MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
15.08, 18:23
32
+26 °С
Вітер: 0 м./с., Півн
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3096276
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
05.08.2016 р.
answerview
Юлий Рыбаков
Загадочный подарок? Сижу я в тверской деревне и получаю звонок из радио Балтика. Оказывается у нас в Питере на Пироговской набережной появилась огромная надпись с текстом, который слово в слово повторяет ту надпись которая была сделана мной и О.Волковым ночью на Государевом бастионе Петропавловской крепости в 1976г.

Тогда , зная что эта стена на следующий день пойдет под пескоструйную очистку, мы сделали ее в знак протеста против гонений на свободных художников, запрета наших выставок, в память о погибшем от рук чекистов художнике Евгении Рухине. Прибежавшая утром гебня не знала, что делать и пытались закрыть надпись крышками от гробов из соседней мастерской, Им мешала Нева, которая вышла из берегов... За это и другие диссидентские художества ( самиздат, похищенную аппаратуру на которой она делалась, листовки и пр.) я и мой друг отправились тогда на 6 и 7 лет за Полярный круг, в колонии усиленного режима...

Все это - дела давно минувших лет. Но, тут оказывается, что - ровно через 40 лет (день в день 3 авг.) эта же надпись появляется вновь!
Что ж, могу лишь сказать - она не потеряла своей актуальности. Новым авторам - поклон.
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
05.08.2016 р.
answerview
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
bad
shockingly
Риболов видалений
05.08.2016 р. відповів для vasiaduhov  
answerview
Хорошо,что п.идарский сайт упал.Но самое главное,что бы СБУ поинтересовалось деятельностью Олега Духова в 2014 году в городе Харькове.Этот деятель и сейчас на харьковских сайтах ведет подрывную деятельность против государства Украина под никами  "Сампай" , "Насвай" и другими,правда,он их очень часто меняет,даже есть аккаунты под женскими именами 03_biggrin Всё верно,Олежек?

с одной стороны хорошо что лёг, а с другой-доказательства убрали.
У тебя же есть доказательства деятельности сепаратиста Духова, есть скрины, плюс к тому наверное на майле ещё есть типа мной созданное.Там тоже много интересного. Плюс к тому можно порыть первую часть этой темы, там можно нарыть интересного.
Напиши на горячую линию СБУ-Гаряча лінія  callcenter@ssu.gov.ua
Я ранее им писал по поводу страницы на майл.ру, ответили, написали что разберутся, если это по их линии, а через некоторое время страница пропала, потом козломордые создали ещё одну, но там уже данные исковерканные.
Если чё, поделись инфой по какеле  в личке, я тоже отправлю телегу, пускай разбераются 01_smile
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
2
like
2
bad
shockingly
Риболов видалений
05.08.2016 р.
answerview
Українські війська могли швидко розгромити росіян в Криму - дипломат

Під час вторгнення російських військ в Крим в лютому 2014 року українські Збройні сили мали змогу дати військову відсіч агресору та зірвати анексію.

Таку думку висловив дипломат та експерт фонду "Майдан закордонних справ" Олексій Куроп'ятник.

"У Криму були танкові підрозділи, готові ввійти в Сімферополь та розгромити Верховну Раду Криму до прийняття політичних рішень. Їх могли підтримати підрозділи берегової охорони. Коли рішення про референдум та відокремлення Криму від України було вже прийнято, ситуація набула зовсім іншого змісту", - розповів дипломат.

Тодішнє командування Збройних сил не мало волі застосувати війська проти російської інтервенції, вважає Куроп'ятник.

"28-29 лютого позаторік перевага росіян над українськими військами в Криму досягла 1 до 4. Але ще 27-го лютого ввечері не пізно було вдарити по росіянах та перемогти. Вторгнення на півострів тривало тоді вже тиждень - фактично з 20 лютого. Військові про це знали та просили Київ: "Дайте команду діяти!". Центральна влада мовчала.

Водночас елітні підрозділу українського війська мали сили провести успішну операцію з захисту півострова, додав дипломат:

"Ігор Тенюх (виконуючий обов'язки міністра оборони в лютому-березні 2014-го. - Gazeta.ua) на засіданні РНБО розповідав: армія не готова до бою. На тому ж засіданні Володимир Замана (начальник Генштабу в лютому 2014 року. - Gazeta.ua) доповідав, що це неправда. Він казав: у нас ще є сили, ми їх приготували, вивели з частин, вони чекають наказу. На Херсонщині підняли десантно-штурмові підрозділи з Західної України, щоб взяти перешийок, як мінімум до Джанкоя. Увесь північний Крим гарантовано залишився б українським. Але дали команду взагалі не чинити спротиву російським військам".

Повну версію інтерв'ю з Олексієм Куроп'ятником читайте в свіжому номері журналу "Країна" від 4 серпня 2016 року.
Jedem das Seine
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
Риболов видалений
05.08.2016 р.
answerview
Путін планує вдарити по "болючій точці" України - Парасюк

Президент Росії Володимир Путін спробує дестабілізувати ситуацію в Україні, використавши загострення конфлікту на Донбасі.

Таку думку висловив народний депутат Володимир Парасюк, передає "112 .Україна".

"Зараз на фронті, мабуть, більша частина людей, які до того часу не були в таких боях, як 2014-го. Добровольці, які тоді воювали, зараз переважно по тюрмах. Або в них якісь свої складнощі в житті. І Путін цим хоче скористатися. Він хоче вдарити по цій болючій точці. І якщо ми матимемо якісь серйозні втрати на сході, це все торкнеться і тут, у Києві. Почнуть говорити, що зрадницька влада нічого не робить. І все це дійсно може розхитати човен. Можуть бути якісь проблеми", - вважає Парасюк.

Депутат наголосив, що Україна має відреагувати на цю ситуацію.

"Українська влада і президент повинні максимально привернути до цього увагу та розуміти, яку ми будемо давати відсіч", - зазначив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Диверсанти атакували бійців АТО та застосовували ПТРК

Нагадаємо, до Іловайська з Росії прибув ешелон військової техніки та взвод військовослужбовців.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
05.08.2016 р.
answerview
У Польщі кредити селянам дають під 3% річних, а в нас - під 60

Банки не хочуть кредитувати фермерів. Виставляють складні умови, не беруть під заставу стару техніку чи землю. Пропонують агропідприємствам кредити під 20-30%, а іноді й під 60% річних. Про це Gazeta.ua розповів голова Аграрної партії України Віталій Скоцик.

"У Польщі фермери отримують кредити під 3 відсотки. Це "довгі" кредити на 30 років. Українські банки просять вдесятеро більше і на короткий строк", – говорить політик.

Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
05.08.2016 р. відповів для User  
answerview
Толя, шо там в Полтаві коється?

У Полтавській облраді заявляють про "спробу перевороту"

Голова Полтавської облради заявив про "спробу перевороту".

Голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький заявив про спробу перевороту в облраді під час його відпустки з метою зміни керівництва представницького органу. Про це посадовець написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook, інформує УНН-Центр.

"Тема "недовіри" чи "переформатування" вже "гуляє" мережею. Дійсно, чутки ходили, інформація поширювалася, прізвища називались. Спочатку обговорювалось питання зняття особисто мене, але, ймовірно, за браком голосів, вирішили піти іншим шляхом − поставити перед вибором: або працюєш у форматі, який мені запропонують, або "до побачення"!

"Весільним генералом" я не буду! Я за більшість, але бачу в цій більшості 84 депутати обласної ради!", − йдеться в повідомленні голови облради.

За його словами, якщо хтось із депутатів бачить інший, "непрозорий" формат – будь ласка, а хто має конструктивну позицію − закликав разом продовжувати приймати рішення.

"Друзі, якщо є такий супротив, значить все ми робимо правильно! Дякую за підтримку!", − написав Біленький.

Нагадаємо, сесію Полтавської обласної ради перенесли на 2 вересня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Народними депутатами стали самовисуванці, представники "Укропу", "Батьківщини" і "Нашого краю".
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
05.08.2016 р.
answerview
Война продолжается: вернувшись из АТО, бойцы вынуждены сражаться за свои права (ВИДЕО)

Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
05.08.2016 р.
answerview
Донька Барака Обами на канікулах миє підлогу в ресторані (фото)

Молодша дочка президента США Саша працює в рибному ресторані "Ненсі".

Молодша дочка президента США Барака Обами - 15-річна Саша - влаштувалася на роботу в рибний ресторан «Ненсі» на острові Мартас-Віньярд. Робочий день дівчата починається о 7.30 ранку, зміна триває до 11.30, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Дівчинка працює за касовим апаратом, а також займається видачею їжі в експрес-вікні. Крім того, вона готує зал до приходу відвідувачів (сам ресторан відкривається об 11 годині), а також прибирає зі столів.

За безпекою Саші Обами стежать шість агентів секретної служби, які чергують в позашляховику.

Ресторан «Ненсі» вважається улюбленим закладом президентської сім'ї в Мартас-Віньярд, яке вони регулярно відвідують під час відпустки.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
05.08.2016 р.
answerview
останнім часом багато думаю звідки беруться "сепари" і розумію, що віднайти корінь проблеми ми не зможем, поки не дізнаємось звідки беруться "дебіли"

продовжим тему про дебілів:
Остап Біндер
Сцена первая. Где-то в банановой республике.
- Нам бы аккредитацию.
- Сцена вторая. В Украине.
- Э, журналисты, что за дела? Что вы несете? Какие "ополченцы? Какие цветочки? Вы в своем уме? Вы зачем наши позиции снимали?
- Это стандарты "ВВС". Если вы этого не понимаете -- вы все глупцы. Мы перед дебилами оправдываться не обязаны. Вы все "Боты". "Боты" и "Тролли". Аааааааа! Боты атакуют! Это политический заказ! Альо, "The Guardian", свобода слова в Украине в опасности!!!
Ногами закрывают дверь и плотно подпирают "банами".

Шел третий год российской агрессии.
поштоваскринькаЄгорової

Николай Ткаченко
А тепер давайте поміркуємо.
Обробивши невеличкий масив даних із того дампу поштового, ми побачили наступні моменти:
1) Деенерівський мінстець постійно моніторить наш інфопрорстір, а особливо тих журналістів і ті видання, які в них вже мали аккредитацію. Тому умовою надання акредитації наступного разу є подання інформації в бажаному, або як мінімум, задовільному щодо кремлівської картини ключі.
2) Наші журналісти апелюють до того, що ми українці маємо знати ПРАВДУ, а для цього, вони(українські кореспонденти) мають самостійно вести репортажі із окупованих територій.
3) Для цього, їм необхідно отримати акредитацію в деенерівському мінстеці і МГБ.
4) А для цього, їм необхідно, згідно пункту першого, подавати матеріал у ключі, якій вигідний для Кремля.
5) Отже можно зробити висновок, що за можливість здобувати ПРАВДУ на окупованій території вони розплачуються по суті веденням адаптованої кремлівської пропаганди на території України під брендом українських ЗМІ.

Отже що і потрібно було довести: ворог умовно контролює(принаймні має чималий вплив) значні канали комунікації в нашій країні.
поштоваскринькаЄгорової
Крим - це Україна!
Змінено: 05.08.2016 р., Grom
like
bad
shockingly
Риболов видалений
05.08.2016 р. відповів для Grom  
answerview
останнім часом багато думаю звідки беруться "сепари" і розумію, що віднайти корінь проблеми ми не зможем, поки не дізнаємось звідки беруться "дебіли"

туфта це все про дебілів і сільпо.
По перше, інтерфейс ваг вже як пару років напевно змінили.
По-друге, після зміни інтерфейсу, у терезів стояли співробітники сільпо і допомагали людям розібратися з цим інтерфейсом.
По-третє, після зміни інтерфейсу , складності виникають не за дебілізму людини, а через звички до старого, і не знанню нового.
В різних магазинах свої правила і свої інтерфейси у терезів. Після сільпо, у менят теж виникли деякі труднощі з вагами, коли перший раз відвідав Наш край, там по іншому треба тикати в терези, а в маркетопті, дик там взагалі співробітники магазину тикають в кнопки.
Jedem das Seine
1
like
bad
shockingly
1
05.08.2016 р.
answerview
ДНР — это очень уж хитрый предмет. Воюют на словах с Америкой и «хохлами», а убивают и грабят жителей Донбасса.
http://deniskazansky.com.ua/neblagodarnaja_respublica/
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
05.08.2016 р.
answerview
Сделано в Украине
Херсон готовится к реализации размещения завода по производству оборудования для солнечной энергетики

Во время проведения Балтийско-Черноморского экономического форума был подписан протокол о намерениях по размещению в Херсоне завода по производству оборудования для солнечной энергетики.

Реализовывать проект будут совместно с Литовской Global BOD Group, которая входит в мировой ТОП-5 в области возобновляемой энергетики, сообщается на сайте Херсонского горсовета.

2 августа президент Литовской конфедерации возобновляемой энергетики Мартинас Нагевичус прибыл в Херсон и встретился с Владимиром Миколаенко, чтобы определить план действий по октябрь и фактически начать проект.

В ближайшее время херсонские менеджеры проекта выедут в Литву для знакомства с работой предприятия.

Литовские представители, наоборот, приедут в Херсон чтобы подготовиться к начальному этапу запуска производства.
http://www.0552.ua/news/1318824

швиденько розкажіть мені що це ЗРАДА
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
05.08.2016 р.
answerview
дивлюсь ватка сюди заходить...  01_smile  01_smile  01_smile
о почитайте як вас юзають

Елена Пелешенко
Как распознать медведчуковца?
1) Главная идея всех медведчуковских движений – делигитимизация ЛЮБОЙ украинской власти, уничтожение принципов представительной демократии.
ТЕЗИС: Власть избрана незаконно, все советы с 1994 года были незаконные, ведь им полномочия давала Верховная Рада, а не люди. И закон о выборах тоже принимает ВР, т.е. кондуктор и пассажир у нас – один человек. Люди должны получить быстрый и прямой механизм отзыва любого чиновника, депутата, судей и прокуроров тоже должны назначать люди.
2) Постоянная отсылка на вырванный из контекста кусок 5 ст. Конституции Украины. «Єдине джерело влади є народ".
ТЕЗИС: Согласно 5 ст. власть обязана спрашивать народ обо всем. Потому действующей власти навязывают, например, процедуры принятия решений, которых нет в законодательстве. Например "НЕ НАЗНАЧАЙТЕ ЭТОГО ЧЕЛОВЕКА в КОММУНАЛЬНОЕ ПРЕДПРИЯТИЕ, ПРОВЕДИТЕ КОНКУРС ОТКРЫТЫЙ". Или же постоянное "СПРОСИТЕ У ГРОМАДЫ!" в даже самых незначительных управленческих решениях.
3) Манипулирование словом громада. Отсылки к устройству казачества, прямой демократии, привычка называть любого (они называют себя) человека представителем громады.
ТЕЗИС: Мой голос – это голос громады, вы (власть) обязаны меня слушаться. Если вы не слушаете меня, значит вы не слышете всю громаду.
4) Неприязнь к остальному третьему сектору – попытки опорочить известных общественников, обвинения их в грантоедстве или, что чаще, в нецелевом использовании любых средств.
5) Тиражирование бездоказательных слухов о коррупции во власти.
ТЕЗИС: они все одинаковые, лишь бы дорваться до корыта, все воруют, дерибанят.
6) Антисемитизм, ненависть к "инородцам", ненависть ко всему иному, пропаганда нетерпимости.
ТЕЗИС: в милиции такой-то области работают одни азербайджанцы, евреи контролируют все финансы Украины
7) Пропаганда псевдонаучных идей в экономике. Требование реприватизации, национализации, требование от власти допускать "громаду" к вопросам распределения бюджета в самой волюнтаристкой форме.
ТЕЗИС: давайте за деньги, которые остались от нераспределенных субсидий ремонтировать фасады в городе, давайте не платить все налоги, вы просто не хотите понизить тарифы, мы должны получать электричество бесплатно, ведь Украина его очень много производит.
8) Попытки создания обособленной территории. Пропаганда местной территориальной идентичности.
ТЕЗИС: Херсону нужен статус порто-франко.
Эти пункты не зависят друг от друга. Человеку достаточно и чего-то одного, чтоб попасть в орбиту более опытных и действительно вовлеченных вербовщиков. А дальше пойдет привычный сценарий - вера в непогрешимых лидеров, отключение рационального сознания, ненависть к чужакам и несогласным.
ТЕЗИС: мы не делим людей на сепаров и патриотов, мы просто за процветание Украины.
Часто люди пропагандируют идеи Медведчука и даже не понимают, какой вред наносят стране. Но если вы присмотритесь, то окажется, что именно программные цели Украинского выбора сейчас и есть повестка дня. Все, кроме тезиса про двуязычие и двойное гражданство - после нападения России на Украину вате приходится тщательнее маскироваться.
Медведчук уже тут, рядом. И активно внедряет свои идеи не через сепаратистов и ватников, хоть это тоже никуда не делось, но и через вполне проукраинских граждан.
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
05.08.2016 р. відповів для August  
answerview

Думаешь он специально это озвучивает? Или считаешь что Я не верно смотрю на эту ситуацию?

В чём сходство этих двух персонажей?  Они "свои в доску", и Мальцев(возможный президент)не может по-другому говорить о Савченко(возможный президент соседней Державы).
Мальцев не дурак,и далеко не так прост.То ,что он наговорил по Крыму,и (скорее всего по Савченко) никак не повлияют на его рейтинг(а скорее даже повлияют позитивно): ну скажет потом,что ошибался... 03_biggrin Я лично с уважением отношусь к людям,которые способны признавать свои ошибки( и не только Я). Да и момент:"...да ошибся я,с кем не бывает,ведь я такой-же человек,как и вы: "Я СВОЙ В ДОСКУ"..."
Лично Моё мнение по Савченко,Я уже озвучивал.Может у неё и есть стержень,но считаю,что этого мало,чтобы быть лидером.В школе надо было хорошо учиться,а теперь КУРИ неКУРИ мозги уже не зашевелятся.
Предлагали ей поехать ВЗАГРАНИЦУ полечиться,в порядок себя привести.Не захотела...ну тогда будут компроматы.И то,что сейчас повылазило "детский лепет на лужайке",по сравнению с тем,что будет дальше.
"Надо стараться все делать хорошо: плохо оно само получится."

Андрей Миронов
1
like
1
bad
shockingly
05.08.2016 р. відповів для Limon  
answerview
Ну вот не думаю я про "хитрый ход" в отношении Крыма и Савченко. Похоже на обычную ошибку. Мое мнение: у него ошибки только потому, что он до сих пор судит об Украине только со своей (российской ментальности) колокольни. Просто глубоко не копает этот вопрос - не до Украины ему сейчас)). Он и о Порохе еще недавно мягко говоря хреновато отзывался... Сейчас изменил отношение. Каждый раз слышу что он соглашается с шагами Порошенка.
Змінено: 05.08.2016 р., August
2
like
2
bad
shockingly
05.08.2016 р. відповів для August  
answerview
Так и Я о том же.Никаких "хитрых ходов",всё наоборот просто и понятно (в этом и прелесть).
"Надо стараться все делать хорошо: плохо оно само получится."

Андрей Миронов
like
bad
shockingly
mixan забанений
05.08.2016 р. відповів для Limon  
answerview

ну тогда будут компроматы.И то,что сейчас повылазило "детский лепет на лужайке",по сравнению с тем,что будет дальше.

компромат  можна на будь-кого знайти . Якщо треба приструнити або поставити на місце . Семен Семенченко  лягає під усіх акуратно .Тому про нього мовчать ?

Я безглузда людина ніякого відношення не маю до сбу .Просто зашов на ютуб. Знайшов компромат, де Сема  чому то  знаходиться в рядях загарбників Донецького ОГА .А СБУ цього не знає? Тобто у нас в раді сидить людина,  який знищував українську  владу разом з сепарами ?

на 0:15 секунде

Сема звичайно потім  відмазувався  що він був " шпигуном" у ворога . Але це більше схоже на казки . він ще просто не знав під кого свою "жопку" підставити і "бігав . шукав де краще годують"

казки від Семи  03_biggrin

військові теж не вірять в патріотизм Семи

Якщо Сема  спробує що сказати проти влади .То нам пояснять що він ворог і є на нього компромат  . А доки він слухняна підстилка, ми шануємо його як патріота ///
http://www.moto.com.ua/postphoto/1583835_1.jpg
Змінено: 05.08.2016 р., mixan
2
like
2
bad
shockingly
05.08.2016 р. відповів для mixan  
answerview
//q
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
05.08.2016 р. відповів для Vervet  
answerview

туфта це все про дебілів і сільпо.
По перше, інтерфейс ваг вже як пару років напевно змінили.
По-друге, після зміни інтерфейсу, у терезів стояли співробітники сільпо і допомагали людям розібратися з цим інтерфейсом.
По-третє, після зміни інтерфейсу , складності виникають не за дебілізму людини, а через звички до старого, і не знанню нового.
В різних магазинах свої правила і свої інтерфейси у терезів. Після сільпо, у менят теж виникли деякі труднощі з вагами, коли перший раз відвідав Наш край, там по іншому треба тикати в терези, а в маркетопті, дик там взагалі співробітники магазину тикають в кнопки.

У нас, в  цій темі є дебіли, які за життя туплять як в сільпо, так і на форумі, і крім як мінусить, нічого не вміють.
Привіт дебіл мінусуючий. 01_smile
Jedem das Seine
1
like
bad
shockingly
1
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин