MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
18.07, 20:35
44
+21 °С
Вітер: 3 м./с., Пн-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3023779
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
19.03.2022 р.
answerview
ГЛОНАСС на альтернативные системы навигации пересядут....

Гланос под северные территории больше заточен, работал не плохо, ближе к экватору он не работал.. GPS для экватора лучше на север хуже.
like
bad
shockingly
19.03.2022 р.
answerview
Німеччина розглядає можливість надання Україні додаткової зброї для самозахисту, але ніяких деталей не розкриватимуть.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
1
like
1
bad
shockingly
19.03.2022 р.
answerview

2
like
2
bad
shockingly
19.03.2022 р.
answerview
Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний звернувся до політиків, які розганяють «зраду»  
"Хочу звернутися до політиків, які, перебуваючи в тилових містах, розповідають про "зраду" і роблять "оцінки" оперативної обстановки. Своїми безвідповідальними заявами, типу противник нібито без проблем взяв або що нібито готується здавання країни, ви ображаєте наших воїнів"  ,
– зазначив він. Залужний підкреслив, що сили оборони героїчно протистоять ворогові, якого називали другою армією у світі, зупинили супротивника на всіх напрямках і завдали йому таких втрат, "яких вони ніколи не бачили і не могли уявити".
Головнокомандувач підкреслив, що про це знають усі українці, весь світ. «Я звертаюся до вас: не принижуйте наших захисників своїми "експертними оцінками".  Це ж не ви зараз на першій лінії оборони.  І не ваші діти.  Кожен має займатися своєю справою.  Ми захищаємо Україну.  Ви дбаєте про її розвиток та не заважаєте нам»сказав Головнокомандувач Збройних Сил України

Валерій Залужний звернувся до політиків, які розганяють «зраду»  "Хочу звернутися до політиків, які, перебуваючи в тилових містах, розповідають про "зраду" і роблять "оцінки" оперативної обстановки. Своїми безвідповідальними заявами, типу противник нібито без проблем взяв або що нібито готується здавання країни, ви ображаєте наших воїнів"  , – зазначив він.

Залужний підкреслив, що сили оборони героїчно протистоять ворогові, якого називали другою армією у світі, зупинили супротивника на всіх напрямках і завдали йому таких втрат, "яких вони ніколи не бачили і не могли уявити".
Головнокомандувач підкреслив, що про це знають усі українці, весь світ.

«Я звертаюся до вас: не принижуйте наших захисників своїми "експертними оцінками".  Це ж не ви зараз на першій лінії оборони.  І не ваші діти.  Кожен має займатися своєю справою.  Ми захищаємо Україну.  Ви дбаєте про її розвиток та не заважаєте нам», - сказав Головнокомандувач Збройних Сил України
Змінено: 19.03.2022 р., User
like
bad
shockingly
19.03.2022 р. відповів для Veps  
answerview
К Порошенко я отношусь лучше чем к Зеленскому хотя-бы потому что он не выступал в "квартале". А учитывая что Зеленский сделал сам многое из того, в чем обвинял Порошенко...06_question
Кстати, я так понимаю, на мой вопрос ответа не будет?
brenn
2
like
2
bad
shockingly
19.03.2022 р.
answerview
Сучье племя...

⚡️ По данным опроса Active Group: 86,6% россиян допускают и поддерживают потенциальное нападение на территории стран Европейского Союза, среди которых Польша, Эстония, Латвия, Литва, Болгария, Чехия, Словакия и другие.

⚡️ Active Group: 75,5% россиян одобряют идею вооруженного вторжения в следующую страну и считают, что ею должна стать Польша. Почти 75% респондентов в той или иной степени допускают применение ядерного оружия правительством своей страны.

⚡️ Active Group: О негативном отношении к вооруженному вторжению в другие страны сказали 13,4% жителей России. 46% респондентов абсолютно уверены в том, что правительство России должно атаковать ЕС, а 40,6% считают допустимым расширение военных действий.
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 19.03.2022 р., Юра-Ездок
like
bad
shockingly
19.03.2022 р.
answerview
я так понимаю

Повторите пожалуйста.
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
like
bad
shockingly
19.03.2022 р.
answerview
Мой брат уже едет.
https://www.youtube.com/watch?v=HWh0OHBQ4A0&t=4s&ab_channel=AutoLiveRu
like
bad
shockingly
19.03.2022 р.
answerview
На Сумщинi  террористи катують i викрадають людей.05_shok
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
like
bad
shockingly
19.03.2022 р.
answerview
⚡️ По данным опроса Active Group: 86,6% россиян допускают и поддерживают потенциальное нападен
Юра, это такая же лживая и подлая нация как и все ее правительство. сам хуйло, подлый, лживый, низкой морали муддило. оно же выходец из кгб, а там все построено на подлости и лжи.  каков поп таков и приход.  стадо дебилов.  эта нация уже проклята до седьмого колена. там адекватных всего пару процентов, остальные мрази.   хотят они войны, ну, я думаю что хуйло им ее предоставит. во всех ее горестных красках.  шоб только они не оххуели, когда будут гореть их города.
3
like
3
bad
shockingly
mixan забанений
19.03.2022 р. відповів для bga  
answerview
А Арестович снова начал "вылизывать" Зеленскому.
А когда было по другому ?
http://www.moto.com.ua/postphoto/1583835_1.jpg
like
bad
shockingly
19.03.2022 р.
answerview
Мой брат уже едет

А полиция наша терпеливые, почти как в США) Брат молодец. Вот такие уроды ездят, сбивают людей на переходах...
like
bad
shockingly
19.03.2022 р.
answerview
Рекомендую прослушать... Особенно кацапам.
https://fb.watch/bRMs7g-igd/

https://www.rbc.ua/rus/news/obmennyy-fond-vosstanovlenie-strany-mvd-rasskazali-1647710284.html
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 19.03.2022 р., Юра-Ездок
like
bad
shockingly
19.03.2022 р.
answerview
найперша задача головнокомандувача, ну і ВР.

Согласен, что это первоочередная задача, особенно в такие времена. Я так понял, что ты 2 года тому назад хотел видеть в президентах не Зе, а Порошенко. И уряд старый?
like
bad
shockingly
19.03.2022 р.
answerview
Кстати, я так понимаю, на мой вопрос ответа не будет?

Повтори вопрос пожалуйста( позже удалю, чтоб не засорять07_dirol
like
bad
shockingly
19.03.2022 р.
answerview
ІнфоВійська України/Ukraine @i_army_org · 2h
Добре що НАТО пригнало нам перед війною декілька десятків літаків зі зброєю і боєприпасами і тепер у людей є можливість сидячи в безпеці розповідати про погане НАТО.

Я так понял, что ты 2 года тому назад хотел видеть в президентах не Зе
   Я тупой и мне конкретный ответ нужен.

добре, проїхали..
☭ = 卐 = Z
Змінено: 19.03.2022 р., hitmanhunter
like
bad
shockingly
19.03.2022 р. відповів для Veps  
answerview
Я тупой и мне тоже конкретный ответ нужен. Почему у меня должны быть положительные эмоции к зеленскому? Что он сделал для страны, выбравшей его президентом, учитывая, хотя-бы, вот это: "В сентябре 2020 года Владимир Зеленский утвердил новую редакцию Стратегии национальной безопасности Украины. В документе описана общемировая ситуация, перечислены угрозы, стоящие перед страной – от коррупции и монополий, до демографических и экологических вызовов. Четко подчеркивается, что "РФ как государство-агрессор является источником долгосрочных системных угроз национальной безопасности Украины". Описаны также нюансы, включая милитаризацию Крыма и системное наращивание войск на границах Украины, подрывную деятельность российских спецслужб и масштабную пропаганду – как внешнюю, так и внутри Украины."
brenn
like
bad
shockingly
19.03.2022 р.
answerview
Америка, Китай, ядерный шантаж...
brenn
Змінено: 19.03.2022 р., GiS
3
like
3
bad
shockingly
19.03.2022 р.
answerview
01_smile  вкусний сахар, как в саюзє
☭ = 卐 = Z
Змінено: 19.03.2022 р., hitmanhunter
like
bad
shockingly
19.03.2022 р.
answerview
Змінено: 19.03.2022 р., GiS
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин