"Миротворец" жжет: Операция «Приведи друга» или история о том, как школьник Саша из Донецка создал сайт novoross-army.com
https://psb4ukr.org/496138-operaciya-privedi-druga-ili-istoriya-o-tom-kak-shkolnik-sasha-iz-donecka-sozdal-sajt-novoross-army-com/
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.
Интеллект - враг пропаганды.
(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
шкода що не пішла земля з-під ніг, шкода маленька магнітуда була ...
Миксан, ты по моему сильно перегибаешь палку, тебе сто раз говорилось, ТАМ ЖИВУТ И НОРМАЛЬНЫЕ ЛЮДИ!!!
Я как и ты, не навижу кацапье, и всю остальную вату, но это не дает мне право грести всех под одну гребенку.
Ты смотришься со стороны очень не хорошо. Не уподобляйся обдроченцам.
+1. И добавлю ещё. Выставлять украинцев фанатиками, тупыми националистами, которые друг с другом даже общего языка не находят, не нужно. Это медвежья услуга пуйлу будет...
Що занадто, то не здраво!
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.
В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Миксан, ты по моему сильно перегибаешь палку, тебе сто раз говорилось, ТАМ ЖИВУТ И НОРМАЛЬНЫЕ ЛЮДИ!!!
Я как и ты, не навижу кацапье, и всю остальную вату, но это не дает мне право грести всех под одну гребенку.
+1. И добавлю ещё. Выставлять украинцев фанатиками, тупыми националистами, которые друг с другом даже общего языка не находят, не нужно. Это медвежья услуга пуйлу будет...
Да тут все просто:
Появляется некое существо под ником "Мотодед" и вбрасывает говняшку с "мир-дружба-жвачка". Тут же приходит миксан (который, надо сказать, давненько не появлялся) и начинает как обычно качать свои провокиции. Вы начинаете его ху*сосить, а Мотодед вас тыкает мордой, мол "вы сами не можете между собой поладить и скоро глотки перегрызете друг другу".
Остается вопрос - А НАХУА ЭТО ДЕЛАТЬ?
Да тут все просто:
Появляется некое существо под ником "Мотодед" и вбрасывает говняшку с "мир-дружба-жвачка". Тут же приходит миксан (который, надо сказать, давненько не появлялся) и начинает как обычно качать свои провокиции. Вы начинаете его ху*сосить, а Мотодед вас тыкает мордой, мол "вы сами не можете между собой поладить и скоро глотки перегрызете друг другу".
Остается вопрос - А НАХУА ЭТО ДЕЛАТЬ?
Послушаешь такое....
Видео, которое не оставит равнодушным: «Бабушка из Донецка молится, чтобы ВСУ пришли и освободили город».
http://joinfo.ua/sociaty/1121437_Video-kotoroe-ostavit-ravnodushnim-Babushka.html
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.
В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Oleksandr Derkach
1 год.
Тези з виступу Поросюка в Луцьку:
Я тут як рок-музикант на розігріві в Савченко.
Може хтось і любить нашого президента, я особисто його сприймаю, як факт, емоцій нуль.
Я є гордий того, що мої 12 законів стали законами України. Якби ще наш гарант менше ветував закони, то можливо ситуація змінювалася б швидше.
Дуже легко сидіти вдома і тролити. Слухайте, я не тримаюся за Верховну Раду.
Я не буду в партії УКРОП. Я не презерватив, щоб мене використовувати.
Чому проголосували за Луценка? Потрібна підконтрольна людина. Я його не поважаю, він комсомолець.
Якщо ми зайшли в глухий кут, то нащо в нього довбатися? Давайте розвернемося і підемо далі.
Я був в Іловайську. Я не герой, мені так страшно було. Я молився і казав «Боже забери все, тільки б живим лишився».
Я ні одного слова в сторону Надії Савченко з часу її визволення не сказав. І формую свою думку. Мені неприємно, що люди не розбираються до кінця, я для себе розберуся і оголошу свою думку.
Президентом ставати не буду.
Вибачте, що не міг, напевне, тоді, дайте мені можливість, напевне, зараз (забув вчерговий раз віддати свого годинника на потреби АТО,як обіцяв)
no comments...
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.
Интеллект - враг пропаганды.
(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Говорят Табаков извинился))) Правда что-то я не нашел там извинений..... хотя все ссылки ведут сюда:
https://www.facebook.com/%D0%9C%D0%A5%D0%A2-%D0%B8%D0%BC-%D0%90%D0%9F-%D0%A7%D0%B5%D1%85%D0%BE%D0%B2%D0%B0-282717641758976
Слово не горобець...Пішов він
Дизель - наше всьо!
kuk
08.08.2016 р.
Динамо Київ - Дніпро. Привіт підірваному лідеру ЛНР Ігорю Плотницькому від Ультрас Динамо Київ.
«Washington Post»: Радник Трампа пов’язаний з Росією.
Радник кандидата у президенти США Дональда Трампа у справах закордонної політики Картер Пейдж, який викликав в Америці шок своїми проросійськими та антиамериканськими заявами, має ділові зв’язки з Росією, а його розуміння міжнародних справ є незначним, – пише видання «Washington Post».
Американський щоденник у суботньо-недільному випуску представляє постать Пейджа. На зустрічі експертів у галузі закордонної політики на початку червня він дуже позитивно висловився про президента Росії Владіміра Путіна. За місяць Пейдж був у Москві і в своїй промові гостро критикував американську політику відносно Росії та інших країн. За його словами, США та інші західні країни «гальмують потенційний прогрес» незалежних країн, які в період холодної війни були частиною СРСР, це відбувається через «лицемірне зосередження на таких питаннях, як розвиток демократії». У лютому 2015 року Пейдж критично висловився про санкції проти Росії, які призначили США і ЄС після анексії Криму та наступ на Східну Україну.
Пейдж – випускник Військово-морської академії, працював у розвідці, здобув диплом у сфері бізнесу. 2004 року переїхав до Москви, де працював у відділенні інвестиційного банку Merrill Lynch. Опісля зв’язався з Ґазпромом, придбав акції ґазпромівської компанії, що експлуатує нафту і газ поблизу Сахаліна. Заснував інвестиційну фірму Global Energy Capital. В інтерв’ю виданню «Bloomberg News Page» Пейдж зізнався, що має акції Ґазпрому і на їх вартості позначилися санкції запроваджені проти Росії.
Пейдж захищав російського олігарха, главу компанії Роснєфть, близького співробітника Путіна – Ігоря Сєчина, якого охопили санції і заборона в’їзду до США та заборона бізнесових контактів з американськими компаніями. Пейдж заявив, що Сєчин «зробив за останні десять років більше задля поліпшення відносин США–Росія, ніж будь-хто інший».
Демократичний конгресмен Адам Шіфф з комісії у справах розвідки Палати представників заявив, що російські зв’язки радників республіканського кандидата до Білого дому (Дональда Трампа) «показують, що Кремль своїми щупальцями сягає до виборчого штабу Трампа».
Svyatoslav Pavlyuk
А ви бачили зараз телерадіопрограми про те що в нас урожайна криза? А засідання уряду з підготовки та проведення жнив? а виділення урядом грошей на проведення посівної? Тихо?
А пам’ятаєте який дурдом був кожного липня-вересня від совка і донедавна? Як тільки запрацював нормальний ринок, всі починали робити те, що мають робити, урожайність полізла вгору, трактори з’явилися самі по собі, ніяких авралів нема, все спокійно . Просто кожен тихо робить свою визначену і зрозумілу роботу.
Це мені згадалося , про кризовий енергетичний штаб, про який Міністр Насалик сьогодні згадував і про енергоефективність на тему якої щотижня в Києві круті конференції і дискусії.
Організація Українські кібервійська виявила російську базу з ядерною зброєю біля кордону з Україною.
Про це у своєму Facebook написав засновник організації Євген Докукін.
«Це російська військова база для зберігання і обслуговування ядерної зброї. Виявив її ще в червні, про що повідомив своєму контакту ВСУ, а в липні додатково повідомив про базу своєму другові, який співпрацює з ВСУ, щоб він передав через свої канали», – повідомив Докукін.
За його словами, тепер Міноборони України і Генштаб ЗСУ повинні знати про базу.
«Крім географічних координат ми знайшли всю публічну інформацію про цей об’єкт, який є секретним. Всі дані передав ЗСУ», – зазначає Докукін. Читайте більше тут: http://zik.ua/news/2016/08/08/ukrainski_kiberviyska_vyyavyly_sekretnu_yadernu_bazu_rosii_bilya_kordoniv_757562
а координати ось:
"Совдеповский отстой, рашист и вата": новый "гимн ваты" высмеяли в сети.
В сети высмеяли безумную песню путинского певца.
В сети вызвало волну возмущения видео, на котором известный российский музыкант и автор песен Александр Маршал поет песню о том, что он "русский", "колорад", "рашист и вата".
Соответствующее видео опубликовано на YouTube-канале "Гвардеец Империи", передает Хроника.инфо со ссылкой на Апостроф.
Отметим, что Маршал с невозмутимым видом поет следующее: "Я - русский. Я тот самый "колорад". Совдеповский отстой, рашист и вата. Я тот, кто любит водку и Парад, я - отпрыск победившего солдата. Я самый натуральнейший москаль, воспитанный на "мама мыла раму". Я тот, кому детей донецких жаль, кто презирает Штаты и Обаму".
В свою очередь украинская телеведущая Наталья Влащенко поделилась этим роликом на своей странице в соцсети Facebook.
"Нет ничего страшнее, когда седые люди такое гонят. Ничего общего с современной Россией у Украины больше нет. Когда уже и певцы ртом перешли к прямым угрозам — это жесть", — написала она в сети.
Пользователи в сети также поддержали возмущение ведущей: "Дешевый дебил, оплаченный парашской властью. У них таких певцов ротом — 99%", "А в Америке в свое время бабло зарабатывал, шо аж гай шумел. Флюгер!", "Седина не есть признак ума и мудрости", "Типичная совковая риторика. Но такие опасней. Они как хамелеоны", "заигрался в патриота!", "Одна радость от "Життя по-новому", что разные маршалы, газмановы, валерии и т.п. нечисть не мелькают на нашем ТВ, не засоряют радио эфир и не смотрят на нас с афиш своими мордами", "Он уезжал в Америку, но что-то там не срослось, английский учить надо и седовласый певун вернулся и стал профессиональным патриотом. Феерический дебил".