Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.
Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:
- Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.
- Мат у будь-якій формі.
- Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
- Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
- Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
рост не ахти. вес малохольный. кашляю. боюсь высоты и низких зарплат.... мля, таку меня есть весь набор для поддержки!!!
малохольный, обиженый судьбой, безхатько, незасвеченнный в офшорах и вечно торчащий денег по кредитам всем банкам, что только за меня хапали сь. я-ваш президент...
п.с. это ирония, если что. мало ли кто что подумает
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
Змінено: 08.03.2019 р., tsinik

![]()
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Vadim Sichkar
Трішки про "зубожіння".
Сьогодні вирішив я сходити на базар і харчів прикупити. Вчора на картку "капнула" зарплатня, то можна трішки і повеселитись.. Думаю, гроші на картці є, на шляху до базару банкомат є, там їх і зніму. Але подумавши, всеодно взяв кілька сотень з дому. І не помилився.. Виліз з маршрутки біля базару, глянув в бік банкомату мого, а там черга як до "нетленного тела". Плянув, потім порадів, що взяв гроші і пішов в базар.
Опа... По базару хрен пройдиш, всюди черги. Глянув, що купують зубожілі.. Молоду цибулю з парників, огірки зелені, гриби свіжі і всяку іншу зелень.. А все це коштує немалі гроші.
Я не переношу черг, тому трішки потинявшись по базару купив, що мені треба і пішов на вихід, але потім згадав, що нічого не купив свойому коту Кузьмі Сепару (називаю його "сепаром" тому, що ще рік назад його привезли мені друзі військові з Донбасу як подарунок. Кому по два раби, а мені кота
Крим - це Україна!
ну,и что дальше?Сепару купил пожрать то?Или в банкомат в очередь пошел?
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Змінено: 08.03.2019 р., Chado
Они
а есть факты что эту Милу подключила команда Зели?
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Не понял вопроса. Страничку её смотрел внимательно?
ЕКС-РАДНИКА ЯНУКОВИЧА ПОЛА МАНАФОРТА ЗАСУДИЛИ ДО МАЙЖЕ 4 РОКІВ В'ЯЗНИЦІ.
К сожалению у нас политиков такого уровня, не садят.. И в этом прямая вина Пороха.
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.
В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Помните кричалку: "А ну-ка, давай-ка, *** отсюда."? Искал историю этой кричалки и наткнулся на эту статью: http://dooma.ru/text/13242 Там стоит дата 11/01/11 и ссылка на этот источник: http://txt.newsru.com/russia/11jan2011/manzad.html Но там интересные даты:
время публикации: 11 января 2011 г., 19:19
последнее обновление: 6 декабря 2017 г., 14:05
Змінено: 09.03.2019 р., GiS
внимательно?
а что там "внимательно" смотреть?Флаг Украины и г.Измаил..Что именно и где смотреть? Может она влюблена в Зелю,об этом ты не задумывался? Правда не вижу друзей ее,но бывает очень часто как популярные личности принимают в друзья всех кто пришлет им приглос
Змінено: 09.03.2019 р., Chado
Но там интересные даты:
значит повторялись акции опять,видимо
Змінено: 09.03.2019 р., Chado

![]()
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.
Интеллект - враг пропаганды.
(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Змінено: 09.03.2019 р., ALAN60
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.
Интеллект - враг пропаганды.
(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Да какая разница влюблена или просто бабло зарабатывает? Она похоже какая-то там местная звезда. Они её подтянули к себе (судя по фоткам с табличками и у агит.автобуса). В личке несколько групп Зе.
понятно..агитация и еще раз агитация
а ведь сегодня День рождения Шевченко. нет, не футболиста, кобзаря...

п.с. всера в АТБ на кассе хлопец разговаривает по телефону. говорит, на праздник скупляюсь. ему что-то говорят и он отвечает: а при чем тут 8 марта? на др шевченко

. по ходу, "русскоговорящий биндеровець"

Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!