MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
01.07, 19:03
44
+23 °С
Вітер: 1 м./с., Схід
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2998040
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
25.03.2021 р. відповів для May05  
answerview
скучная и тошнотворная дискуссия
В психологии это называется - заговорить. Взять собеседника измором - пустой болтовней, а потом умрекнуть оппонента что не слушает... не отвечает или не хочет говорить. Я хороший он плохой....
Выход один - не вестись на игру ,,бота,,. Игнорировать или ставить свои правила.
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
like
bad
shockingly
25.03.2021 р. відповів для Юра-Ездок  
answerview
Ты заявляешь что и так всем понятно.

Ну очевидно что тебе и не понятно. Почему то ты утверждаешь что Украине не следует возвращать территории которые не подконтрольны как можно скорее. А следует чего то ждать.
Я так и не понял чего и соответственно сколько.
Ждать что там Путин порядок наведет. может и наведет, но тогда точно мы не вернем эти территории себе при нашей жизни.
Я понимаю что для тебя тема больная. Ты неосторожно проявил антиукраинскую позицию и теперь очень хочешь переключиться на обсуждение меня. но подожди немного - я обещал что как закончим с обсуждением  вопроса о преждевременности возврата территорий то я сразу же тебе отвечу. Я же написал - обещал - отвечу. А пока я еще пообсуждаю то насколько ты полезен для РФ.

Ясен бубен что мы не в одноклассниках. 
Но я не гружу тебя.
Когда ты пишешь что , хотите отделения Новороссии от Украины - то пожалуйста - это измена чистой воды. Никаких пожалуйста. Болт на воротник. Целостность Украины это не повод для "хотите - валяйте". Думай что ты пишешь.
Мы ждем кокретных ответов: КАК, КОГДА и КТО
Мы это кто?
Вроде как лишь тебя интересуют ответы на ... кстати на что? 
Поскольку я уже достаточно вытер ноги об твои тезисы что Украине не стоит возвращать территории (даже пусть и временно), то могу и ответить на твои вопросы. Только давай ты их без воды задашь.
Кто мне Путин? Никто. Я его не знаю, не видел никогда и мне он не интересен. Картинка в телевизоре.
Что еще?
1
like
1
bad
shockingly
25.03.2021 р. відповів для May05  
answerview
Даже дурак сможет скопировать и сюда притащить формулировку кто такой умный с википедии или других сайтов.

Ну конечно. Дураки так и делают - копируют мысли других. Со своими у них не очень. Поэтому я и спросил - ты сам реально не можешь сформулировать?
большинство таксистов и парикмахеров по крайней мере не глупее тех Шо на Банковой. 

разговор шел о Верховной Раде, если ты помнишь...

На этом разрешите отклаяться и не отвлекать Вас своим скудоумием
Ну я Вас не звал, чтобы теперь давать разрешение отклаяться. Поэтому Вы вольны в любой момент...
like
bad
shockingly
25.03.2021 р.
answerview
Выход один - не вестись на игру ,,бота,,. Игнорировать или ставить свои правила.

И что из этого у тебя может в принципе получиться?
like
bad
shockingly
25.03.2021 р. відповів для Gustav  
answerview
Та тут целая тема на две с половиной тысяч страниц постов умных, что знают как стране жить.Жаль только что они все так заняты что в Верховную Раду прошли свадебные фотографы и тамады всякие (очевидно что вырождаются свадебные традиции), а умные всё таксистами и парикмахерами работают.
ой, а шо сі стало? це не ти часом мені постійно дорікав, що я поганої думки про більшість наріду? 03_biggrin
☭ = 卐 = Z
like
bad
shockingly
25.03.2021 р. відповів для hitmanhunter  
answerview
а шо таке? Так я дорекаю тобі що ти постійно поплюжиш страну і більшість громадян які в ній мешкають. І це ніяк не заважає мені визнавати що в Україні є ледащі, тупі, дурноваті, пихаті, жадібні і ще багато як погані люди. Бо українці все ж такі люди як люди. 
"Фотографи" в Раді це зовсім не більшість (разве шо монобільшість). Але ж ти поливав брудом всіх навкруги . Зараз вже не буду шукати, але якщо ти так вже захочеш то іншим разом знову буду дорікати.
Змінено: 25.03.2021 р., Gustav
like
bad
shockingly
25.03.2021 р.
answerview
Очем я и писал выше, предполагал... воздухтряс и балабол.
Извини за прямоту, но ты достоин этого прозвища. 
Подобные вопроссы пару лет назад тебе уже ставил, как помнишь.. и съехал как и сейчас. Скольский ты типок и вашим и нашим.
Только время сьедаешь... в пустую, как проплаченный бот.

А по поводу витирания ног... вытри их об свое мнение, которого нет.
Я все сказал.
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
like
bad
shockingly
answerview
Але ж ти поливав брудом всіх навкруги .
Не бреши! Всіх навкруги я ніколи не поливав!
+/-50% в часи ригів і +/- 70% в зелені часи? - так, і від цього не відрікаюсь, але не всіх.

1/3 прекрасних розумних людей в країні заслуговують на хороше європейське життя! Просто їм "пощастило" народитись не у тому місці і не в той час. І коли тебе оточує 2/3 постсовка, бидла і просто "недальокіх", то тут "строй не строй", всеодно отримаєш хрін, а якшо щось і побудуєш, то тобі його обов'язково засруть і розіб'ють.
☭ = 卐 = Z
Змінено: 25.03.2021 р., hitmanhunter
like
bad
shockingly
25.03.2021 р. відповів для Юра-Ездок  
answerview
Давай  ты извинения за хамство будешь у модераторов просить. 
Мне вот вобще они ни к чему - я тебе не верю.

Я не съезжаю. Я же тебе написал - задай конкретно вопросы - я уже готов отвечать.
Я уже достаточно поизгалялся над тобою. Давай вопросы свои - куда ты уже намылился, всёсказавший?
Змінено: 25.03.2021 р., Gustav
like
bad
shockingly
answerview
Не бреши! Всіх навкруги я ніколи не поливав!

ну звичайно всіх то перебільшення, але більшість.  Я лише невеличкий прошарок суспільства зневажаю, а в тебе побільше розмах...
like
bad
shockingly
answerview
ну звичайно всіх то перебільшення, але більшість.  Я лише невеличкий прошарок суспільства зневажаю, а в тебе побільше розмах...
Кожен має право на свою думку і свій розмах в ній. А у демократичній країні і подавна.
☭ = 卐 = Z
like
bad
shockingly
answerview
Кожен має право на свою думку і свій розмах в ній. А у демократичній країні і подавна.

Так а я про шо?!?
а ти такий зовсім обурився і на мене наїзджав...
like
bad
shockingly
25.03.2021 р.
answerview
https://youtu.be/T5QOAAb5oPo
Симон Петлюра.

Мартин Лютер Кинг.
like
bad
shockingly
25.03.2021 р.
answerview
Завезли ще китайську вакцину, нас знову гвалтують в неділю вколотися, за відгул в понеділок03_biggrin
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 25.03.2021 р., User
like
bad
shockingly
25.03.2021 р.
answerview
Міністерством внутрішніх справ України прийнято наказ від 02 березня 2021 року № 166, який набуває чинності з моменту опублікування.

Він встановлює єдині зразки державних номерних знаків транспортних засобів та вимоги до них. Зокрема, визначені правила застосування, типи та основні розміри державних номерних знаків, встановлені вимоги до інформаційного змісту та технічних характеристик.
Основним нововведенням, що запроваджується, є зміна визначення адміністративно-територіальної належності транспортного засобу, а саме не за місцем прописки власника, як було дотепер, а за місцем здійснення реєстрації (перереєстрації) транспортного засобу. Тобто, кожний сервісний центр МВС видаватиме на транспортні засоби, незалежно від місця прописки власника, номерні знаки лише своєї області.
Змінено: 25.03.2021 р., User
like
bad
shockingly
25.03.2021 р.
answerview
Як його зелені ще й досі не вигнали?03_biggrin
 це ж людина Ющенка.

Секретар Ради нацбезпеки і оборони Олексій Данілов заявив, що світ "побачить вільну Ічкерію, вільний Татарстан і Крим в складі України"Про це він сказав в інтерв'ю Радіо НВ.

"Ми не знаємо, що відбуватиметься в Росії. Я можу із впевненістю сказати — і вже неодноразово про це казав, — що ми побачимо з вами вільну Ічкерію, ми побачимо з вами вільний Татарстан, ми побачимо з вами Крим в складі України. Це буде обов’язково за нашого життя", — поділився думкою Данілов.
like
bad
shockingly
25.03.2021 р.
answerview
https://www.facebook.com/groups/199023810896141/permalink/899900280808487/
Симон Петлюра.

Мартин Лютер Кинг.
like
bad
shockingly
26.03.2021 р.
answerview
Потому что как то не понятно возмущение - раньше это как то решалось, а теперь значит это уже делать зазорно украинскому государству?
ну сейчас это делать банально нечем - то, чем откачивали, вырезано на металл. и то, кудой откачивали - тоже. и чем питалось то, чем откачивали - тоже в металлоломе. и не факт что удастся откачать что-либо - затопленные шахты начинают обваливаться (там порода - в лучшем случае ближе к глине, в худшем - к суглинку). и по мере проседаний породы - под землю пойдет и все, что сверху стоит. ну т.е. большинство шахтерских городов и поселков.

потому - восстанавливать либо после получения многомиллиардных репараций, либо - отгородиться и ждать пока все не дорежут на металл, а бетонные коробки не уйдут под землю с концами. после чего - рекультивировать уже образовавшиеся леса и болота.
1
like
1
bad
shockingly
26.03.2021 р.
answerview
За даними опитування, в парламентському рейтингу лідирує
партія "Слуга народу" (20,8% серед тих, хто визначився і має намір проголосувати).
За партію "Європейська солідарність" готові проголосувати 15%,
партію "Опозиційна платформа - За життя" - 14,8%,
партію "Батьківщина" - 12,4%,
партію "Сила і честь" - 5,%,
партію "Українська стратегія Гройсмана" - 5,%,
Радикальна партія - 4,6%,
партію "Голос" - 3,5%, партію "УДАР" - 3,2%, партію Євгенія Мураєва "Наші" - 3,1%, партію Шарія - 2,9%, партію "Свобода" - 2,9%, "За майбутнє" - 2,4%, "Народний фронт" - 2,%.
Змінено: 26.03.2021 р., User
like
bad
shockingly
26.03.2021 р.
answerview
Источник Realist.online в командовании ООС подтвердил потери: по предварительным данным, четыре человека погибли, еще четыре получили ранения.Противник открыл огонь из минометов, когда наши бойцы проверяли минные поля.Журналист Юрий Бутусов в своем Фейсбуке уточнил, что обстрел произошел в районе населенного пункта Шумы (Донецкая область).«Высока вероятность, что в районе Шумов может последовать российская атака для захвата передовых украинских позиций», - считает он.
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин