https://navalny.com/p/4878/
Смотрю я на эти фотографии и понимаю, что наступил новый этап приватизации: путинские олигархи приватизировали уже не страну в принципе (это давно произошло), а важнейшие символы и культурные коды. Они реально считают нормальным выйти на лёд и получить медали вместе с российской сборной после её победы в борьбе за третье место в хоккейном чемпионате.
— Заслужил, — гордо думает о себе Геннадий Тимченко, гражданин Финляндии, заработавший капитал на посредничестве в торговле нашей нефтью.
- Это моя медаль, моя, — думает гражданин Финляндии Роман Ротенберг, сын Аркадия Ротенберга.
- «Красная машина» — это я, — думает Аркадий Ротенберг, друг Владимира Путина, ставший миллиардером на посредничестве при поставке труб в Газпром, а сейчас контролирующий огромную часть госзаказа.
http://www.technosotnya.com/2016/05/Juzh-Koreja-perevernula-tehno-mir-shokirovav-vseh-Avtobusom-kotoryj-ne-boitsja-probok-i-DTP.html
Корея перевернула техно-мир шокировав всех Автобусом который не боится пробок и ДТП (Видео)
Ага! - в них чорна п"ятниця, а в нас субота.
Потрібно рвати пуповину!
- Розірвати дипломатичні стосунки з РФ.
- Оголосити офіційно, що Україна в стані війни з РФ.
Після цих кроків, як мінімум, діятиме Женевська конвенція.
Ось тут ти стопудово правий, давно потрібно було оголосити московію агресором, який розвязал війну. А без цього потім, після звільнення Донбасу і Криму ми не отримаємо контрибуцію
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Два мінуси від зрадофілів - це плюс за правилами математики.
Олекса, ти не підлещуй собі, тебе вже перевели в іншу категорію, за твою нав'язливу ідею з мовою, чи ти цього не помітив. Так що мінуси тобі скоріше всього від порошкової вати, а не від зрадофілів.
Jedem das Seine
Олекса, ти не підлещуй собі, тебе вже перевели в іншу категорію, за твою нав'язливу ідею з мовою, чи ти цього не помітив. Так що мінуси тобі скоріше всього від порошкової вати, а не від зрадофілів.
Вермуте, тих зрадофілів в Україні 70%, як азоту в повітрі, а от кисню менше - лиш 20%. Треба ж на комусь розрядитись.
Вы разговариваете на украинском? ... Зачем оно вам?
Вермуте, тих зрадофілів в Україні 70%, як азоту в повітрі, а от кисню менше - лиш 20%. Треба ж на комусь розрядитись.
маячня якась
Jedem das Seine
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман може звернутися до олігархів, щоб зібрати необхідну кількість голосів у парламенті при розгляді того чи іншого питання.
Про це у блозі на "Українській правді" пише депутат Сергій Лещенко.
"Головний ризик для Гройсмана полягає в тому, що коаліція лише формально має арифметичну більшість депутатів. Насправді ж уряд Гройсмана перебуває в постійному пошуку голосів для прийняття необхідних законів. І єдиним помічників цієї місії для нього можуть стати олігархічні фракції.
Президент Порошенко теж має репутацію олігарха, оскільки прийшов до влади з великого бізнесу, де був власником найбільшої шоколадної імперії України", - написав Лещенко.
Він наголосив, що суспільний тиск на владу може покласти край корупції. Зокрема, під тиском громадської думки президент Порошенко за два роки звільнив другого генерального прокурора.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лещенко порушив "стару тему" зміни керівництва Центренерго в інтересах олігархів - експерт
Як відомо, 14 квітня Верховна Рада призначила Володимира Гройсмана на посаду прем'єр-міністра. Сергій Лещенко був одним із тих депутатів, які не підтримали цю кандидатуру.
Jedem das Seine
"Сбрось бабушку с поезда": Мережу підірвав фейковий ролик антиукраїнської пропаганди "ДНР"
У мережі висміяли розповсюджуваний в самопроголошеній "ДНР" черговий "шедевр" антиукраїнської пропаганди, в якому головну роль грає літня вчителька, яку нібито викинули з поїзда "укронацисти". Про це написав на своїй сторінці в Facebook блогер Станіслав Васін, передають Патріоти України.
"Категория "шедевр месяца". Уже третью неделю по "республиканским" СМИ циркулирует история, собирающая сотни "лайков" и с десяток тысяч просмотров. Заглавие соответствующее: "Сбрось бабку-вату с поезда".
Суть: укронацисты за интеллигентный вид сбросили пожилую старушку с поезда в лесопосадку, где та пролежала трое суток с отнявшейся речью, получив перелом рёбер и вдобавок инсульт, пока её не спасли волонтёры Харьковской народной республики, вынужденные пока работать ментами, через три недели восстановив её речь.
В сетях – водопад слёз. Лично у меня особые эмоции вызвала фраза "я тут много потеряла своих чудесных кос" на 8:33 мин. И всё это – с уже имеющейся вакциной "распятого мальчика", - зазначив блогер.
Jedem das Seine
Саакашвили на линии оккупации. 08.08.08 - Грузия.
https://www.facebook.com/433407350169932/videos/561015274075805/
Помню как в 2008 в РФ все смеялись когда он прятался от самолетов. Сомневаюсь, что Путяша вышел бы так в лоб.
В Одесі під час отримання хабара спіймали підлеглих Саакашвілі ( фото)
понеділок, 23 травень 2016, 22:27
Поліція затримала в. о. начальника відділу одного з управлінь Одеської обласної державної адміністрації та двох головних спеціалістів однієї з районних держадміністрацій міста.
Під час отримання хабара 23 травня, в. о. начальника відділу одного з управлінь Одеської обласної державної адміністрації та двох головних спеціалістів однієї з районних держадміністрацій міста затримала поліція. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу Національної поліції України.
Представники комерційної структури подали заявку в Одеську ОДА на проведення спортивних заходів на території міста та в. о. начальника відділу одного з управлінь зажадав хабар у розмірі 5 тисяч гривень для того, щоб захід відбувся.
Крім того, за повідомленням поліції, два головних спеціалісти одного з відділів Київської РДА міста Одеса зажадали від громадянина 3 тисячі гривень за те, щоб не притягати його до адміністративної відповідальності і не втручатися в будівництво об'єкта.
"Відкрито кримінальні провадження у ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою. - Ред.) І ч. 3 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка чи надання неправомірної вигоди посадовій особі. - Ред.) Кримінального кодексу України", - наголошується в повідомленні.
Повідомляється також, що чиновнику Одеської ОДА загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років, а чиновникам РДА - позбавлення волі на термін від 5 до 10 років.
Jedem das Seine
«Британия не заслужила новых The Beatles. Она их и не получит»
М.Янг
Есть люди, в которых живет Бог, есть люди, в которых живет дьявол, есть люди, в которых живут только глисты!
---Что главное в т
А на востоке, всё по прежнему... Что, местные ничего не видят и не понимают что происходит?...
Российские наемники вывозят имущество местных жителей из Донбасса в РФ.
https://www.charter97.org/ru/news/2016/5/23/205706/
В Донецке предприниматели вышли на митинг против руководства «республики».
http://ghall.com.ua/2016/05/23/v-donetske-predprynymately-vyishly-na-mytynh-protyv-rukovodstva-respublyky/
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.
В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.