MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
16.08, 05:12
31
+15 °С
Вітер: 0 м./с., Пд-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3097270
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
Риболов видалений
10.08.2016 р. відповів для Grom  
answerview
маленька підказочка: окуліст, права на авто і зброю... кінець підказочки

чи вони не афігеннні? га?

Зараз і в окулярах можна пройти комісію, а при наявності бабок, не потрібно платити окремому лікарю, а купується довідка про те, що ти годний.
Ось тільки від нарколога та психа потрібні сертифікати.Ось це так-рибні місця.
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
10.08.2016 р. відповів для August  
answerview
а другий сценарій це внутрішня смута + повалення влади будь-яким шляхом з метою реваншу проплачених/на компроматі/кредитах діячів циркового жанру...

Чесну, справедливу , не корумповану владу -валити ніхто не буде.

То есть ты считаешь, что честная и справедливая Юлька все делает правильно, пытаясь "завалить" действующего президента?

Дурний піп-дурна і його молитва.
Юлька сама рветься в президенти.
Jedem das Seine
1
like
bad
shockingly
1
10.08.2016 р. відповів для Vervet  
answerview
а другий сценарій це внутрішня смута + повалення влади будь-яким шляхом з метою реваншу проплачених/на компроматі/кредитах діячів циркового жанру...

То есть ты считаешь, что честная и справедливая Юлька все делает правильно, пытаясь "завалить" действующего президента?

Так вот ты сам и ответил на не совсем здравый комментарий.
1
like
1
bad
shockingly
answerview
ти не там питаєш = для цього треба розуміння і наснага
розуміння традиційно куплялося у москві - всілякі технологи завше зальотні у нас, бо не було школи відповідної
а наснага і натхнення = це речі, які не купиш, тим більше, якщо треба ремонтувати танки

окрема стаття - "мінніxуя"... краще б ТП попова нічого і не робила, але вона наїжджала на Миротворця і кричала про злив журналістів = паскуда така

Гвардію ти подивився? - фільм крутий? це Коломийський профінансував
а Україна зняла... треба б судить

але судді тримають гроші у надійних банках

НАЗАР ХОЛОДНИЦЬКИЙ
Вчора детективами Національного антикорупційного бюро України (НАБ України) під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) викрито на хабарі у 150 тис. дол. США суддю Дніпровського районного суду міста Києва Миколу Чауса.

На місці передачі хабаря вилучено речовий доказ – ось саме так деякі служителі Феміди зберігають корупційні статки.

Незважаючи на очевидність злочину, що підпадає під частину 4 статті 368 Кримінального Кодексу України («Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою»), яка передбачає позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років з конфіскацією майна, суддя не може бути затриманий та взятий під варту, адже згідно Конституції він має суддівський імунітет.

Оскільки Верховна Рада України зараз знаходиться на канікулах, тому не зможе оперативно розглянути відповідне подання про надання згоди на його затримання та взяття під варту як це було з одеським суддею Бураном.

Суспільство має нагальний запит щодо справедливого покарання корупціонерів. І прокурори САП, і детективи НАБ України роблять усе можливе, щоб притягнути цього та інших "недоторканих" до справедливої відповідальності.

Але ми бачимо, що основною перешкодою для того, щоб вони постали перед судом, є стара законодавча система, яка ніяк не може відмовитись від "касти недоторканих".

ДАЛІ БУДЕ...
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
10.08.2016 р.
answerview
Полно работы за 100500 мильёнов... Ага.
"- Если царь так богат, неужели он не может заплатить за это?
- Царь никогда не платит за то, что может получить даром.
Потому он и богат."
(с) Роберт Шекли.
Есть масса тому примеров. У меня. Эдакий спортивный интерес.
 17_wink  03_biggrin
Кому - татор, а кому - лятор!
1
like
1
bad
shockingly
10.08.2016 р. відповів для Limon  
answerview
та пофіг = всього 2, вже в плюсах 01_smile

Шарлі Єбдо віджигає = французькі парламентарі, які їздили в Крим

п.с. знову мінуси збирати хочу Ж)
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
10.08.2016 р.
answerview
Я заказал человеку сайт с моб.приложениями - это 200 000 р. (Примерно 3000$). Делает за 1 - 1,5 мес.
К сожалению, персонаж из Днепра, с которым я попытался работать, не справился... слишком хитровы*баный оказался.
Эпоха поменялась - профессии изменились - возможности изменились. Уже роботы кирпич кладут, а что будет дальше - страшно подумать.
like
bad
shockingly
answerview
про низькі зарплати

Кот-ж Тебе столько минусов налепил за этот пост? Работяги наверно...
Вместо того,чтоб сидеть на форуме,и реагировать на коменты шли-бы поправлять своё мат.положение.

а ти че на коменти і мінуси реагуєш, немає більше чим зайнятися???
Не говори людям , що робити, і вони не скажуть тобі, куди йти.
Шо стесняется?налипил с другом миксаном монусов втихаря.
Слава Украине!
like
bad
shockingly
10.08.2016 р.
answerview
промка, сепарська позиція...

далі буде Ж)
Крим - це Україна!
2
like
2
bad
shockingly
answerview

Эпоха поменялась - профессии изменились - возможности изменились. Уже роботы кирпич кладут, а что будет дальше - страшно подумать.

Мда... и "Книжки"умные уже тоже не нужны.Этож читать нужно,страницы переворачивать,палец слюнить! 06_question Другое дело ютуб: посмотрел "ПИТСТОПА",и стал ДОКА... 15_badgrin
Вон "ТРУД" лежит на чердаке(пару упаковок оставил) 5тыс тираж,нахрен никому не надо.А выкинуть жалко.Утеплить что-ли сарайчик. 03_biggrin
А в "электронке" читают. 01_smile  06_question А что будет дальше:поживём увидим.Но то,что перестраиваться нужно- это точно. 01_smile
"Надо стараться все делать хорошо: плохо оно само получится."

Андрей Миронов
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview

Так вот ты сам и ответил на не совсем здравый комментарий.

Повторюю ще раз-
Це тільки ти можеш вважати Юльку чесною і справедливою.
Чи ти хочеш сказати, що нинішня наша влада така чесна???
Jedem das Seine
Змінено: 10.08.2016 р., Vervet
1
like
bad
shockingly
1
answerview

Мда... и "Книжки"умные уже тоже не нужны.Этож читать нужно,страницы переворачивать,палец слюнить! 06_question Другое дело ютуб: посмотрел "ПИТСТОПА",и стал ДОКА... 15_badgrin
Вон "ТРУД" лежит на чердаке(пару упаковок оставил) 5тыс тираж,нахрен никому не надо.А выкинуть жалко.Утеплить что-ли сарайчик. 03_biggrin
А в "электронке" читают. 01_smile  06_question А что будет дальше:поживём увидим.Но то,что перестраиваться нужно- это точно. 01_smile

Ну есть еще, как вариант, аудиокниги. Я, правда, не слушаю их (в бумаге читаю), но брат за рулем наверное всю классику переслушал.
like
bad
shockingly
answerview

Какой же ты тугой 03_biggrin
3
like
3
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview
ти не там питаєш = для цього треба розуміння і наснага
розуміння традиційно куплялося у москві - всілякі технологи завше зальотні у нас, бо не було школи відповідної
а наснага і натхнення = це речі, які не купиш, тим більше, якщо треба ремонтувати танки

окрема стаття - "мінніxуя"... краще б ТП попова нічого і не робила, але вона наїжджала на Миротворця і кричала про злив журналістів = паскуда така

Гвардію ти подивився? - фільм крутий? це Коломийський профінансував
а Україна зняла... треба б судить

але судді тримають гроші у надійних банках

Я тобі можу сказати більше, у всіх цих москальских школах, працює дуже багато українців, і у них значить  є наснага і натхнення, а у нас в Україні , в українців немає наснаги і натхнення???
З приводу ремонту танків-якби була раніше і працювала українська пропаганда, якби дітям з пелюшок прищеплювалася любов до України, до своєї мови, до культури-то зараз би і танки ремонтувати не потрібно було б, і Крим не був би окупованим.
Грім, у мене складається таке враження, що ти крім своїх постінгов, і тих, що тобі адресовані, нічого більше не бачиш.
Про суддів з банками я вже постив сьогодні.
Гвардію дивився і скажу більше, для створення таких фільмів багато грошей не потрібно.Ну а Коломойському спасибі.
Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview

Какой же ты тугой 03_biggrin

Ти осмысли те, що ти написав, і може тоді зрозумієш, хто тугий.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
answerview
Другое дело ютуб: посмотрел "ПИТСТОПА",и стал ДОКА... 15_badgrin

а це шо таке??? варте уваги чи ти стібешся?

сьогодні якийся день обговорення освіти...
Ірина Єгорченко
1 год ·
Дзвонили з газети "День", питали що я думаю про ідею скасування стипендій. Відповіла що в абсурдній системі вищої освіти це хаотична дія, спрямована на економію грошей + надію чиновників що може хаотичний вплив на хаотичну систему щось змінить і покращить.

Що робити? Спочатку подивитись правді в очі і визнати ситуацію. Визнати, що основні функції системи вищої освіти це 1) амортизація безробіття 2) надання можливостей самореалізації населенню (батькам) яке досягає мети і сенсу життя - дати діткам дипломчик (в деяких регіонах в комплект мети життя входить ще супермегавесілля діткам) 3) заробіток ректорам і К, які годуються навколо цього і стоять як стіна на шляху кожного хто намагається зменшити їхню владу та доходи

Не розповідайте казки про якусь підготовку кадрів чи освіту - якби метою була освіта, не набирали б двієчників і не тримали б студентів які максимум приходять на екзамен. Не тримали б плагіаторів та псевдонауковців на адміністративних посадах.

Щодо системи стипендій - а є спосіб їх справедливо призначати? Принесуть довідки про малозабезпеченість + накрутять рейтинги намальованими оцінками, плагіатними статтями (але списаними не з репозитарію чи перефразованими, МОН списування не з репозитарію офіційно дозволить і професор який знає що списана іноземна стаття нічого зробити не зможе).

Що робити?
1) Визнати правду (необхідна соціальна амортизація безробіття, люди хочуть дипломчик діткам, є потужна ректорська мафія яка свій шматок не віддасть, ніякої освіти в країні немає, більшість студентів вчитись не можуть, є лише окремі бажаючі і острівці освіти)
2) розділити заклади на ті де вчаться і ті де амортизують безробіття і трошки вчаться, створити відповідні процеси і умови щоб навіть в амортизаторах хоч трохи хоч якось хоч чомусь
3) дати легальну можливість поєднувати роботу і навчання, особливо там де можна працювати за спеціальністю після 2-3 курсів
4) платити стипендію виключно там де неможливо без хабарів чи виставлення оцінок просто так поєднувати роботу і навчання
5) розвивати справжню академічну мобільність замість псевдоболонського культу карго

ну й далі можна писати, але навіщо?
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
answerview
Ворвет = я ГРОМ, з голосною "О"
якщо хочеш і далі перекручувати = напрямок ти знаєш

про суддю і банку я запостив оригінал (першоджерело), а не передруківку = тому незарах, читай тексти

якщо ти знаєш скіко коштує 1 зйомочний день = розкажи, ми з Густавом посміємося
заодно скажи скільки хвилин відео за день знімають і скільки хронометражу в фільмі це займе - ок?
(як завершиш навчи мою маму варить БОРЩ, а бабцю вареники робить на пару = спец у всьому)

а тепер про головне = хто по твоєму на Майдан вийшов? і Хто зараз в АТО?
потім розкажи як Донецьк міг опиратися окупантам і чому він цього не зробив (заодно згадай невинно убієнних Рибака і усіх невідомих)
і особливо про Крим розкажи, з огляду на 08,08,08 = перекидання військ до криму і кинжальні удари на Харків, Чернігів-Київ і Луганськ-Маріуполь
Крим - це Україна!
3
like
2
bad
shockingly
1
10.08.2016 р.
answerview
про Крим:
Олександр Янковський
Главное, что получила Россия в результатте трехдневного перекрытия погранпунктов в Крыму - фсбшники увидели какой будет реакция крымчан, россиян и Украины в случае реального перекрытия:
1. Крымские "медиа" даже не пытались выяснить причину происходящего. Поэтому в случае перекрытия границы, массового выселения, введения комендантского часа, расстрелов - крымские медиа будут молчать и даже не пытаться выяснить что же случилось.
2. Центральные российские медиа тоже не интересуются Крымом
3. Украинская администрация на государственном уровне никак не отреагировала на закрытие пунктов пропуска.
4. У украинской официальной стороны практически нет информации о том что на самом деле происходило в Крыму.
5. Многие люди в Крыму готовы удовлетворять свое любопытство фейками. А на проблемы на керченской переправе,отключение интернета, закрытие границы, введение комендантского часа, шмоны и обыски реагировать одобрением:
"Так даже лучше".
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
10.08.2016 р.
answerview
Керку привіт!

Денис Андрус
Наблюдаю новый прием по оболваниванию по конспектам Путина-Медведчука

Раз среди воинов ЗСУ, добробатов и т д есть тоже мародеры, воры, и прочие хлам - то в целом они ничем не отличаются от таких же со стороны Луганды и Рашки. А раз так - значит надо садиться за стол переговоров, мириться и договариваться.
Э нет, дорогие мои фсбшные боты тролли и лидеры мнений!
Во-первых, мы преследуем разные цели: вы - заморозить конфликт, мы - победить и прогнать вас к е@ени матери обратно.
Во-вторых, и локальные задачи по преступникам в форме у нас разные: мы своих хотим наказать, вы своих - оправдать.
Классическая подмена понятий.
Поэтому, друзья, гоните всех подобных "советчиков" туда же, куда и адептов церкви распития чая на границе.
Слава Украине! Мы победим!

читай на здоровля
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview
Ворвет = я ГРОМ, з голосною "О"
якщо хочеш і далі перекручувати = напрямок ти знаєш

про суддю і банку я запостив оригінал (першоджерело), а не передруківку = тому незарах, читай тексти

якщо ти знаєш скіко коштує 1 зйомочний день = розкажи, ми з Густавом посміємося
заодно скажи скільки хвилин відео за день знімають і скільки хронометражу в фільмі це займе - ок?
(як завершиш навчи мою маму варить БОРЩ, а бабцю вареники робить на пару = спец у всьому)

а тепер про головне = хто по твоєму на Майдан вийшов? і Хто зараз в АТО?
потім розкажи як Донецьк міг опиратися окупантам і чому він цього не зробив (заодно згадай невинно убієнних Рибака і усіх невідомих)
і особливо про Крим розкажи, з огляду на 08,08,08 = перекидання військ до криму і кинжальні удари на Харків, Чернігів-Київ і Луганськ-Маріуполь

Грім, нічого особистого, вчи мову. От якби я з тобою спілкувався язиком, то і звертався б до тебе як до грома, але ми спілкуємося з тобою мовою, а гром по українськи буде грім.Так що ніяких перекручень з мого боку.
А ось мову з твоєї примхи я перекручувати не буду.Гром-по москальски, Грім-по нашому, українському.

А різниця між першоджерелом  і передруком? У мене точно таке ж фото, і теж саме написано. 06_question
Ви з густим можете сміятися, можете навіть любити один одного, це ваші особисті справи, мені якось фіолетово.Теж мені специ кінематографії. А з таким підходом, ми ще довго танки лагодити будемо.
Я не говорив про серйозні фільмі, на які потрібно купа грошей, а говорив про серіалаи,для яких не потрібно дорогих сценаріїв і акторів.
Чи ти вважаєш, що життя наших солдатів дешевше одного знімального дня?
З приводу твоєї бабусі й мами-нема людей, які все знають і вміють, завжди знайдуться люди грамотніше, досвідченіше і у них буде чому повчитися.
Хто по моєму-я вже писав, і не раз, читай не тільки свої постінги, і тоді не доведеться задавати дурних питань.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин