MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
15.05, 08:50
44
+12 °С
Вітер: 0 м./с., Пд-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2934192
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
03.03.2022 р.
answerview
Останній анекдот:Мишко Старовер в самообороні Запоріжжя.
танунахх......  шо, типа тайный агент хуйла?????   это опасно такого индуса у себя в тылу иметь.  это ж типа Плохиш ( из Мальчиш-кибальчиш)  15_badgrin
1
like
1
bad
shockingly
03.03.2022 р.
answerview
"Примусове вилучення в Україні об'єктів права власності Російської Федерації та її резидентів здійснюється без будь-якої компенсації (відшкодування)
а шо такого ценного у этих поцов есть на нашей территории?
like
bad
shockingly
03.03.2022 р. відповів для olegsuzuki  
answerview
Думаю що десятки мільярдів: заводи, заправки...
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
bad
shockingly
03.03.2022 р.
answerview
На фото майор
...олєнєводних військ? Рембо!15_badgrin
Іванович. Не бандерлог!
4
like
4
bad
shockingly
03.03.2022 р.
answerview
На Сумщині російська авіація бомбить українське місто Охтирку, розбомбили теплоелектроцентраль. Про це повідомив у Facebook міський голова Охтирської територіальної громади Павло Кузьменко, пише УНН.
like
bad
shockingly
03.03.2022 р.
answerview
Знайдено вбитим Голову  Кремінецької ОТГ Луганської  області Володимира Струка, колишнього депутата Луганської облради.

2014 року був активним  прибічником  ЛНР.
Потім виїхав на вільну від окупації частину Луганської області. В останній тиждень активно зайняв проросійську позицію, агітуючи депутатів ОТГ до комунікації з РФ та ЛНР, збирав депутатів з цього приводу.
01.03.2022 була заява від дружини, що його викрали невідомі в камуфляжній формі.
Причина смерті (попередньо) - вогнепальне поранення в область серця.
Весь державний апарат України - СБУ, МВС, Прокуратура, Суди, 8 років нічого не могли  зробити з відвертим сепаратистом Струком. Бо в нього було багато грошей.
Скоріш за все за підтримки з РФ.
Але коли російські війська підійшли за 15 км до Кремінець Володимира Струка судили судом народного трибуналу.Судячи з усього, він був розстріляний невідомими патріотами як зрадник за законами військового часу.
Змінено: 03.03.2022 р., User
like
bad
shockingly
03.03.2022 р.
answerview
хоть кто то тебе в личку или на вайбер отписался, шо мол еббать копать, простите нас за действия нашего долбоебба??? 

Да. Боналс писал. Правда не сей час гораздо раньше, и другими словами... 
Нас оберiгае вiд дурних законiв, таке саме дурне Iх виконання.
Русский корабль. Иди нахуй.
like
bad
shockingly
03.03.2022 р.
answerview
и другими словами... 
другие слова - я приблизно знаю их смысл. типа мы никуя не знаем. нам ничего не говорят. мы простые люди , мы вам братья. то все политики делают, то им всем это выгодно. особенно Америке нас поссорить. у нас нельзя рыпнуться, бо посадят.    я угадал приблизительный текст?    Серега, а чем москали от нас отличаются? я имею ввиду, почему майдан не замутят?  мы ж смогли.  хотя тоже и сажали и били и стреляли, но мы объединились и накуй свергли яныка.  им шо, слабо???  они ж боятся сказать хоть слово против своего еббанутого.   
like
bad
shockingly
answerview
Олег, да не мелочись. Давай сразу меня во владыки вселенной, я же всё знаю, во всём шарю, быстро всем раздам, и всё будет как у Шарикова. Взять и поделить...   Тут блин со псевдосвоими разобраться не получается, сразу понять кто из ху, а ты про такое спрашиваешь.. 
like
bad
shockingly
03.03.2022 р.
answerview
Верховна Рада України ухвалила закон України “Про забезпечення участі цивільних осіб у захисті України” (№7120), яким дозволила видати вогнепальну зброю цивільним для відбиття нападу Росії.

Як передає кореспондент УНІАН, засідання проводилося в закритому режимі, інформують Економічні Новини.
Законом встановлюється, що у період дії воєнного стану громадяни України, а також іноземці та особи без громадянства, які на законних підставах перебувають на території України, можуть брати участь у відсічі та стримуванні збройної агресії Російської Федерації та отримати вогнепальну зброю і боєприпаси до неї відповідно до порядку та вимог, установленому Міністерством внутрішніх справ України, наказ про затвердження якого, як виняток, не потребує державної реєстрації в Міністерстві юстиції України.

Читать полностью на https://enovosty.com/uk/news-ukr/news_society-ukr/full/303-rada-dozvolila-vidati-vognepalnu-zbroyu-civilnim
like
bad
shockingly
03.03.2022 р.
answerview
другими словами... 
а ну ка, Засеканыч, про слова.  скажи слово ПАЛЯНЫЦЯ, НІСЕНІТНИЦЯ 03_biggrin  это проверочные слова. ща время такое. а, да, еще кто путин?????????15_badgrin15_badgrin15_badgrin    ( это я к посту Юзера, шо старовер в теробороне.  затесался идейный враг, он же на "рюський мир" обдрачивался,аж руки дымились08_lol)
like
bad
shockingly
03.03.2022 р.
answerview
ут блин со псевдосвоими
ху из "псевдосвои" ????????????06_question   
like
bad
shockingly
03.03.2022 р.
answerview
«Принято решение передать взятых в плен российских пленных их матерям, если они приедут забирать их из Украины, в Киеве», — информирует в сообщении Минобороны Украины.
1
like
1
bad
shockingly
03.03.2022 р.
answerview
Давай сразу меня во владыки вселенной,
ага, щазз.  на это место очередь уже.  Хуйло хочет, Бульбафюрер хочет,  еще и ты блятть туда захотел.  15_badgrin  Серега, накуя оно тебе?  это оччччень опасная профессия. могут писты вломить не по деццки.  оно те надо???  во, и я так думаю шо не надо.  03_biggrin  
2
like
2
bad
shockingly
answerview
, про слова.  скажи слово ПАЛЯНЫЦЯ, НІСЕНІТНИЦЯ 
Маленьке немовлятко цьомкало нісенітницю....Кропивницькі паляниці, зі смаком полуниці, продаються у крамниці, біля Укрзалізниці... 
   Я только если сильно зол, говорю на русском. А щодо української, так я і вашого брата з западної частенько тролив за суржик...Не тут, у житті. 
like
bad
shockingly
03.03.2022 р.
answerview
Під Харковом розгромлено першу танкову армію Росії, елітний підрозділ, який прикрашав паради на Червоній Площі
6
like
6
bad
shockingly
03.03.2022 р.
answerview
Педараша крематории подтянула, своё мясо палить. https://www.ukrinform.ua/rubric-ato/3419281-vijska-rf-privezli-z-sobou-v-ukrainu-krematorii-zelenskij.html

https://fb.watch/bwHObr6qGL/
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 03.03.2022 р., Юра-Ездок
like
bad
shockingly
03.03.2022 р.
answerview
Маленьке немовлятко цьомкало нісенітницю...
контрольный.  путин кто? чей Крым?  
2
like
2
bad
shockingly
answerview
Дід пихто, Гис запретил его так называть, ты же просил отключить? по второму вопросу, мелко мыслишь. Главное не чей он сей час, а чьим он будет... И я не увиливаю, а смотрю на вещи реально... Чей флаг в крыму? А говорить можно всё что угодно, бумага стерпит. 
like
bad
shockingly
03.03.2022 р.
answerview
Текст допису з фейсбуку Генштабу ЗСУ:

На території Республіки Білорусь, по той бік українсько-білоруського кордону, у лісистій місцевості розміщена 38 окрема десантно-штурмова бригада ЗС Республіки Білорусь.
За наявною інформацією командування військової частини отримало наказ про перетин кордону з Україною. Доведення бойового наказу буде здійснено після перетину кордону. Морально-психологічний стан десантників вкрай низький. Офіцери та солдати не бажають виконувати роль російських найманців. Значна кількість висловилась за припинення контрактів, термін яких у більшості спливає в травні.

https://24tv.ua/biloruskim-desantnikam-nakazali-atakuvati-ukrayinu-sidyat-lisi_n1889198
https://24tv.ua/biloruskim-desantnikam-nakazali-atakuvati-ukrayinu-sidyat-lisi_n1889198
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин