Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.
Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:
- Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.
- Мат у будь-якій формі.
- Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
- Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
- Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
і не знайшлося ні одного козака із ПЗРК
Понятно это шутка... Но чем мы тогда бы отличались от Сомали и талибана?... На радость раши и ватным.
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.
В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Против Трампа ополчились многие топ республиканцы. Буш младший, семья покойного Маккейна, Ромни, Пауэлл, Маттис, люди из команды Буша и Рейгана выступили против Трампа и будут агитировать за Байдена.
Также действия Трампа не одобряют многие военные, адмиралы и генералы.
В стане демократов утверждают, что выдвижение Байдена кандидатом в президенты является удачным ходом. Рассчитанным в том числе на то, чтобы на сторону Байдена склонить республиканцев. По своим взглядам Байден в демпартии представляет правое крыло. И в принципе имеет хорошие отношения с кланами Буша и Рейгана. За того же левака Сандерса убедить голосовать республиканцев было бы очень сложно.
Вот что сказал на днях Колин Пауэлл о Трампе
«Я бы никогда не произнес этого раньше. Я бы никогда не произнес этого за все то время, когда работал с четырьмя другими президентами. Трамп лжет. Он лжет и это сходит ему с рук потому, что думает люди не будут считать его ответственным. Он унижает нас перед всем миром. Он оскорбляет наших союзников. Он не обращает внимание на нашу внешнюю политику и не задумывается над тем, как на нее повлияют его действия. Но в нашей стране есть не только президент. У нас также есть Конгресс и Верховный суд, но самое главное, у нас есть американский народ. Те люди, которые решают, проголосовать за него или нет. Я, безусловно, никоим образом не могу поддержать президента Трампа на президентских выборах в этом году».
"Пьяный ефрейтор хуже генерала".

Змінено: 12.06.2020 р., alikxom
https://www.facebook.com/ksenalena/videos/3554790147871683/?__tn__=%2CdCH-R-R&eid=ARBLCVUJToPlxWfQUKDsVFfBkMMLdwopyorioXuvUBE0m8W9XgK_HDPgkKGEGo1UTBKecLU7isVCOdl7&hc_ref=ART-ZpkaNNT-kj_kDpuyc5erfL-kHiyEZKR4G8LpkLLYLyXe56-Ki5DltGkvdlCV-mk&fref=nf
https://dnpr.com.ua/sobytija/ih-nikto-ne-dolzhen-byl-uvidet-zapreshhennye-fotografii-nastojashhego-sssr-foto/?fbclid=IwAR2TUU478ztriuET47Iz-Q2n3iUwGh-9V5W_DEjqCQ6LGF-QDD8IdvEdAU4
https://www.facebook.com/100008036473536/videos/2434212876856571/UzpfSTEwMDAxNzI4Mjg1Mzg1ODo2NDI5MTA0OTI5NjE3MDc/?id=100017282853858
https://zaxid.net/sud_rozsekretiv_svidchennya_ochevidtsya_zapusku_raketi_u_spravi_katastrofi_mh17_n1503429?fbclid=IwAR1eehrTilwLjNfbnullleRdMH_mg56VnN8jncTN3qkI-xArLHBDRQ4dhPI

http://www.volynpost.com/news/165776-prykordonnyky-zatrymaly-poliaka-iakyj-jshov-v-ukrainu-na-zarobitky
фото... сюр.
Симон Петлюра.
В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 12.06.2020 р., Юра-Ездок
хм. зеленский оказался не таким гнилым, как я думал. уж не знаю, надавили ли на него, осознанный ли был шаг, побоялся ответственности перед народом или просто плюнул и решил всем доказать, что он - Президент Украины.
про членство в нато:
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
хм. зеленский оказался не таким гнилым, как я думал. уж не знаю, надавили ли на него, осознанный ли был шаг, побоялся ответственности перед народом или просто плюнул и решил всем доказать, что он - Президент Украины.
Якщо так і триватиме надалі (у темпі нарощування), визнаю, що Зе - професійний хитрун і відповів многоходовочкой на многоходовочку, тоді вибачусь перед усіма виборцями Зе.
Але поки що все іде
до росії у ср@ку.
☭ = 卐 = Z
Змінено: 14.06.2020 р., hitmanhunter
хм. зеленский оказался не таким гнилым, как я думал. уж не знаю, надавили ли на него, осознанный ли был шаг
Думаю он на ходу учится и пытается хоть что то контролировать и сделать для страны.
Глубоко в коррупцию копать не будет, понимая должность и неприкосновенность президента не вечна и могут посадить в назидание другим, пришлым. У него нет влияния веса, больших денег ни карманных сми... Он пешка, но не дурак.
Купленный или контролируемый расеей... не думаю. Он назначенец, по случайности... и пытается не утонуть раньше времени в море политики и дотянуть до конца срока. Сам полномочия не сложет - не позволят. Второй срок маловероятен.
Симон Петлюра.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 14.06.2020 р., Юра-Ездок
Але поки що все іде до росії у ср@ку.
ну..... путькі не важлива фамілія президента україни (все з меленької - бо в його уяві це - вотчина). але хуйло очкує від нато. особливо післятого, як його звідтіля погнали. верніше - профілонили й не пропонували навіть членство (гугл все пам"ятає). ось тут вша на аркані й задригалась. очкує
любіть у годину негоди!
Думаю второй срок Порошенка в должности президента страны, был бы полезным. Он хоть и торгаш и барыга по сушности, но пользы приносил больше чем вреда. Зеленский и в подметки не годится в достижениях.
А те кто не видя этого, не вникая... голосовал за теперешнего - ленивые, безразличные глупцы. История повторяется.. Только время профукали.
Симон Петлюра.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 15.06.2020 р., Юра-Ездок
Купленный или контролируемый расеей... не думаю. Он назначенец, по случайности... и пытается не утонуть раньше времени в море политики и дотянуть до конца строка. Сам полномочия не сложет - не позволят. Второй срок маловероятен.
1. он, в моем понимании - рукавичка. но что-то пошло не так
2. не по случайности. но см. п.1
3 он памятует судьбу яныка. а таких резервов у него нет и под санкции он подпадет автоматически. еще и под интерпол.
4. тут согласен. смотрим п. 1
5 тоже согласен. да и он это осознает. либо он сделает что-то такое, что вернутся 72% и к ним еще примкнут. что маловероятно.
пока наблюдаем. но его свита и так подсерает ему его и так не безупречную репутацию. ведь оказалось, чтол Президенту могут копнуть и личную жизнь, а не просто накурки и побухеньки в квартале
любіть у годину негоди!
Скорее... свита его, ему же полностью и не подконтрольна. Сказали - назначил, подписал. В его в окружении много сил и интересов крутится. И контролирует их.. номинально. Это нужно сильно под залететь, да ещё на камеру.., чтоб уволил... вынужденно с оглядкой. А так, идет пока идёт... Лишь бы хуже не было.
Он ждёт конца каденции, не меньше нашего.
https://www.facebook.com/behindtheukrainenews/posts/693561431467993?hc_location=ufi
Симон Петлюра.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 15.06.2020 р., Юра-Ездок
Поможем нашим братьям революционерам, которые тоже стремятся к свободе и независимости !
Донатим BLM !
http://www.moto.com.ua/postphoto/1583835_1.jpg
Змінено: 17.06.2020 р., mixan
но не дурак.Купленный или контролируемый расеей... не думаю. Он назначенец, по случайности... и пытается не утонуть раньше времени
Якби був би "не дураком", не садив би Пороха, а взяв би його у партнери, як міністра закордонних справ тощо. Думаєте Порох не погодився би?
"Не дурак" просто використав би весь міжнародний Пороховий авторитет на свою користь і користь країни.
А він просто проросійський, нехай для когось і клоун чи янелох, але він "не дурак" - це 100% (хоч і не у якісній політиці точно). А от 73% = це точно дураки + колаборанти.
☭ = 卐 = Z
Змінено: 19.06.2020 р., hitmanhunter
Проте суд так і не обрав запобіжний захід Порошенку, — засідання відклали до 1 липня.
НВ публікує повну текстову версію виступу експрезидента під час судового слухання.
«Високий суд. Шановні і дорогі колеги. Шановні журналісти. Шановні дипломати, які присутні в цьому залі. Я дуже дякую за такий рівень міжнародної уваги до цього трешу. І треш — це не є неповага до суду. Треш — це є дослівне цитування вашого генерального прокурора Рябошапки, який на 100% був «своєю людиною» для вашої влади і який чітко наголосив, що все, що міститься в цій так званій справі — це є треш.Дипломати, народні депутати мене зрозуміють.
Для українців, які не дуже володіють англійською мовою, я хочу пояснити: треш — це сміття. І це оцінка генерального прокурора. А місце для сміття у відрі прибиральниці, а не в українському суді.
Особливо цинічним для мене це виглядає в цей день. Але Порошенко хабарі не бере, не брав і брати не буде. Я не почув, щоби ви заявили про розрекламовану сьогодні заяву про перенесення засідання. Чи правильно я розумію, що це був фейк і ви вчергове обдурили людей?Читайте також:
Засідання відклали до 1 липня. Печерський суд так і не обрав запобіжний захід Порошенку — хронікаІ друга позиція, чому я на це так спокійно реагую: тому що, читаючи правову галиматью, викладену в цих папірцях, я відчуваю те, що в радянські часи (мене зрозуміють) називалося «чувством глубоко удовлетворения».
Бо з виборів минуло 14 місяців. І 14 місяців, отримуючи за рахунок коштів платників податків десятки і десятки тисяч гривень заробітної платні, десятки (а може й сотні) працівників прокуратури і Державного бюро розслідувань займалися виключно Порошенком.І за 14 місяців ви знайшли ось ці дурниці? Що це означає для суспільства? Для суспільства це означає — і надзвичайно важливо, щоби зараз це почули, — що все, що ви казали під час виборчої кампанії і після неї про корупцію, про зраду, про захоплення владних повноважень, про зловживання, — про все…
До речі, ваша честь, я хочу наголосити, що вони і сюди намагалися включити державну зраду, саме в цю справу; що вони і сюди намагалися включити звинувачення президенту в захопленні державної влади. Це ж тут було. І не знайшли нічого.І я буду висловлювати оцінку цього, якщо, ваша честь, ви або перейдете до розгляду справи по суті, або зробите те, що ви маєте зробити — відправити це назад до цих не встановлених судом осіб, які чомусь 16 червня, в день смерті мого батька, повністю змінили прокурорську групу, — можливо, тому, що ті прокурори, які раніше тут були, відмовилися підписувати і представляти звинувачення в суді. Можливо. Я не виключаю того, що залишилася правова позиція.
Я хочу наголосити, що всі 27 справ, які були абсолютно незаконно порушені проти мене, куди була включена і справа про «розпалювання міжрелігійної ворожнечі» шляхом отримання Томосу і створення Православної Церкви України… Посадіть мене за грати за цю справу. Для мене це буде найбільша нагорода.
А може, за справу, яку ви розслідуєте вже 14 місяців? За віддачу мною наказу про контрнаступ для Збройних Сил України, яким було звільнено дві третини Донбасу. І за цю справу. Щоби вже чітко слідувати російським і кремлівським інструкціям, які до вас доводить пан Бабіков, який є адвокатом Януковича.І я послухав їхню аргументацію на нещодавньому суді, де я виступав свідком у справі Януковича — ситуація жахлива. А може, рік ця прокурорська військова гвардія не може розібратися зі справою, в якій Ілля Новіков *Обертається і дивиться в камеру* Володимире Олександровичу, дорогий мій, вас ніхто не боїться. Ні в цьому залі, ні на вулиці. І ваших вказівок щодо того, щоби посадити Порошенка, — це кримінальний злочин і в Україні, і в Європі, і в світі. Ще раз хочу вам повторити: я і моя команда дуже любимо Україну.
Ми шануємо і поважаємо інститут президентства. Ви для нас не ворог, і нас не треба боятися. Для нас ворог — Путін, якого ви забули згадати у вашому інтерв'ю Українській правді (до речі, Українська правда, я вам дякую за вашу позицію;
Севгіль *Обертається до сторони обвинувачення* Я ненавмисно, я справді просто не знаю ваших прізвищ, так каже представник захисту. Навіщо вони змінили подання? Тому що там написано: «вилучити паспорт», «обмежити пересування», «заборонити поїздку за кордон» — вони знають, що я маю їхати за кордон, для того щоби мобілізувати світ на захист України. Вони цього бояться.
*Обертається до сторони обвинувачення* Прохання: не виконуйте злочинних наказів.
*Обертається до камери* Прохання: не бійтеся.
*Обертається до судді* Прохання, ваша честь: відправте їм це сміття і дійте за законом. Дякую, і слава Україні!"
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 18.06.2020 р., User
![]()
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
https://youtu.be/tVhCixjq4bs
Симон Петлюра.
Мартин Лютер Кинг.