MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
22.07, 04:01
31
+20 °С
Вітер: 2 м./с., Зах
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3029037
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
19.04.2019 р.
answerview
03_biggrin"Москва? А где это?"...
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
like
bad
shockingly
19.04.2019 р.
answerview
Сцену могут взорвать: Гон.дон призвал Зеленского отказаться от дебатов.

Журналист Дмитрий Гон.дон призвал кандидата в президенты Владимира Зеленского отказаться от дебатов из-за угрозы теракта. Соответствующее заявление он сделал в эфире программы «Право на владу».
https://censoru.net/34944-scenu-mogut-vzorvat-gordon-prizval-zelenskogo-otkazatsja-ot-debatov-shoumen-otkazalsja.html

А ну,усцится Зебил в последний момент или взойдет на трибуну тварью дрожащей???15_badgrin
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Змінено: 19.04.2019 р., ALAN60
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
bad
shockingly
19.04.2019 р.
answerview
треба б дрилем перевірити
Михайлович, не лякай народ, а то подумають, що я як доктор Менгелє... кровожадний...03_biggrin
Іванович. Не бандерлог!
Змінено: 19.04.2019 р., Direktor
3
like
3
bad
shockingly
19.04.2019 р.
answerview
Из нашего города несколько автобусов с бюджетниками уехало на стадион,делать массовку.03_biggrin
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Змінено: 19.04.2019 р., Chado
2
like
2
bad
shockingly
19.04.2019 р.
answerview
старый комсомольско-коммунистический патриот

От тільки комсу мені пришивати не треба10_ireful2я там був всього 5 місяців, ледь з інституту не вигнали і в Афган не взяли "некомсомольця"03_biggrin
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
2
like
2
bad
shockingly
19.04.2019 р. відповів для Chado  
answerview
Из нашего города несколько автобусов с бюджетниками уехало на стадион,делать массовку.

Дуже грубо сказано, я б і сам з задоволенням поїхав, тільки хто мене там жде?
6
like
6
bad
shockingly
answerview
Ти хоч в курсі що всі бюджетники(крім мене) проти Пороха? Бо всі сидять на мінімалці вже 4 роки і найвища зарплата у нас в сторожа(5 тис) бо йому ще нічні платять зверх мінімальної.
like
bad
shockingly
19.04.2019 р. відповів для ALAN60  
answerview
Сцену могут взорвать: Гон.дон призвал Зеленского отказаться от дебатов.
Заметь - отказаться, а не провести в студии ТВ канала... Знают что Порох Зелю по полочкам размажет цифрами, пониманием ситуации и опытом.03_biggrin 
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
1
like
1
bad
shockingly
19.04.2019 р.
answerview
всі бюджетники(крім мене) проти Пороха

я в курсе,их же добровольно-принудительно повезли.И фуры здоровенные стоят на старте,что там-неизвестно
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
1
like
1
bad
shockingly
19.04.2019 р.
answerview
ледь з інституту не вигнали

меня выгнали-за фарцовку03_biggrin
2
like
1
1
bad
shockingly
19.04.2019 р.
answerview
фуры здоровенные стоят на старте,что там-неизвестно
вазелін
☭ = 卐 = Z
4
like
1
3
bad
shockingly
answerview
Из нашего города несколько автобусов с бюджетниками уехало на стадион,делать массовку.
А по подробней. От куда, за кого, за сколько?...
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
like
bad
shockingly
19.04.2019 р. відповів для Юра-Ездок  
answerview
Юра,они уже уехали.Я на скутере на работу ехал и в центре видел.
like
bad
shockingly
answerview
Так у нас теж поїхали, був один квиток на трьох - я прощолкав і невтовпився02_sad
Змінено: 19.04.2019 р., User
like
bad
shockingly
19.04.2019 р. відповів для User  
answerview
по телеку посмотришь
like
bad
shockingly
19.04.2019 р.
answerview
аутизма на роже

я вепс по маме.Вилле Хаапасало помнишь физиогномист?15_badgrin
like
bad
shockingly
19.04.2019 р.
answerview
Чёт последнее время, Гордон мне вооообще не нравится... Всем кто против Пороха аж подмахивает.
 Даю 80%, нынешнего президента на выборах утопят. От него отвернулись олигархи и народ в большинстве. Многие ждали большего, разочаровались.... не вникая в причины.
Все кто ломает систему, финансовые потоки, будет такой результат... А сливки снимет кто будет сверху когда государственная система устаканится, экономика поднимется на приемлемый уровень для населения и заработает судовая система. А пока перелом, бардак и неразбериха...
У Пороха будет хороший шанс на следующих выборах, когда Зеля накопит уже свой багаж негатива. 
Симон Петлюра.

Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 19.04.2019 р., Юра-Ездок
1
like
1
bad
shockingly
19.04.2019 р.
answerview
вазелін

фуры полностью белые,с красным крестом,автобусы с табличками "Нерегулярні перевезення"
like
bad
shockingly
19.04.2019 р.
answerview
Все кто ломает систему, финансовые потоки, будет такой результат...

текст з першого разу не зайшов

Приват Пороху не простять, бо це була чудова ідея з вимиванням коштів, це був важіль тиску, це була основа бізнесу Бабулі БЄні
Крим - це Україна!
Змінено: 19.04.2019 р., Grom
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
bad
shockingly
19.04.2019 р.
answerview
трохи цікавого про квартал 95

https://enigma.ua/articles/95-y-kvartal-daval-kontsert-v-okkupirovannoy-gorlovke-v-2014
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин