MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
27.08, 05:59
44
+12 °С
Вітер: 1 м./с., Зах
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3117832
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
18.09.2016 р. відповів для August  
answerview
провокація звичайно, так само як факельне стояння і обіцянка наступного разу ГРАДами валить = наші ходять вдень і з відкритими обличчями = ми на своїй землі і протестуємо мирно
хто хоче збройно протес тувати - той вже в АТО

Ну наверное же как-то предвидеть надо такие вещи и пресекать тому же Правому Сектору. Или хотя бы записать видеообращение...

Трудно обуздывать тех, кто не под контролем. Да и не одним "Правым сектором Украина едина". Подобных воинствующих организаций у нас около десятка, которых помню, а их в реалии существенно больше.
Да и эта акция могла быть про плачена, той же расеей...
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
like
bad
shockingly
18.09.2016 р. відповів для Limon  
answerview
А уголовная ответственность у вас есть за такие проделки?
конечно, есть. но тут же зависит, за кого выбрасывают. полагаю, что и онлайн-трансляция есть, как у нас. но сервак временно "ляжет"  08_lol
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
like
bad
shockingly
answerview
Трехочковые?
01_smile
Кому - татор, а кому - лятор!
1
like
1
bad
shockingly
answerview
до кого звертаться = до замовників провокації?

чи може тобі треба докази що половина правага сектара і сволоти на підсосі у ФСБ??? інші 46% просто довбойоби а 4% адекватні люди. які горятьнаціоналізмом і не знають як вивести 96% в нормальне русло...

якщо мене спитають кому вигідна
типу так
Крим - це Україна!
2
like
1
bad
shockingly
1
18.09.2016 р. відповів для Grom  
answerview
ничего не имею ни к правосекам, ни против них. согласен лишь в одном - провокации и глупые поступки на руку кремлю. про остальной текст - тебе должно быть стыдно. когда в 14 году, начиная с Крыма, от правого сектора пацаны бегали по донбассу с калашами и в сланцах, не давая западе пойти на Харьков, Днепр, Запорожье. а наше МО яйки чухало.

другое дело, что "косящих" код ПС развелись до утра. но тут - как и во власти - приспособленчество
любіть у годину негоди!
3
like
3
bad
shockingly
Риболов видалений
18.09.2016 р. відповів для tsinik  
answerview
ничего не имею ни к правосекам, ни против них. согласен лишь в одном - провокации и глупые поступки на руку кремлю. про остальной текст - тебе должно быть стыдно. когда в 14 году, начиная с Крыма, от правого сектора пацаны бегали по донбассу с калашами и в сланцах, не давая западе пойти на Харьков, Днепр, Запорожье. а наше МО яйки чухало.

другое дело, что "косящих" код ПС развелись до утра. но тут - как и во власти - приспособленчество

в этот раз согласен см  циником 18_good
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
like
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview
до кого звертаться = до замовників провокації?
F

чи може тобі треба докази що половина правага сектара і сволоти на підсосі у ФСБ??? інші 46% просто довбойоби а 4% адекватні люди. які горятьнаціоналізмом і не знають як вивести 96% в нормальне русло...

якщо мене спитають кому вигідна  ******  під посольствами = кацапам. партії регіонів як би вона зараз не називалась і каналу 112
1. понятно шукають інфоприводу = дивіться яка  ******  в Україні (хоча таким чином вони поглиблюють статус нашої колонії)
2, риги прагнуть реваншу і серуть усюди як тільки можуть. щоб показати як МАЙДАН в широкому сенсі обхезався
3. канал має шо показувать. завжди приїжджає щоб вхопити найкращі кадри і т.д.

а українцям. особливо пірісічним = да їм порівно хто де голосує хто куди ходить, аби комуналка була дешева. водка боль-мень качіствіна і нікому не треба було нічого платить

Для тебе, як бачу, патріоти зрадники і довбойоби, і лише 4 відсотки, мислячих як ти-цяцьки.
Ганьба 19_negative
Да, і хто такі пірісічні українці 06_question  27_dash  01_smile

а це взагалі шедевр:

боль-мень качіствіна

шо, яндекс перекладач дав збій, чи  бабуся щі розучилася варити? 06_question  59_rofl
Jedem das Seine
Змінено: 18.09.2016 р., Vervet
2
like
1
bad
shockingly
1
Риболов видалений
18.09.2016 р.
answerview
Експерт розкритикувала ініціативу з Банкової

Під амністією капіталів у Верховній Раді намагаються протягти амністію корумпованих чиновників. Про це Gazeta.ua сказала експерт Центру протидії корупції Анастасія Краснопільська.

"Одноразова декларація не звільнить чиновника від подачі електронної. Але будь-яку купівлю хати більшу за доходи у суді не визнають доказом. Довести незаконне збагачення буде неможливо. Кожен, хто подасть таку декларацію, отримає державні гарантії, які заблокують розслідування відмивання коштів, зловживання службовим становищем", - розповіла вона.

Такі нововведення не наповнять бюджету, вважає експерт.

"Народні депутати говорять, що законопроектом амністують капітали. Запропонують всім, хто має неоподатковані активи сплатити податки і уникнути відповідальності за попередню несплату. Так і бюджету добре і люди почнуть із чистого листа податкове життя. Однак це не наповнить бюджет. Більшість людей фактично побояться декларувати. Це зроблять тільки ті, хто хоче гарантій по не розслідуванню інших тяжких злочинів. У першу чергу корумповані чиновники", - пояснила громадський діяч.

"Ініціатива спущена з Адміністрації президента. Або точно з нею узгоджена. Насправді, це високе політичне рішення", - зауважила експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США попередили Україну: ніякого послаблення декларування

За повідомленням ЗМІ, податковий комітет Верховної Ради розробив проект змін до Податкового кодексу та низки інших законів. Документ ще не зареєстрований у парламенті.

Кожному пропонується заповнити одноразову податкову декларацію і самостійно визначитись, яке майно не оподатковане. Заплатити 5% його вартості. Одноразове декларування пропонують запустити з 1 жовтня по 31 грудня.

Більше двох тижнів тому запрацювала система електронного декларування. Протягом 60 днів подати декларації зобов'язані близько 50 тис. високопосадовців.

Чиновники мають заповнити документ про майно, доходи, витрати та фінансові зобов'язання за минулий рік.
Jedem das Seine
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
Риболов видалений
18.09.2016 р.
answerview
В Лисичанске полностью оправдали организатора лугандонии — «депутата ЛНР» Ивана Коровина?

Оправдательный приговор в отношении Ивана Коровина, организатора и «депутата» «ЛНР» размещен в едином реестре судебных решений и датирован 2 августа 2016 года.

Как следует из приговора,

ОСОБА_3 за обвинуваченням у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ст.110 ч.1, ст.258-3 ч.1 КК України, — виправдати, у зв'язку з не доведеністю в діянні обвинуваченого складу інкримінованих кримінальних правопорушень, передбачених ст.110 ч.1, ст.258-3 ч.1 КК України, у вчиненні яких той обвинувачується.

Это невероятно, как мог суд, создав данный прецедент, не увидеть в действиях этого «сепара» уголовного преступления?

Для читателей опубликуем материалы о данной «особе», организовавшей голосования в Лисичанском и Новодружеском городских советах о признании «ЛНР», которые имеются в архивах или свободном доступе.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
mixan забанений
18.09.2016 р. відповів для Vervet  
answerview

Для тебе, як бачу, патріоти зрадники і довбойоби, і лише 4 відсотки, мислячих як ти-цяцьки.
Ганьба 19_negative
:

просто він "українська гнида"
http://www.moto.com.ua/postphoto/1583835_1.jpg
4
like
2
bad
shockingly
2
18.09.2016 р. відповів для tsinik  
answerview
ага розкажи мені про правий сектар і стидно = я поржу!

добре, що ти про сволоту нічого не кажеш. бо вони вже зовсім скурвились

про провокації - тьолка Мирохі руцка. це знають усі хто хотів знати
то шо руцка = пофіг, я теж на 1/4 руцкій, так шо тепер ногу відрізать чи пів яйця?
аля ця шкварка вважає Крим расея та і путіна теж хуйлом не називає...
шо я маю думать?

про партію ригів та 112 = тільки сліпий це не бачить.

Владислав Малеев
Свобода почала бійки під російським посольством. Б'ють росіян котрі прийшли проголосувати.

Для недалеких даунів пояснюю - поперше це створює картинку для Росс.Смі. А по друге який росіян-фанат Путіна приїде в Україну серед осені? Якщо вони тут, то їх як мінімум не влаштовує режим Путіна і бандерівців та скоріш за все прийшли проголосувати за опозицію... Що ж не виняток що тепер їх позиція зміниться.

Ну бойцеві хочу нагадити, що в нього вдома крокодиломордна подруга-кацапка, котра вважає крим- частиною Росії.

угадайте чи показали бійку по роісі 24?
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
Риболов видалений
18.09.2016 р. відповів для mixan  
answerview

Ганьба 19_negative
:

просто він "українська гнида"

або москальський поребрик, бо мови української не знає. 01_smile
Jedem das Seine
Змінено: 18.09.2016 р., Vervet
2
like
1
bad
shockingly
1
18.09.2016 р. відповів для 99Ezdok99  
answerview

Трудно обуздывать тех, кто не под контролем. Да и не одним "Правым сектором Украина едина". Подобных воинствующих организаций у нас около десятка, которых помню, а их в реалии существенно больше.

Да я понимаю это. Про ПС написал только потому, что тут у нас промелькнула инфа что это они.
like
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview
ага розкажи мені про правий сектар і стидно = я поржу!

маразм міцнішає,ми гадали гнида, поребрик, а воно виявляється рже
правий сектор уже став сектАром і стидно = я поржу  05_shok  27_dash  08_lol
Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview

А тепер дивимося піднесений постінг Грому
http://www.moto.com.ua/forum/topic-1568471/message-1622798/#1622798
І цій далекій людині навіть невтямки, що це витівки правого сектора.

Режим внутрiшньої окупацiї навіть не думає боротись з корупцією. Доказ тому сьогоднішні події в с. Петропавлівка Куп'янського р-ну Харківської обл.

Вкрай знахабнілі харківські податківці Вовченко К.С. та Бойко О.Н. влаштували перевірку місцевих підприємців. Знаходили дрібні порушення та вимагали хабарі. Підприємці, не бажаючи брати участь в правопорушенні, зателефонували до Куп'янського осередку НВР "Правий сектор". Прибувши на місце події, "Правий сектор" та інші активісти Куп'янску заблокували автомобіль хабарників не даючи змоги втекти, та викликали правоохоронців. Від хвилювання в одного з хабарників з рук випала папка з паперами. Разом з паперами з папки випала пачка грошей з чималенькою сумою. Гроші вилучено як речовий доказ. Для обшуку іншого хабарника викликали працівників прокуратури. Згодом на місце події прибув керівник цих двох "ділків" Чикотіло Іван Іванович для вилучення в них посвідчень, щоб звільнити їх заднім числом. Так йому не хотілось заплямувати честь податкової. Не вийде! Заплямовані вже так, що і з відбілювачем не відмиєш.

Прибувши на мiсце злочину представники прокуратури та СБУ заарештували злочинцiв. Свідомі підприємці написали заяви на хабарників податкової. На разі тривають слідчі дії.

Українці! Досить годувати корупцію! Пам'ятайте, що даючи хабара дерслужбовцю, навіть самого маленького, ви не лише полегшуєте свій гаманець та робите аморальний вчинок. Ви ще й підживлюєте явище корупції в Україні, яке дедалі більше її роз'їдає! Приєднуйтесь до боротьби зі злочинними діями держслужбовців. Разом ми переможемо це ганебне явище! "Правий сектор" Куп'янск стежитеме за розлiдуванням цiєї справи!

З приводу не правомiрних дiй збоку влади та державних установ в мiстi Куп'янськ та районi, звертайтесь до НВР "Правий Сектор" Куп'янська.
Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
18.09.2016 р.
answerview
Відкриття виборчої дільниці РФ в Одесі викликало опір українських патріотів

В Одесі під час акції по блокуванню консульства РФ було затримано керівника Одеського осередку НВР ПС - Сергія Стерненка та ще трьох активістів Руху.

Зранку група представників ПС Одещини прибула до консульства Російської Федерації з метою запобігти проведенню виборів у держдуму окупантів у нашому місті. Праві хлопці заблокували вхід в будівлю консульства, перешкоджаючи громадянам держави-агресора потрапити на виборчу дільницю.

Але нова-стара поліція в черговий раз стала не на бік патріотичних сил, а на бік окупантів та їхніх посіпак. Цікаво, що до консульства Ерефії також підтягнулися деякі одіозні особи, які займають відверто антиукраїнську позицію. Але чомусь у райвідділок потрапили лише активісти "Правого сектора".

На всіх затриманих активістів "Правого сектора" було відкрито провадження по статтям хуліганство та злісна непокора. Фактично патріотам влада знову шиє справи через те, що наші активісти виконували свій національний обов'язок. Хоча насправді заблокувати вибори в російську держдуму та закрити консульства РФ мала сама влада. Але... представники влади вкотре довели, що вони працюють на загарбників. а не на Україну.

Як тільки активістів Одеського ПС випустили на свободу, вони знову зібралися під російським консульством для продовження акції. Внаслідок чого поліція затримали патріотів удруге.

Як повідомлялося у ЗМІ, вночі з 17 на 18 вересня, у Києві активісти С14 здійснили показову акцію прямої дії проти посольства окупантів, яке все одно відкрило свою виборчу дільницю зранку. Патріотична громада адекватно зреагувала на нахабство і заблокувала посольство.
Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
answerview
я тебе скажу просто. был беня-банкир. когда он пацанам- добровольцам давал амунницию - он был кучерявым пошёл против власти - стал изгоем, была Надя, все хотели, чтоб ееосвободили. даже Юля первое место ей отдала. а что она чудить начала? голодающая, на которой вышванка рэпается, призывающая мириться и просить прощения у тех, скем она воевала?
таких примеров много тотже Павленко что забыли о нем? честно, мне не нравится парламент этого созыва. таких случайных людей даже сачком на улице поймать сложно. их формировали в состоянии хаоса, не разумом, а на эмоциях. добавим к этому партийные списки. вотвся шелупонь и популистыи вылезли.
я не люблю, но и антипатии порох у меня не вызывает. я вижу одно  он прилагает все усилия, чтоб в этой шаткой ситуации не загнатьстианув пике, чтоб да ть время санкыиям проявиться, а нам окрепнуть
бабы нарожают  - не наш случай. это в наше экономят на презиках, готовя расхлодники для Сирии, новороссии, Приднестровья, Абхазии и пр
любіть у годину негоди!
3
like
2
bad
shockingly
1
answerview
Мдаа...что-то хреново вы голосуете. 02_sad Хоть-бы дотянули до 2%. А минимум какой,..5%?
"Надо стараться все делать хорошо: плохо оно само получится."

Андрей Миронов
like
bad
shockingly
answerview
Мдаа...что-то хреново вы голосуете. 02_sad Хоть-бы дотянули до 2%. А минимум какой,..5%?

Ага. 5%.
2 или 4.5% - роли не играют((. Все понимают что никто не даст 5%...Да и цель другая-то была
http://theins.ru/news/30832
А это твиттер Димона. Комменты рулят)))))
https://mobile.twitter.com/MedvedevRussia/status/776724844306128896
1
like
1
bad
shockingly
18.09.2016 р.
answerview
Так я там шо-та не понял . На россии шо  выборы какие то ? Президента выбирают или кого ?  Уже начались или начнутся? 30_crazy
КРЫМ ЭТО УКРАИНА!
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин