Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.
Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:
- Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.
- Мат у будь-якій формі.
- Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
- Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
- Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
Володимир Назар
В новому уряді не знайшлось місця Уляні Супрун.
Так зажди буває. Під гаслами боротьби з корупцією
звільняють ту людину,яка реально боролась з корупцією
в медицині.
Слугам народу не потрібна Уляна, яка була близька до народу.
Вона їздила на роботу громадським транспортом.
Уляна не йшла на компроміси з корумпованими чиновникам, при закупівлі ліків,не втративши при цьому своєї гідності.
Вона закупляла ліки на 40% дешевше чим це робили до неї.
Багато чого вона зробила,ще багато чого не встигла. Але вона показала,що любить Україну і український народ,хоча їй не давали і всіляко перешкоджали, судились з нею.
Дякуємо,Уляні за її роботу,витримку і патріотизм!
![]()
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.
Интеллект - враг пропаганды.
(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Теперь получается другой перекос - гражданин отбыл присужденное судом наказание, но кто то считает необходимым продолжить его преследование. Психологически и физически. Вот суд решил что наказание такое, а я не суд и считаю что маловато будет.
Не кажется ли это попранием законности?
Не дофига ли богов развелось по стране кому вобще ничто не указ? Законность, мораль, правила общества. Всё в сраку. Я лучше знаю как надо. Дайте мне ружьё, я застрелю кого то. А за что? Нуууу, предположим он педофил...
Степан Полторак
Останні 5 років були дуже важкими для країни і для мене особисто.
Я дякую кожному солдату, офіцеру, генералу за те, що ми разом змогли реформувати Збройні Сили, за те, що ми разом почали змінювати відношення до військових і зробили все можливе аби армія була першим пріоритетом в країні.
Я багато чому навчився у кожного із вас, тому що ви люди, які мають величезне серце і ціль.
Переконаний: людина, яка ризикує своїм життям та керує кожного дня своїм підрозділом, приймає рішення, які, на жаль, за останні 5 років були не просто рішеннями, адже за кожним вашим рішенням стояло життя людей.
Я прошу всіх солдатів, офіцерів, генералів про декілька простих речей. Перше: завершити те, що ми почали, друге: щоб ми міняли відношення одне до одного і до кожного, хто проходить службу в Збройних Силах України.
Не хочу, щоб армія повернулася у 2014 рік. В мене жодного сумніву не має, що ви зі своїм досвідом просто не дасте це зробити нікому.
Я дуже прошу щоб ви зробили все можливе, аби Збройні Сили не виходили на другий план, щоб вони були завжди в пріоритеті.
Я дуже прошу передати вітання усьому особовому складу ЗС України.
Я тисну руку кожному солдату, офіцеру, генералу і дякую за те, що ви дали змогу мені як людині і генералу максимально зробити те, що можна було зробити, для наших Захисників. Дякую за те, що ви мені допомогли, за те, що повірили мені і разом ми працювали ці нелегкі 5 років.
Дуже сподіваюсь, що це були найважчі 5 років у житті нашої країни.
Честь маю!
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1280866608748339&id=465841193584222 (почитайте комменты)
Карл Маркс.
Змінено: 01.09.2019 р., ALAN60
Не дофига ли богов развелось по стране кому вобще ничто не указ? Законность, мораль, правила общества. Всё в сраку. Я лучше знаю как надо. Дайте мне ружьё, я застрелю кого то. А за что? Нуууу, предположим он педофил...
Ты явно не имел с подобными отбросами дело... И тебя не коснулось. И слава Богу!
Когда есть куча доказательств, свидетельства и показания жертвы(!!!!!), а его отпускают с зала суда. Потому что следователь юзер нахомутал по пустякам в уголовном деле или не вложился в сроки.
Более того.. потом это тело подаёт встречный иск на жертву на возмещение материального ущёрба и ...... выигрывает, сбивая ещё бабло. Потому что нанял более дорогого и опытного адвоката(тов), чем пострадавшая сторона.
И им твоя мораль знаешь куда упирается... И таких случаев знаю десятки, только статьи другие.

"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.
В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 01.09.2019 р., Юра-Ездок
Нихренасе-Зеля взял и наконец-то прозрел!
Зеленський: партія Медведчука фінансується кешем із-за кордону
Цитата:
Президент Володимир Зеленський заявив, що проросійська партія "Опозиційна платформа За життя" Віктора Медведчука фінансується готівкою з-за кордону.
"Партія Медведчук - там є ще чимало запитань, це його партія чи там тимчасове об'єднання, і хто вони такі. Є великі питання, звідки в них гроші на фінансування партії, звідки гроші на фінансування каналів. У нас є відповіді - обсяги кеша звідки та з якої країни вони все це отримують. І це буде дуже гучна історія, яка дуже погано закінчиться", - сказав Зеленський в інтерв'ю "1+1".
Нагадаємо, що на початку серпня вийшло спільне розслідування The Insider, Bellingcat і BuzzFeed, яке стосується фінансування проросійської партії "Ліга Півночі" в Італії. У ньому говориться, що радники лідера цієї партії Маттео Сальвіні регулярно літають до Москви й іноді повертаються звідти на приватних літаках.
Журналісти натякали, що цими літаками з Росії до Італії возять готівку.
Медведчук до недавнього часу був єдиною людиною в Україні, якій дозволяли літати в Москву в обхід заборони на пряме авіасполучення. Ці польоти були остаточно заборонені тільки навесні 2019 року, після того як Медведчук почав возити із собою інших проросійських політиків для публічних зустрічей з лідерами РФ.
2019 року Віктор Медведчук став депутатом Верховної Ради.
Карл Маркс.
Змінено: 01.09.2019 р., ALAN60
Кстати, сегодня на сайте вскрылся очередной ватник. Для таких ущербных, молчание золото...

Симон Петлюра.
В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
США, Украина и Польша подписали совместный меморандум о диверсификации источников поступления газа и принципах энергетической безопасности. Документ подписали от США - глава департамента энергетики США Рик Перри, от Польши - уполномоченный правительством Польни по стратегической инфраструктуре Пйотр Найимский, от Украины - секретарь РНБО Украины Александр Данилюк.
Коментар "Dima Bakov": "Кто там говорил.что все утонуло в зеленом болоте?Они отлично выполняют отведенную им функцию-ставят подписи там.где указывают строгие дяди.
-----------------------------------------------------------------------------
Коментар "Panko Olelkovitch": "Це започаткував Порошенко ще десь в 2016 чи навіть в 2015 році під час візиту в Польщу. Тоді почалася ця робота. Польща почала будувати в Балтійському морі два термінали з прийому зрідженого газу. З розрахунком на прийом газу і для України. Здається, буде збудовано ще три термінали. Тоді ж почалося будівництво 20-кілометрової перемички на існуючих газопроводах (пишу по памяті, тому не памятаю, де саме). Також подібні угоди Порошенко підписав з Литвою. Бо Литва не в змозі самостійно спожити весь газ, що привозить один газовоз за один раз. Продаватиме надлишок нам. -- Це все Порошенком було зроблено з врахуванням того, що Туреччина фактично відмовила Україні пропускати газовози через Босфор. А у нас в Одесі практично вже майже все є для прийому газовозів і вже є готові збудовані газопроводи. Ну, що ж. Туреччина така. Але і варіанти Польщі та Литви не єдині. Є ще інші. Правда, на сьогодні вони тільки в стані "маємо на увазі". Один з таких варіантів -- будівництво терміналу з прийому зрідженого газу для України в Болгарії. Порошенко дивився і ДІЯВ на перспективу."
Змінено: 01.09.2019 р., August
Значит ты все таки за самосуд и нафиг государство Украина с законами и всеми этими попытками приобщиться к цивилизации.
Убивать без суда и следствия как завещали большевики. Кто сильнее тот и прав.
Так я и знал...
Сначала ты отрицаешь преследование до суда, потом наоборот - напирая на жалость начинаешь декламировать необходимость суда Линча, спекулируя на всеобщей любви к детям.
Ведь никакие из уголовных преступников не склонны к гарантированному исправлению от постигшего их лишения свободы.
Ни убийцы, ни воры, ни мошеники и ни насильники. Никто из уголовников гарантировано не стал на путь праведников после заключения.
Но удобнее всего вздымать руки к небу и взывать противным голосом "Доколе?" именно про педофилов. Потому что именно тогда всякому не согласному можно с кровожадными видом орать - ты что ? Дети это святое!
То о чем ты пишешь - яркая демонстрация вброса для наращивания социальной напряженности и недовольства Украиною как государством.Тупо вражий вкид - украинцы, ваша страна гавно, педофилов не изолирует, берите вилы, свергайте н**. Презрите суды - они бесполезны. Жгите убивайте сами - другого выхода нет.
Змінено: 02.09.2019 р., Gustav
Конечно точка зрезина специфическая, но имеет право на жизнь.

А менять и меняться самому, да... кто не подстраивается под реалии вымирают или проигрывают. Хотя можно ничего не менять и так жить... существовать.
Симон Петлюра.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 02.09.2019 р., Юра-Ездок
Что нельзя запретить, прикрыть, нужно возглавить. Ясен пень не я придумал..)) Тоже касается проституции. Считаю за.. https://www.ukr.net/#homeDetails/main/73650330/
Так же легкий наркотик в медицинских целях и донороство органов. Лучше контроль государства чем черный рынок, процветающий.
А по оружию... 50 на50.
Симон Петлюра.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 02.09.2019 р., Юра-Ездок
Нарешті таки ОБХСС закрили.
Кабинет министров на заседании в понедельник, 2 сентября, приняло решение, которым ликвидирован Департамент защиты экономики Национальной полиции Украины (также известный как УБЭП).
Об этом заявил премьер-министр Алексей Гончарук, передает БизнесЦензор со ссылкой на пресс-службу правительства."Полиция больше не имеет права просто так вмешиваться в деятельность бизнеса! Сегодня мы ликвидировали УБЭП или как его официально называли Департамент защиты экономики Национальной полиции Украины", – сообщил премьер.Источник: https://biz.censor.net.ua/n3145958
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 02.09.2019 р., User
Карл Маркс.
Нам с детства впаривают, что мы без образования никто. Лучше бы впаривали, что мы без собственного мнения никто и ничто.
Змінено: 02.09.2019 р., grote777
Интересно, по шапке получат?
https://www.ukr.net/#homeDetails/society/73662830/
Симон Петлюра.
Мартин Лютер Кинг.
кажуть вже працюють на ЗЕмаззю, якою розрівняють дороги до визначеного терміну
Крим - це Україна!
Змінено: 03.09.2019 р., Grom
розрівняють дороги до визначеного терміну
Как это знакомо:
"Пятилетку за 3 дня!!!"
Ему намертво вколочен в черепушку "совок"!!!
Карл Маркс.
Змінено: 03.09.2019 р., ALAN60
Зеля форевер!

Даешь еще сокращение депутатов дармоедов и ужисточить закон чтоб на работу ходили. А потом за коррупцию браться..
Симон Петлюра.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 03.09.2019 р., Юра-Ездок