Можливо ти не уважно прочитав, але я написав чітко -
яку країну вони побудували - в такій і проживають старість і нєxyй пiздєть. ГДР теж під совком/парашою була, і що? І Польща теж. І Чехія.
Такшо -те шо посіяли, те нехай і "кушают", можу за свої купити їм велику ложку, якщо не вистачає пенсії.
Краще будемо платити пенсії мєнтам/прокурорам/суддям і т. п. по 6-15 тысяч
Цих прокурорів/ментів/суддів якраз вчило і виховувало саме те покоління, яке зараз отримує свою заслужену пенсію 2000грн.
вони ж несуть відповідальність за те що будували світле майбутнє
Несуть і пряму. У тому числі і за виховання, на заміну собі, цілого покоління тупорилих єбланів.
Які голосують за клоунаду під час війни і танцюють папурі і пиришкі-пупиришкі під кацапські пісні на прапорі своєї країни. Тим часом поки поранені воїни, які цих дебілів захищають, помирають у страшних муках у сірій зоні протягом днів і тижнів, бо "пєрєміріє".
Я і не дивуюся, коли багато із таких пенсіонерів кажуть, що "нам потрібен такий як Лукашенко". І я дійсно згоден - таким як вони і тим кого вони виховали - дійсно потрібен тільки такий у*обок.
Шкода тільки тої меншості людей європейского світогляду/типу мислення, яким нажаль довелося тут народитися.