MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
05.08, 09:28
32
+25 °С
Вітер: 0 м./с., Схід
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3069593
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
05.02.2019 р. відповів для Grom  
answerview
По картинке уже нашли оправдания: "а может это Юльки или Пороха работа?")
like
bad
shockingly
05.02.2019 р.
answerview
Вадим Лукашевич

Представлена компоновка российского гиперзвукового атмосферно-космического дрона, разрабатываемого на грант Сколково. Работа уровня дипломного проекта радует новизной. Очень понравилось размещение приборного отсека между двумя топливными баками, и особенно - передний бак в носовой части, перед крылом. Это охренительно "удобно" - полет на гиперзвуке с ПОСТОЯННО меняющейся из-за выработки топлива центровкой. 
Компоновка концевой части консолей крыла, с выступающими в плазменный поток голубыми балками очень удобна, когда хочешь сжечь крыло (с вертикальным оперением) задолго до посадки.

Выводов два:
- хорошо, что я уже несколько лет не имею никакого отношения к Сколково,
- не только я вчера выпивал...
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
bad
shockingly
05.02.2019 р.
answerview
"5 лютого 2019 року Генеральною прокуратурою України за зверненням народного депутата Андрія Тетерука до ЄРДР внесені відомості про вчинення Медведчуком В.В. кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.110 КК України та ч.1 ст.111 КК України (Державна зрада)", - зазначила Сарган.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
2
like
2
bad
shockingly
05.02.2019 р.
answerview
Ірина Улітенко

Дуже дивно)) Тут Мадам пише, що їй загрожує життя в ЛНР і дуже хоче жити цивілізовано в ...Європі))
Хоче біженство! Але в Україні багато націоналістів + 9 травня відмінили і забороняють святкувати (прикиньте? це в коментах там пишуть як приклад, чого не треба їхати в Україну) і в Росії теж все погано!
Вона питає як отримати те біженство в Німеччині, Іспанії ну і звісно у Франції.
А як же Руський Мір?!
Там де руський мир не буде життя! Як же ви не розумієте((
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
05.02.2019 р.
answerview
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
1
like
bad
1
shockingly
05.02.2019 р. відповів для User  
answerview
по агентурним данним:

У Бучацькому районі Тернопільщини зникла остання парафія МП-всі громади перейшли до ПЦУ

данні уточняються
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
05.02.2019 р.
answerview
коротко про Ме і Ze
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
05.02.2019 р.
answerview
Долго но интересно послушать, особенно первые две части.  Гордон не скрывает своей антипатии к Луценку.. не профессионально для журналиста.  
https://www.youtube.com/watch?v=x3adiTVvrH0
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 05.02.2019 р., Юра-Ездок
1
like
1
bad
shockingly
05.02.2019 р.
answerview
тут обговорювали газ і платіжки
ось приніс

Олексій Хабатюк

Про "борги" "населення" за газ

Цей графік вам буде корисним для розуміння ситуації.

Нарахування за листопад-грудень 2018 зросли в 2 рази порівнянні з тим же періодом 2017.

Чому?

Нагадаю, що ціна газу зросла на 23% і могла мати вплив лише на показник за грудень і то не так суттєво.
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
05.02.2019 р.
answerview
Святіший Патріарх Філарет продовжує керівництво Київською єпархією у складі парафій та монастирів Києва, за виключенням Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря. Таке рішення було ухвалено під час першого засідання Священного Синоду Помісної Української Православної Церкви під керівництвом Предстоятеля, Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Епіфанія, передає УНН з посиланням на прес-службу ПЦУ.
like
bad
shockingly
answerview
ничего вообще не понял. поясни, если не сложно
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
like
bad
shockingly
05.02.2019 р.
answerview
03_biggrin

Карл Маркс.

1
like
1
bad
shockingly
answerview
еще стоит погоду сравнить. в том году я 2-го января в +5 вполне себе катался, если память не подводит - из одного гаража во второй. и в ноябре-декабре 17го - тоже. в этом году - с ноября по конец января выехать особо никуда не получалось, раз эксперимента ради огородами прокатился по снегольду, побуксовал в поле, уложил разок на льду аккуратно мот (поломав дешевую полистирольную китайморду и слегка погнув уже гнутый еще до меня руль), после чего - решил, что надо ждать пока дороги немного оттают...
1
like
1
bad
shockingly
05.02.2019 р.
answerview
Коварный х-р.
В моем мире люди делятся на два типа: те, кто будут выбирать президента, и те, кто - Верховного главнокомандующего.
Все споры о президенстве мне неинтересны - я не понимаю в дипломатии, и это, в принципе, и все.Но мне очень важно, кто будет Верховным Главнокомандующим. Бо если мы не сможем победить в войне - русские придут, и моя семья будет жить так же х-рово, как живут тысячи семей в Донецке. Хорошо, что я этого уже не увижу - к этому моменту я и еще много таких же, как я - будем мертвы. Лежать десь в посадке под Ромнами.Поэтому мне нужен нормальный, толковый и умный Верховный Главком. 
Видишь - я очень приземленно мыслю, никакого "счастья и процветания для людей", "чесних більше" и "президент должен быть просто честным человеком".
Мне не надо "честный", вибач, я ж с маленького города, и это не вытравить, наверное, уже никогда.
Мне не нужен просто честный.Мне нужен хитрый, коварный и изворотливый хрен с железными нервами, талантливый як Наполеон, тот, кто сможет договориться с США за 270 лямов баксов помощи, кто будет врать, подкупать, запугивать и льстить, но сколотит антироссийскую коалицию, кто будет нагибать, убеждать, перекупать продажных депутатов и таки держать в раде вектор "наКер от россии" максимально долго.Потому что именно россия хотела убить меня на Донбассе девять долбанных месяцев минус отпуск. И я не хочу, чтобы с ней договаривались, бо она хотела лишить моего сына - папы. И папе пришлось нормально так вывернуться, чтобы у нее це не получилось, а задачи были выполнены.
Видишь - я очень примитивен. Никакого патриотизма, вышиванок и пения гимна пять раз в день.
Мне нужен Верховный Главком - матерый, злой и умный х-р.
А в президентах я не шарю, вибач.
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 05.02.2019 р., Юра-Ездок
3
like
3
bad
shockingly
06.02.2019 р.
answerview
В Донецке к выборам бензин подешевел,фиксированная цена на всех заправках уже недели две 92=42р.,95=45р.
like
bad
shockingly
06.02.2019 р.
answerview
Україна планує почати виробництво власних ракет, якщо Договір про ліквідацію ракет малої та середньої дальності, більше не діятиме.Про це розповів очільник МЗС Павло Клімкін, повідомляє Голос Америки.Україні ці ракети потрібні, щоб захистити себе. Адже Росія роками свідомо руйнувала договір про ДРСМД. За словами Павла Клімкіна, зрозуміло, що й інші країни буду займатися розробкою таких ракет. Україна, у свою чергу, вже має досвід та потенціал у цій сфері. “Ми вже маємо потенціал в сфері ракетної зброї, а які ракети нам будуть потрібні для майбутнього, вирішувати будемо ми”, – заявив  міністр.
5
like
5
bad
shockingly
06.02.2019 р. відповів для alikxom  
answerview
А шо там у вас за вибори? коли?
like
bad
shockingly
06.02.2019 р.
answerview
А шо там у вас за вибори? коли?

К Украинским выборам.01_smile
3
like
3
bad
shockingly
06.02.2019 р.
answerview
Взято с ДФ
КрасавЕц!!!18_good62_sarcastic
Карл Маркс.

1
like
1
bad
shockingly
06.02.2019 р. відповів для alikxom  
answerview
К Украинским выборам.
 раша собралась войска вывести?..))

П.С. По ящику яныка с расеи показывают... Ничего нового.99_yes
Симон Петлюра.

Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 06.02.2019 р., Юра-Ездок
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин