MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
25.07, 02:36
44
+21 °С
Вітер: 0 м./с., Зах
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3035357
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
22.04.2022 р.
answerview
Западный военторг.
https://site.ua/kirill.danilchenko/zapadnyi-voentorg-arta-iyv5n1m

https://youtu.be/9gQAl7Rsbac31_bigboss 
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 22.04.2022 р., Юра-Ездок
1
like
1
bad
shockingly
22.04.2022 р.
answerview
в середині 80х
Так може нарешті я зможу купити нову стару ИЖ Планету?03_biggrin
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
1
like
1
bad
shockingly
22.04.2022 р.
answerview
Франция поставляет Украине противотанковые ракеты "Милан" и самоходные гаубицы "Цезарь". Президент Франции Эммануэль Макрон заявил, что это сделается с целью помочь стране справиться с российским вторжением.Об этом сообщает РБК-Украина со ссылкой на интервью Макрона изданию Ouest-France.
like
bad
shockingly
22.04.2022 р.
answerview
За это несут ответственность все россияне без исключения, как немцы во вторую мировую.
https://socportal.info/ru/news/pod-kievom-okkupanty-nasilovali-mamu-i-doch-oni-pogibli/

А тех кто ищет разный вкус в расейском гомне, буду посылать нех_р. 

https://focus.ua/voennye-novosti/513214-dazhe-bronirovali-mesta-v-restoranah-arestovich-rasskazal-ob-uverennosti-vzyatii-kieva-vs-rf

https://youtu.be/TfZU7WiECbM

https://youtu.be/sQ3wsvRPt2A
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 23.04.2022 р., Юра-Ездок
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
2
like
2
bad
shockingly
22.04.2022 р.
answerview
Анасзаштоооо... 
Дизель - наше всьо!
7
like
7
bad
shockingly
23.04.2022 р.
answerview
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
like
bad
shockingly
23.04.2022 р.
answerview
Марик12_cray

Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
like
bad
shockingly
23.04.2022 р.
answerview
Якісь дебіли зняли вартість розмитення консерв.
Кородони стали, гуманітарку волонтери везуть по 2 доби, із яких добу стоять на кордоні разом із баригами-ганялами.
Українці - такі українці, ніяк не нажеруться навіть під час війни.
☭ = 卐 = Z
Змінено: 23.04.2022 р., hitmanhunter
2
like
2
bad
shockingly
23.04.2022 р.
answerview
Киевстар или ОркоСтар?
Европейские операторы связи переводят свои сайты на украинский язык и  запускают бесплатные спецтарифы для беженцев из Украины.
А Киевстар торгует музыкой оккупанта. 18_good
☭ = 卐 = Z
like
bad
shockingly
23.04.2022 р. відповів для User  
answerview
Так може нарешті я зможу купити нову стару ИЖ Планету?
Навіщо вам це уйобіще? 
Шкода, що японці не роблять. Їхні мото з 90х - легенди, не те що сучасне нове лайно.
А іжи, ті гівном виходили вже з конвеєра.
☭ = 卐 = Z
like
bad
shockingly
23.04.2022 р.
answerview
У Херсонській області українські військові знищили командний пункт 49-ї армії РФ. Два генерали загинули, ще один перебуває у критичному стані.Про це в суботу, 23 квітня, повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони.
1
like
1
bad
shockingly
23.04.2022 р.
answerview
 Размеры корабля с целую планету. И из каких материалов оно сделано?

1
like
1
bad
shockingly
23.04.2022 р.
answerview
А іжи, ті гівном виходили вже з конвеєра.
Не розказуй, в тебе їжака в дитинстві не було03_biggrin, а мені дуже треба і альтернативи немає, ввже сто раз писав.
Змінено: 23.04.2022 р., User
1
like
1
bad
shockingly
23.04.2022 р.
answerview
из каких материалов

Точно не из кобальта05_shok
like
bad
shockingly
23.04.2022 р. відповів для hitmanhunter  
answerview
ти визначись хто тобі винен: "дебіли", завдяки яким вдається зекономити на розмитнені "консерв" для фронту, волонтерів та потреб медиків (це я тобі тільки про свій власний досвід пишу), чи "ненажерливі українці" . я б ще зрозумів, якщо ти ті 2 дні на кордоні простояв в черзі з гуманітаркою, а так .........06_question
3
like
3
bad
shockingly
23.04.2022 р.
answerview
ти визначись хто тобі винен: "дебіли", завдяки яким вдається зекономити на розмитнені "консерв" для фронту, волонтерів та потреб медиків (це я тобі тільки про свій власний досвід пишу), чи "ненажерливі українці"
мені ніхто не винен і я про це наче й не писав,
а ось знайомі, які везли гуманітарку - матюкалися,
в чергах по 20км стоять не старі Крузери, Мітсики 200ті, бусіки абощо (для фронту), а звичайні легковушки - "бляхи".

п.с.  але якщо Ауді А6 чи беха 5ка 2010 року вже стала потрібна "для фронту, волонтерів та потреб медиків", тоді вибачаюсь, нехай женуть далі 01_smile
в тебе їжака в дитинстві не було
був мінск, нажаль, памятаю те лайно, а мені ще діди казали, шо він кращий і надійніший від всього совкопрому 08_lol
☭ = 卐 = Z
Змінено: 04.06.2022 р., hitmanhunter
like
bad
shockingly
24.04.2022 р.
answerview
Ви так яскраво сперечаєтесь про потреби волонтерів, ЗСУ і взагалі що треба для перемоги...
Візміть кружку, ложку, тапкі, мило-рильні, рушника, картку, код, білизну, носки і ідіть до воєнкомату.
Бо це виглядає якось гімняно - сидіти у безпеці і вякать рекомендації космічної величі і такоїж дурості.
3
like
3
bad
shockingly
24.04.2022 р.
answerview
Навіщо вам це уйобіще? 
Це не просто лайно, а лайно собаче, у 84-му купив новий, з коляскою, сезон не доїздив - продав, перехрестився і зарікся навіть підходити до цього "алтернатівнєту"...19_negative
Іванович. Не бандерлог!
1
like
1
bad
shockingly
24.04.2022 р.
answerview
Украінцям - Христос Воскрес!
А москалям свиномордним - фото.
Симон Петлюра.

Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 24.04.2022 р., Юра-Ездок
5
like
5
bad
shockingly
24.04.2022 р.
answerview
Всіх Християн хочу привітати з святом Воскресіння !!!!  ХРИСТОС ВОСКРЕС !!!!  

Ми обов*язково переможемо, Бог і Правда на нашій, світлій стороні.  
7
like
7
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин