЕШЕ?
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин