MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
23.07, 16:31
28
+26 °С
Вітер: 6 м./с., Пн-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3033341
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
05.04.2022 р.
answerview
там все просто - для війни на донбасі і коридору до Криму - Херсон не потрібен.
не буду сперечатись, я не військовий експерт, але тут раніше вже обговорювали що в битві за Херсон нас чекає Хардкор неймовірний,тому такі круті прогнози робити ..ну я навить не знаю. Віримо в ЗСУ та й по всьому.
 Просто я два тижні спілкувався з людьми з Херсонської області  і Маріуполя. То поки Арестович розмито казав про наші перемоги на перемозі,вони то вони в страху чекали(і я надіюсь що ще чекають ) на порятунок ,а подача Арестовича  виглядає для них як лапша на вуха,а також можливо вони боялись що вони не дочекаються наших захисників :(
Мені в теплому Франківську самому дуже шкода і страшно за тих людей,а уявіть їхні емоції. 

Якось подача Стерненка мені більше подобаєтся)
1
like
1
bad
shockingly
05.04.2022 р. відповів для krishnyak  
answerview

☭ = 卐 = Z
Змінено: 05.05.2022 р., hitmanhunter
like
bad
shockingly
05.04.2022 р.
answerview
П'ятеро депутатів від "ОПЗЖ" в Маріуполі виявилися інформаторами ворожої армії та корегувальниками вогню для окупантів — про це заявляють у міськрадіЗазначається, що саме за сприяння депутатів Костянтина Іващенка, Дмитра Хаджинова, Євгена Хармишева, Наталі Сотнікової та Олени Карпенко росіяни змогли швидко паралізувати місто та створити гуманітарну катастрофу
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
like
bad
shockingly
05.04.2022 р.
answerview
рускагаварящіє

Это не верно- равнять категорически не верно.
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
1
like
1
bad
shockingly
05.04.2022 р.
answerview
вважаю людиною не на своєму місці - у даній ситуації

Не в "данной" , а и вообще во всех ситуациях, вспоминая твои посты хотя бы за эти полгода. 
1
like
1
bad
shockingly
05.04.2022 р.
answerview
в українській мові після "ш" не треба ставити м'який знак(просто для інформацї)

За це подяка18_good
1
like
1
bad
shockingly
05.04.2022 р.
answerview
ну є російськомовні патріоти, а є україномовні хамелеони. Але не будемо зараз про це.

Давайте  трохи більше хороших новин :
https://ua.korrespondent.net/ukraine/4464613-sbu-zhorstko-zatrymala-bandytiv-za-napady-na-biitsiv-teroborony
 Рєальниє пацани пісяють в штанішки,коли приходять захисники.
Змінено: 05.04.2022 р., krishnyak
like
bad
shockingly
05.04.2022 р. відповів для Veps  
answerview

Не в "данной" , а и вообще во всех ситуациях, вспоминая твои посты хотя бы за эти полгода. 
Ви абсолютно праві, і за пів року в тому числі:
☭ = 卐 = Z
Змінено: 05.05.2022 р., hitmanhunter
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
05.04.2022 р. відповів для krishnyak  
answerview
П'ятеро депутатів від "ОПЗЖ" в Маріуполі виявилися інформаторами ворожої армії та корегувальниками вогню для окупантів — про це заявляють у міськрадіЗазначається, що саме за сприяння депутатів Костянтина Іващенка, Дмитра Хаджинова, Євгена Хармишева, Наталі Сотнікової та Олени Карпенко росіяни змогли швидко паралізувати місто та створити гуманітарну катастрофу

І чому я не здивований?)
Мураєв так взагалі казав  що переговори це добре,але єдині переговори які може Україна отримати це повна капітуляція України перед росією.
  Потім боти скажуть шо "по военкорах видно что азов  не выпускал людей из города и прикрывался мирными жителями".
like
bad
shockingly
05.04.2022 р.
answerview
Поясність будь ласка, більш детально.

А что именно? Русскоязычные на 99% ватники все? Чушь!

Виключення ПОКИ тільки одне - Одеса.
 Тоже неправда. Вчера , наприклад. 

Кстати, по поводу форума нашего- у нас тут штунды сидят, котоые не отвечают даже на вопросы, как это положено по правилам форума...и даже в друзьях, наприклад в мене. Вот из банить надо нещадно... гегемоны, мля.
И последнее- я из Винницы- русскоговрящий( там 98% таких было в то впемя), а  уже 30 лет живу в Сумской области и здесь суржик в приоритете. Так что звыняй мене за це03_biggrin
Змінено: 05.04.2022 р., Veps
1
like
1
bad
shockingly
05.04.2022 р.
answerview
6 квітня 2022 року Бундестаг проведе пленарні дебати щодо різанини цивільного населення в Бучі, вчиненої російськими військами, та її наслідків.
Ми очікуємо жорстких рішень німецького уряду щодо надання важкого озброєння для України і введення ембарго на російський газ, нафту та вугілля.
Берзовець
А США вже надає це озброєння, просто поки не оголошує.
Европейская комиссия вскоре запустит новый мощный механизм для сокращения финансирования Венгрии за подрыв стандартов верховенства права в блоке.
Об этом заявила президент Еврокомиссии Урсула фон дер Ляйен.
18_good дописділися 03_biggrin

Русскоязычные на 99% ватники все? Чушь!
такого ніде не писав, знову допридумуємо...
☭ = 卐 = Z
Змінено: 06.04.2022 р., hitmanhunter
4
like
4
bad
shockingly
05.04.2022 р.
answerview
Уголь пошёл!18_good https://vikna.tv/video/ne-vzhe-vony-taky-navazhylysya-embargo-yes-na-vugillya-rf-ta-pyatyj-paket-sankczij/
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
3
like
3
bad
shockingly
05.04.2022 р.
answerview
Порівняльна арифметика...

Понад 7 000 кілометрів доріг відремонтовано у 2021 рік за програмою "Велике будівництво"

Понад 23 000 кілометрів доріг зруйновано  у 2022 році за програмою  окупації рашистами.

Висновок простий: якби інвестували не в дороги, а в армію - пошкоджених доріг було б менше... А скільки вдалося б зберегти життів - одному Богу відомо.
☭ = 卐 = Z
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
bad
shockingly
05.04.2022 р.
answerview
Ну Франик параша не візьме, та й брати і не збирається, бо там люди у більшості - єдині і проукраїнські.

Я мав на увазі що мені дуже шкода і я дуже переживав за людей в окупованих областях. Бо поки Арестович всіх заспокоював перемогами в перші тижні,вони мабуть в собі з останніх сил шукали сили шоб не падати духом в підвалах,під обстрілами.Саме тому,мабуть, в мене таке ставлення до розповідей Арестовича . Виокремлювати з новин тільки позитив і відкидувати негатив мені совість не дозволяє,але й нагнітатись від того що орки наробили з мирними людьми і скільки життів поламали я теж не можу постійно. Так шо шоб бути у воєнному тонусі я трохи так трохи сяк)

За Франик я не переживаю після того як спілкувався з другом. Він казав шо якшошо то є чим і є кому(навченим людям)  боронити його.
Змінено: 05.04.2022 р., krishnyak
3
like
3
bad
shockingly
05.04.2022 р.
answerview
в підвалах,під обстрілами.Саме тому,мабуть, в мене таке ставлення до розповідей Арестовича

Да, согласен с тобой- когда в подвале слушаешь его, не так страшно. Успокаивает.18_good
like
bad
shockingly
06.04.2022 р.
answerview
Да, согласен с тобой- когда в подвале слушаешь его, не так страшно. Успокаивает.

Я мав на увазі шо навпаки в тих людей складаєтся враження шо за них забули з своєю пропагандою перемог)
2
like
1
1
bad
shockingly
06.04.2022 р.
answerview
класика - "моя хата з краю",
Харків-крайня хата!01_smile
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
06.04.2022 р.
answerview
Рєальниє пацани пісяють в штанішки,коли приходять захисники.
Наші "специ" тихо зайшли в Ізюм, пов'язали одного з перших колаборантів Є.Брюханова і тихо вийшли, оце реальні пацани!   https://www.unn.com.ua/uk/news/1971248-v-izyumi-zatrimano-kolaboranta-yakiy-dopomagav-rosiyskim-okupantam
Іванович. Не бандерлог!
Змінено: 06.04.2022 р., Direktor
4
like
4
bad
shockingly
06.04.2022 р.
answerview
Херсон то таке, тут ось останні новини з українського Белгорода15_badgrin

Голова Щебекинського округу Бєлгородської області Володимир Жданов повідомив місцевим мешканцям, що у районі розпочали рити окопи. Він закликав місцевих не панікувати.Про це повідомляє російське видання Медуза.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
1
like
1
bad
shockingly
06.04.2022 р.
answerview
підрозділи ЗСУ відбили у ворога населені пункти Добрянка, Нововознесенське і Трудолюбівка. Тривають бої в районі Олександрівки.(рухаються в бік Херсону)
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин