Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.
Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:
- Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.
- Мат у будь-якій формі.
- Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
- Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
- Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
Не вірю я що побут змінить людину, вона формується в дитсадку і початковій школі.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Не вірю я що побут змінить людину
За себя не скажу, я просто убедился что не надо было мешать машине работать. Но многие знакомые которые кричали "вау, мы будем жить как в россии!!" таки зминились, хоть и стесняются это признавать.

Изменит, если конечно они не совсем мазохисты или покуисты, и пофиг мне что там в школе учили.
Я бы вот сейчас сел и порысячил по снежку, а низзя без зимней резины, блин до 1 марта!

И таких мелких пакостей 100500 на каждом шагу. И по вашему моя генетика или воспитвлка в дет саду меня успокоят??!!!

Змінено: 24.12.2021 р., kavasaka
Մιtαuskαs
Путин: "Казахстан—это русскоговорящая страна в полном смысле слова"На месте казахов я бы напрягся. Когда Россия начинает говорить про "русскоязычные страны", вслед за этим обычно приходят "защитники русского языка" от "бендер" и "фашистов" на танках, с "Градами" и "ихтамнетами"
☭ = 卐 = Z
Змінено: 24.12.2021 р., hitmanhunter
Да он барыга. Но он талантливый барыга,
Я до політиків давно ставлюся так як і вони до нас - цинічно.
І мене мало хвилює ким він був і ким буде, я дивлюся тільки на те що він конкретно зробив.
Так от він для України зробив 90% того що не змогли чи не схотіли всі інші Президенти.
Своя церква і закон про мову - це основоположні речі для створення держави, і вже скоро це дасть про себе знати і в економіці.( ну ще гасло "Слава Україні" в армії, мені за нього в 1989 15 діб дали

)
Бо 30 років пробували без цього будувати економіку - а воно без пшик виходив бо було більше гризні між собою за мову чим будівництва.
Змінено: 24.12.2021 р., User
Я до політиків давно ставлюся так як і вони до нас - цинічно.І мене мало хвилює ким він був і ким буде, я дивлюся тільки на те що він конкретно зробив.

"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.
В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Вони почали творити смішні речі, мабуть перед кінцем своїм
Виконувач обов'язків генпрокурора Олексій Симоненко підписав клопотання про арешт експрезидента та лідера «Європейської солідарності» Петра Порошенка і заставу в сумі 1 мільярд гривень. Про це повідомляють наближені до Офісу генпрокурора.
З Різдвом Сонця!
Симоненко підписав клопотання про арешт експрезидента
Ага, ищи ветра в поле.

https://www.facebook.com/100017280041466/posts/995440127708646/?app=fbl
Симон Петлюра.
В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Тепер на зйомках новорічного відосіка аврал

Він вже записаний і Порох там вже посажений

Доборовся

А чому у цього такі низькі рейтинги і як вони могли бути взагалі меншими ніж у зеленого?
З Різдвом Сонця!
Просто з Різдвом! Бо зараз Різдво майже у всьому християнському світі...
та й в Україні історично має бути теж. 
☭ = 卐 = Z
А який рейтинг може бути в гебіста? То й так забагато.
У 2021 році надлишкова смертність в Україні зросла більш ніж удвічі.
У жовтні пішли з життя 75 тисяч українців, й лише місячний приріст смертності склав 53%. Загалом за 10 місяців поточного року
померло 562 000 українців.
https://news.depo.ua/ukr/news/u-2021-rotsi-nadlishkova-smertnist-v-ukraini-zrosla-bilsh-nizh-udvichi-202112241405929
132 595 дітей народилося в першому півріччі
2021-го року. Це на 5% менше, ніж в першому півріччі 2020-го, коли було 139 134 новонароджених, і на 11,5% менше, ніж в першому півріччі 2019-го, коли їх було 149 549.
А який рейтинг може бути в гебіста? То й так забагато.
то в гаражах наче ж не так давно казали, шо він буде президентом?

☭ = 卐 = Z
Вони в цьому не специ

, а ось про військові справи вони поки що праві, взагалі кажуть що зможуть точно сказати про наступ за 2 тижні до нього.
Це на 5% менше, ніж в першому півріччі 2020-го,
Сегодня в детсаду ,перед утренником методист рассказывала- 2 группы весной ушли в школу, а 2 группы новых еле набрали. Год,два назад очередь была

Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Нормально. https://ukrainian.voanews.com/a/nyt-pentagon-reportedly-plans/6369025.html
https://suspilne.media/192641-akso-mi-ne-peremozemo-ukraini-bilse-ne-bude-monologi-vijskovih-iz-peredovoi-na-lugansini/
https://youtu.be/fC1ZouE5eMs

https://sprotyv.info/news/v-kremle-lukashenko-schitajut-neadekvatnym
Симон Петлюра.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 25.12.2021 р., Юра-Ездок
Хотелось бы обратиться к настоящим хохлам,таким как забугорный патриот))
Уезжайте с нашей земли,вам тут не место,воевать вы не будете... а по сути:как же надо презирать украинцев,шоб из-за бугра так радоваться шо у нас все плохо,ты настоящий ублюдок,животное с психической травмой. Я уверен шо у тебя нет друзей и не будет)) такое гамно постоянно слушать не каждый сможет))
Эпично б****,про Украину в этой теме постоянно обсирает наш народ забугорное недопонимание))
Игорёк, х..йло боится Украину, просто тупые понты и не более. Когда они чувствуют опасность, только тогда включают голову. В 14 он знал, что все пройдет безнаказанно и подставил подножку. Это их стиль.
Не нервничай, все буде Украина