Нарком иностранных дел РСФСР Г. Чичерин 4 января 1919 года заявил: «Никаких войск Российской Социалистической Советской Республики на украинской территории нет. Военные действия на украинской территории ведутся в настоящее время между войсками
"Исторически так сложилось", з Київської русі усіляке відбите гівно тікало у болота на схід та на північний схід, а далі вони там об'єднались із монголо-тюрками і з часом почали грабувати та "повертати/приєднувати" землі звідки втікли їх прапрадіди... що і триває і до сих пір.
А шо, слово "народ" по украински нарiт?

"нарід" , це так зараз "модньо" називати несвідомих українських громадян, які завжди "а баба яга против", вони ніколи не роблять висновків та спочатку завжди думають тільки про свою дупу, а протім вже про щось інше, і частіше, думки ці - з максимальною перспективою...ну на завтра, а усвідомлення, що може бути в майбутньому - вони майже не взмозі адекватно осягнути.
тоесть Украина не делает специалистов хорошего уровня подготовки. Поэтому наши чиновники и покупают специалистов в мордроте ? я Правильно понял?
...ну цього я тобі не скажу, але знаю точно, що Україна "делает" дуже багато рагулів, які потім вибирають ідіотів-чиновників за гречку, які вже в свою чергу і купують "спеціалістів" у мордорі...
Те ж саме і з акторами та співаками. В українських ТОПах того ж Ютубу половина - кацапські виконавці, що поносять Україну прямо зі сцени та публічно підтримують вбивство українців та окупацію територій. І винні у тому не вони, а українські придурки, які їх двивляться та ставлять їм лайки під кінець 8го року війни, кричачи "спорт, кіно, творчєства внє палітікі".