Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.
Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:
- Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.
- Мат у будь-якій формі.
- Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
- Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
- Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
Зеленский в ступоре. Не пойдет к Соколовой, скажут - сцыкун. Пойдет, скажут - о, сцыкун пришел.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
В течение ближайшей недели ожидается снижение курса доллара. Об этом в комментарии РБК-Украина сказал Вадим Иосуб, аналитик Альпари.По словам Иосуба, через неделю доллар на межбанке может торговаться вблизи 26,7 грн, а наличный доллар в банках может котироваться около 26,6/26,8 грн.
![]()
Шо зробив, шо зробив???
https://www.strawpoll.me/17538344/r
Крим - це Україна!
РОутер начинается так же, как и РОшен.....и это нужно проверить...
Крим - це Україна!
Змінено: 05.03.2019 р., Grom
Яніна Соколова: приходь якщо не сцикун
Зе: ета кто нє сцикун? Ета я та нє сцикун?
Крим - це Україна!
Але Президентами вони не стануть.
Зеленский президентом будет(мое личное мнение) Почему?Потомучто народу во все времена нужна "еда и зрелища" -"хлеба и зрелищ",а артиста-клоуна еще президентом никто не видел(у нас) На это и расчет был,видимо..
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Змінено: 05.03.2019 р., Chado
Зеленский президентом будет(мое личное мнение) Почему?Потомучто народу во все времена нужна "еда и зрелища" -"хлеба и зрелищ",а артиста-клоуна еще президентом никто не видел(у нас)
згоден з думкою, та й те що у нас половина придурки і московські раби - це я вже давно зрозумів, ще з тих часів коли вибрали якуновоща.
Конотоп НАУ, прям зараз!
дуй на вокзал зроби пару якісних фоток
то просили ж не постити фотки переміщення техніки

☭ = 卐 = Z
Змінено: 05.03.2019 р., hitmanhunter
как он управлять государством будет?Это ж не кино и не читка роли по сценарию...Хотя,говорят,он не дурак..
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Ты помнишь,как после януковича выбирали и выбрали Пороха?Все говорили-вот выбрали богатого-воровать не будет-жизнь наладится...Хватит нам зеков с 3 ходками в президетах...Помнишь?
Хотя,говорят,он не дурак..
... я теж не дурак, і Ви теж... але це не означає що ми потягнемо управління 40-ка мільйонною країною яку пограбували, а потім ще і окупували , як і він
ты помнишь,как после януковича выбирали и выбрали Пороха?Все говорили-вот выбрали богатого-воровать не будет-жизнь наладится...Хватит нам зеков с 3 ходками в президетах...Помнишь?
Та пам'ятаю, я тоді за нього не голосував) Також знаю що більшість країн "ішли до Європи" і "геть від москви" років 15-20-25, а у нас люди хочуть за 3-4, ще і під час війни.
☭ = 卐 = Z
Змінено: 05.03.2019 р., hitmanhunter
Да,все хотят очень быстро,но так не бывает...
але це не означає що ми потягнемо управління 40-ка мільйонною країною яку пограбували, а потім ще і окупували.
тут еще надо думать кто будет управлять страной,президент сам (лично) вряд ли решения принимает,кардинальные.Окружение,его окружение-человек 20-30
не забывайте, товарищи, что с 1991 года у нас всегда голосовали не ЗА кого-то, а ПРОТИВ кого-то. Поэтому и ванговать советую исходя из этой теории.
Про чергову зраду в 60 млн бюлетенів
- Таким образом и было рассчитано ожидаемое количество бюллетеней в день голосования и день повторного голосования: 30028913 (ожидаемое количество избирателей) + 150 145 (или 0,5%, согласно статье 71 Закона Украины" О выборах Президента Украины ") + 742 (кратность, согласно с техническими возможностями Государственного предприятия "Полиграфический комбинат" Украина "по изготовлению ценных бумаг") + 30028913 (потенциальное количество избирателей в день повторного голосования) + 150 145 (или 0,5%, согласно статье 71 Закона Украины "О выборах Президента Украины") + 742 (кратность, согласно ехничнимы возможностями Государственного предприятия "Полиграфический комбинат" Украина "по изготовлению ценных бумаг") = 60359600, - отметили в ЦИК.
...кто будет управлять страной,президент сам (лично) вряд ли...
При "президенте" Зеле Президентом Украины будет Беня!Тут и к гадалке не ходи!!!
Олешко о
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.
Интеллект - враг пропаганды.
(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Змінено: 05.03.2019 р., ALAN60
За січень і лютий 2019 року Україна виплатила за боргами понад $2 млрд, повідомляє прес-служба НБУ.
А де долар по 40???
Змінено: 05.03.2019 р., User
І не треба тута лякати Коломойським, він долю своїх співвітчизників в Московії знає - так що його мета тільки бабки, а Україну Путлєру він не здасть по-любому.
І до виборів ще є час, Порох казав що він ще жодних виборів не програв, і це правда - так що наше завдання не допустити юльку бо буде вам ще й реєстрація велосипедів якщо хтось забув про мопеди, я вже про більшу жопу не буду.
![]()