MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
17.07, 19:09
11
+21 °С
Вітер: 2 м./с., Пн-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3022195
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
02.11.2021 р.
answerview
Я ось її(родіну) не дуже люблю

А я природу люблю, в Украине, родился здесь. А ты где родился и вырос?
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
1
like
1
bad
shockingly
02.11.2021 р.
answerview
Вряд ли, в каждой семье свои постулаты воспитания.

Ти співав у школі "Лента за лентою набої подавай"?
У родині розмовляв українською?
Замість Пушкіна читав Стуса?
давай вже без отої брехні - був совок і була лінія партії, якщо ти не дитина спецпереселенців, то навряд твоє виховання якось значно відрізняється від того яке отримали ми усі хто народився раніше 80их.
Вибач за різкість...
like
bad
shockingly
02.11.2021 р. відповів для Veps  
answerview
Олег, ти справою займись, (у мене руки мерзнуть), а не вот єто всьо.03_biggrin
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
1
like
1
bad
shockingly
02.11.2021 р. відповів для User  
answerview
Олег, ти справою займись, (у мене руки мерзнуть), а не вот єто всьо.

Чого то руці мерзнуть? Знов пішов квіти олією полівати без теплих рукавичок? Можу подарувати...
like
bad
shockingly
02.11.2021 р. відповів для Gustav  
answerview
Він мені електричні на Алі задешево знайшов. Теплих у мене навалом - не гріють02_sad
like
bad
shockingly
answerview
А я природу люблю, в Украине, родился здесь. А ты где родился и вырос?

Таку природу як в Україні - має майже кожна країна Європи. Тих же гір, як Карпати (які я вважаю найкращим(найгарнішим) місцем в Україні) - у США у десяток разів більше - і більших і красивіших, і недоторканних і чистих. 
Тому не можу виділити щось особливе, навіть якщо відкинути засміченість природи в цілому...
Клімат взагалі ненавиджу. Холодні сирі зими і сухе спекотне літо.  
А шо дивного..? Не треба їздити один к одному і все буде гарно, я не лізу до того, він не лізе до мене.
Потужна логіка)) 
Це в якій такій ще країні (де єдність не утримується штучно) -  "Не треба їздити один к одному" щоб "все було гарно" ? 03_biggrin Ну окрім Кореї 01_smile
І навіщо тоді жити у цій одній країні разом??
☭ = 卐 = Z
Змінено: 02.11.2021 р., hitmanhunter
like
bad
shockingly
02.11.2021 р.
answerview
Вибач за різкість..

Ради бога, все нормально.18_good
давай вже без отої брехні - був совок і була лінія партії,
В нашей семье военных(папу перевели в Украину служить) , на "линию партии" начхали , во всяком случае мама , сёстры старшие, папа партийный был, программу Время в 9 часов строго смотрел03_biggrin, но главный в нашей семье - мама и политика ей была по "барабану"..  Все у нас в роду врачи, по медицинской линии в основном.

У родині розмовляв українською?Замість Пушкіна читав Стуса?
Читал я все и много, все стены в 3-х комнатной квартире заставлены книгами- и украинскими в том числе. А разговаривают в семье на том языке, на каком привыкли говорить. С нами жила квартрирантка Маричка, с села, в институте училась, говорили и на украинском.

Ты очень категоричен, твоё право.
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
like
bad
shockingly
02.11.2021 р. відповів для User  
answerview
Він мені електричні на Алі задешево знайшов. Теплих у мене навалом - не гріють

То треба спеціальну рідину використовувати, а не палити ліси Амазонки щоб рукавички протопити.
like
bad
shockingly
02.11.2021 р.
answerview
Потужна логіка)) 
Це в якій такій ще країні (де єдність не утримується штучно) -  "Не треба їздити один к одному" щоб "все було гарно" ? І навіщо тоді жити у цій одній країні разом??

Дякую за високу оцінку.
У будь якій країні, навіть у селищі міського типу, не подобається як сусід чухає яйця - не спілкуйся, облиш його.
а питаннечко навіщо жити - то таке глобальне питання, що людство досі знаходить багато відповідей і все одно шукає кожний по своєму.
like
bad
shockingly
02.11.2021 р. відповів для Gustav  
answerview
понимаешь ли Гиркин это всего лишь один из наемников-гастролеров.
ШО ты говоришь!! До 13 года ходить в замах в ФСбешне, а в 14ом возглавить самое крупное военизированое и укомплектованное подразделение и захватывающее города Украины... и он простецкий наёмник без крыши государства?? 
Такой наивный......................... или за идиотов имеешь.

Если Гиркин не добился захвата Мариуполя со своим отрядом и даже перечислил причины почему ему это не удалось, то какое это имеет отношение к действиям регулярной армии РФ?
Прямое. Когда начал сыпаться проект новоросия, путин послал штатных военных. Или об этом ты не знал, за заблудившихся или тех что добробаты под Иловайском в плен взяли а потом арта отутюжила всех.? Найти видео допроса??
По русским военным в Украине. - https://www.bbc.com/russian/international/2015/05/150511_russian_military_ukraine_investigations

Ты не в курсе что Устав НАТО прямо запрещает принятие в состав НАТО государств с не разрешенным военным конфликтом? 
Ещё как в курсе. И то, что без проблем можно быть позаблоковым и получать военку со всего мира. Что сейчас и происходит, но не в том кол-ве что хотелось. 
Если это был план раши, захватить пол донецкой обл. и всё, чтоб мы не были в НАТО.... даже комментировать не буду, смешно. Для расии это мелко.

А в дальнейшем, я думаю, Клоуна заменит свежевыращенный Овощ.
Маловероятно что будет явный ставленник кремля.. но всё может быть, с нашим не вникающим покУистическим населением. Но скорее не долго.

И расшатывание обстановки в государстве, это продолжение гибридной войны, которая началась ещё до Крыма.
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 02.11.2021 р., Юра-Ездок
like
bad
shockingly
02.11.2021 р.
answerview
Срать я хотел сколько их полегло и сколько их железа превратилось в шрот.
Не соглашусь. Это важная, даже бесценная информация для будущих международных судов и ГААГИ.
С чего начинает любой спор ватник или бот с поребрика по Украине? - со слов: а вы докажите!!
Вот поэтому, нужно чаще вмокать их носом в ихнее же дерьмо.

П.С. То украинская библиотека, теперь украинский духовный центр.
Всё больше отдалаяемся от империи... https://toneto.net/news/kultura/v-rossii-likvidirovali-ukrainskiy-duhovniy-tsentr
Дания. фото.)
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
bad
shockingly
02.11.2021 р.
answerview
Повторю вопрос - какие именно?
вам список всех обогатительных фабрик, которые гоблинизированы были, или как?

Что это меняет? ДТЭК всей Украиной "владеет", а ты мне про модернизацию какого то количества шахт, кои ему в "дыре" не все и принадлежали. Предприятия Метинвеста в топе предприятий Европы и комбинат Ильича туда входит. А потерянные шахты ... ну да, не приятно, но Мариуполь это покрупнее будет.
шахты-ЦОФы были гоблинизированы уже после прекращения активных боевых дествий, в 17-м что ли году. а до того - работали на Ахметова спокойно. так что не аргумент.

Я не знаю как там у них с газовыми турбинами на сейчас, но как то Северный поток делается, да?
а причем тут корабельные газовые турбины к северному потоку?...
like
bad
shockingly
02.11.2021 р.
answerview
Олег Володарский. 2 ч.  
· Коли висновки із історії зроблені вірно!
Симон Петлюра.

Мартин Лютер Кинг.
like
bad
shockingly
02.11.2021 р.
answerview
3
like
3
bad
shockingly
02.11.2021 р.
answerview
чтоб мы не были в НАТО..

Для расии это мелко.
Юра, не "мелко", Крым они захватили тоже только чтобы там свою базу строить. Сейчас там полигон, военные лагеря. Детей обучают военному делу. Гитлерюгенд по русски.03_biggrin путин трус, он исподтишка все делает.  Он бы Китаю Сибирь в аренду не отдал, если бы хотел территории. Но повторяю, он сцыкун.  Согласен, у него желание есть забрать, но сам то он понимает, что придется отдавать Смоленскую обл. Краснодарский край, Карелию, Калининград... 
like
bad
shockingly
answerview
Сейчас конечно это влияние на Украину чтоб она тратила деньги не малые на оборону на войну а не на развитие, а в начале явно задумывалось отрезать от Черного моря и расколоть страну на две части. Минимум.
Симон Петлюра.

Мартин Лютер Кинг.
2
like
2
bad
shockingly
02.11.2021 р. відповів для Юра-Ездок  
answerview
Конечно, сейчас газ отрезал, электричество- старается чтобы мы к нему в ноги упали. Но пусть со своими холопами разбирается03_biggrin
like
bad
shockingly
02.11.2021 р.
answerview
Выложил ссылку на видео Кузьмы.. Не пропустили. А Зеля же дороги делает сейчас, в Кривом Роге тоже сделал наверное.
https://youtu.be/QUIEnFhWiNk
Свобода слова.18_good
Змінено: 02.11.2021 р., Veps
like
bad
shockingly
02.11.2021 р.
answerview
Для підтримання об’єднаної енергетичної системи України на Дніпровському каскаді водосховищ здійснять накопичення води для роботи гідроелектростанцій.

Це своєю чергою призведе до підняття рівня води в акваторії річки Дніпро.

Про це населення Кременчуцької міської територіальної громади інформує Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Кременчуцької міської ради Кременчуцького району. Внаслідок цього, найближчим часом можливе підтоплення присадибних та дачних ділянок у прибережній зоні та підняття рівня ґрунтових вод. Населення тергромади закликають зберігати спокій та здійснити заходи щодо збереження особистого майна.
Змінено: 02.11.2021 р., User
like
bad
shockingly
02.11.2021 р.
answerview
https://twitter.com/Shtirlitz53/status/1455504391168008198  15_badgrin

Выложил ссылку на видео Кузьмы.
https://youtu.be/QUIEnFhWiNk
Триндьож "ніачьом". Тих, про кого він говорив - обирає народ. Так, саме той народ який залюбки дає щоб "порішали" і бере щоб "порішати", тому народ має жалітися тільки сам на себе.
https://www.youtube.com/watch?v=SA6NNSi8o-Y  - депутати крадуть асфальт
https://youtu.be/SlHpFWMPnYE - депутати викидають сміття
☭ = 卐 = Z
Змінено: 02.11.2021 р., hitmanhunter
1
like
1
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин