Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.
Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:
- Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.
- Мат у будь-якій формі.
- Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
- Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
- Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
По отмененному параду.. имхо.
Еще год назад считал парад нужен при любых ситуациях, народ должен видеть свою армию.
Сейчас 50 на 50.. Час совковой показухи и куча потраченных на ветер денег. Каждый увидит то что хочет увидеть, не больше не менше. Зрелища, а толку ноль. Раздать на премии финансы.. хорошее дело, но лучше новый танк купить или пару градов современных. Во время войны это нужнее..
Где-то так...

"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.
В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 10.07.2019 р., Юра-Ездок
"Я би хотів сьогодні доручити міністру фінансів, міністру оборони від імені уряду ретельно порахувати вартість проведення параду, джерела фінансування. У мене є думки з цього приводу – де ми візьмемо кошти не за рахунок соціальних виплат, і таким чином ми вирішимо два питання: перше – гарну ініціативу про підвищення виплат і друге – це проведення параду не за рахунок соціальних виплат. Ці пропозиції будуть направлені Президенту, і він вже ухвалить остаточне рішення як Верховний головнокомандувач", - зазначив Гройсман.При цьому він додав, що цілком підтримує ініціативу Глави держави про підвищення виплат військовослужбовцям. Однак, на його думку, провести військовий парад на День Незалежності необхідно.Нагадаємо, вчора Президент України Володимир Зеленський ухвалив рішення не проводити військовий парад на День Незалежності, натомість 300 мільйонів гривень будуть спрямовані на премії військовослужбовцям.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Спікер парламенту Андрій Парубій закликав вийти на Хрещатик у День Незалежності і вшанувати захисників України. Про це він заявив на початку ранкового пленарного засідання 10 липня, трансляцію вів телеканал “112 Україна”.
А ось старі граблі знайшлися
![]()
![]()
цікаво чи до виборів 30% залишиться?
Згідно з оприлюдненими сьогодні на прес-конференції в агентстві “Інтерфакс-Україна” даними:
партію “Слуга народу” готові підтримати 37,8% респондентів серед тих, хто визначився і голосуватиме;
«Опозиційну платформу – За життя” – 11,1%
,ВО “Батьківщина” – 8,4%,
“Європейську солідарність” – 7,8%,
“Голос” – 6%,
партію “Сила і честь” – 5,6%.
Змінено: 10.07.2019 р., User
Символ войны... К чему клонешь, он в разжигании войны виноват??
Симон Петлюра.
В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Даже не будучи на посту Президента Украины, Порошенко бесит многих до трясучки.
И хотя уже давно очевидно, что прекращение войны было не доступно ему так же, как кому либо еще из украинских политиков. Капитуляция не считается.
И хотя понятно что деятельность корпорации Рошен в разы чище чем различные Кварталы, МАУ и ньюзваны.
Всё равно бесятся москальские шавки...
Но судя по твоему посту, именно ты до сих пор надрачиваешь на Пороха. Всё еще ссышься? И правильно... Порох не ровня зеКоманде. Ссысь. Легко тебе не будет.
Змінено: 10.07.2019 р., Gustav
Ты не отвечаешь на поставленные вопроссы. Бабы плачут, а мужики все в шутку переводят.. когда очкуют.
Здесь форум, если ты имеешь др. точку зрения отстаивай ее, если сюда заходишь. Считаешь нет войны с расеей, доводи обратное. Крым отошол от Украины законно, приведи аргументы.
А переводить разговор в шута, удел слабых. Конечно, если начнешь пропаганду повторять путинскую, то и послать здесь могут..))
Симон Петлюра.
Мартин Лютер Кинг.
Зачем мне твой ответ, если я тебе и вопрос то не задавал?
Может тебе так показалось, но я поясню - это было утверждение.
Твой любимый Зелебобик оброс гавном еще даже на пост не взойдя.
И ты жопой уже чуешь что Порох совсем не ушел с политической сцены и страну он не бросит.
Поэтому продолжаешь ссаться что он скоро вернется и дрочишься
Дурачок ты наш штатный...
Змінено: 10.07.2019 р., Gustav
Мне твоя писанина до одного места.
![]()
Вот сойдет за телемост

https://www.youtube.com/watch?v=ncp8adD1J5Q
Змінено: 10.07.2019 р., alikxom
Тю,...я знаю что моя писанина нужна только мне самому.
Ты Америку открыл что ли и возгордился?
Уймись чмошник. Я же всё равно умнее тебя, хоть бы ты весь на гавно изойди и картинками с жопы до ушей обвешайся.
Смешной поцёныш....