Оставь в покое народ! Он умнее, чем ты пытаешься его выставить.
Будь ласка, не витрачай сили на зайві хвилювання, вони ще можуть знадобитися.
Навіть якщо просто змоделювати можливий розвиток подій, то може статися так, що твій "любимий народ" прийде до тебе зі зброєю забирати останню заначку гречки і солі. За прикладом далеко ходити не треба. Просто відкрити підручники історії або Вікіпедію і трошки почитати.
Можливо він і умнєє (хоча я це майже виключаю після виборів яника і зеленки), але поки моя думка на жаль не така.
Как же ты задолбал срать на мою страну...
І я теж розумію, коли 50 років прожив тут, то стаєш ще більш озлобленим ніж той, хто 35. Я ж писав про це вище. І я не "сру", а просто висловлюю
виключно свою думку виходячи із тільки власних спостережень. Так само, як і не кажу абсолютно за всіх і кожного, а використовую поняття "більшість", "меншість" тощо.
В какой стране ближайшее развитие событий тебе выглядит более благополучным и почему?
Италия? Испания? Там реально не "усвідомили". Что тебе не нравится опять?
Ну там спочатку майже так само прикалувались з вірусу та карантинів як і у нас. Навіть влаштовували вірус-паті

. Щоправда, в них апаратів штучного дихання в 10-30 разів більше (і вони у більшості своїй нові і робочі). А у нас по райцентрах 1-2 шт на ~50 000 населення. В деяких кажуть взагалі немає