Ворвет = я ГРОМ, з голосною "О"
якщо хочеш і далі перекручувати = напрямок ти знаєш
про суддю і банку я запостив оригінал (першоджерело), а не передруківку = тому незарах, читай тексти
якщо ти знаєш скіко коштує 1 зйомочний день = розкажи, ми з Густавом посміємося
заодно скажи скільки хвилин відео за день знімають і скільки хронометражу в фільмі це займе - ок?
(як завершиш навчи мою маму варить БОРЩ, а бабцю вареники робить на пару = спец у всьому)
а тепер про головне = хто по твоєму на Майдан вийшов? і Хто зараз в АТО?
потім розкажи як Донецьк міг опиратися окупантам і чому він цього не зробив (заодно згадай невинно убієнних Рибака і усіх невідомих)
і особливо про Крим розкажи, з огляду на 08,08,08 = перекидання військ до криму і кинжальні удари на Харків, Чернігів-Київ і Луганськ-Маріуполь
Грім, нічого особистого, вчи мову. От якби я з тобою спілкувався язиком, то і звертався б до тебе як до грома, але ми спілкуємося з тобою мовою, а гром по українськи буде грім.Так що ніяких перекручень з мого боку.
А ось мову з твоєї примхи я перекручувати не буду.Гром-по москальски, Грім-по нашому, українському.
А різниця між першоджерелом і передруком? У мене точно таке ж фото, і теж саме написано.
Ви з густим можете сміятися, можете навіть любити один одного, це ваші особисті справи, мені якось фіолетово.Теж мені специ кінематографії. А з таким підходом, ми ще довго танки лагодити будемо.
Я не говорив про серйозні фільмі, на які потрібно купа грошей, а говорив про серіалаи,для яких не потрібно дорогих сценаріїв і акторів.
Чи ти вважаєш, що життя наших солдатів дешевше одного знімального дня?
З приводу твоєї бабусі й мами-нема людей, які все знають і вміють, завжди знайдуться люди грамотніше, досвідченіше і у них буде чому повчитися.
Хто по моєму-я вже писав, і не раз, читай не тільки свої постінги, і тоді не доведеться задавати дурних питань.