Но с теми малочисленными гибридными войсками с востока, что вторглись и нашими доморощенными боевиками, Украина ,,впоралась,,.
Впоралась, і на 99%, завжди треба пам'ятати, що паРаша воює на стільки, на скільки їй це дозволяють... повторюсь - але загадайте Фінську війну (або Грузинську), а саме - кількість сил і втрати. Це яскравий приклад, як воює паРаша. А саме так, як гопнік - наступає до першої "отвєтной плюхі", а потім тікає як останнє сцикло і гавкає із-за кутка.
Посмею напомнить что противостояние с российским вторжением принесло Украине большие потери, несколько крупных поражений с потерей территорий, окружениями, брошенной техникой, потерей авиации и тяжелой техники. И после Иловайска, оставленного ДАП, Дебальцево, уступок и договоренностей...я бы не употреблял сильные выражения типа "выгребли", они не "выгребли" они достигли своей цели и сидят где им сказали.
Ну ти теж не рівняй, хоч і недокраїну, але в 140лямів, економіка якої наполовину працює на воєнку, так - на криву, постсовкову і кончену, де все падає, горить, вибухає і розйопується - але воєнку.
І країну де "нас 52 мільйони" із яких було від сили 35-40млн, і армія яких послідовно розвалювалась і продавалась (за безцінь) більше 20ти років, допоки вони махали ригівскими прапорами за 200 грн на антимайдані... а потім із позоставшихся 30 млн потрібно було зібрати армію, яка мала дати швидку відсіч..
п.с. і на паРаші зрадників немає - вони всі за паРашу. А в Україні - третині пох, "война гдето-там", а третина взагалі (най і десь в "глубінє души") чекає поки прийде "рускій мір".
Сейчас на стройках главная проблема не алкоголики,а нюхачи...пьяный проспится,а нюхач как был животным так и останется,насмотрелся я на твоих "братьев по разуму",каждому свое...
Ну тобі видніше, які у вас там на стройках проблеми, бо там де я працюю - весь народ культурний, склад міжнаціональний, люди із ~30ти країн. Компанія налічує ~900 працівників тільки у моєму відділі. А по світу їх близько 30ти.
А з твоїми "браттями по-разуму" я в Україні нажаль зустрічався постійно, та і навіть за кордоном - теж, і нажаль - не раз. Було завжди соромно і я робив вигляд, що я не з тої країни, звідки і вони.