MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
27.08, 09:14
44
+17 °С
Вітер: 2 м./с., Зах
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3117903
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
18.09.2016 р.
answerview
Признание бывшего ФСБшника: Да, это я взорвал дом по улице Гурьянова в Москве.
http://www.technosotnya.com/2016/08/Priznanie-byvshego-FSBshnika-Da-jeto-ja-vzorval-dom-po-ulice-Gurjanova-v-Moskve.html
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
like
bad
shockingly
18.09.2016 р. відповів для PMK36  
answerview
Да так: бутафория одна... 01_smile А Ты что летал на Марс? Есть жизнь? 03_biggrin
"Надо стараться все делать хорошо: плохо оно само получится."

Андрей Миронов
3
like
3
bad
shockingly
19.09.2016 р. відповів для Limon  
answerview
А уголовная ответственность у вас есть за такие проделки?

От 100 тыщ до 5 лет,.
https://youtu.be/VjGzeB-gEis
1
like
1
bad
shockingly
19.09.2016 р. відповів для PMK36  
answerview
Так я там шо-та не понял . На россии шо  выборы какие то ? Президента выбирают или кого ?  Уже начались или начнутся? 30_crazy

Из бани вернулся?)))
like
bad
shockingly
19.09.2016 р. відповів для tsinik  
answerview
Кірил = ти надто упрощаєш схему світу:
1. Беня похапав у Дніпропетровщині такі всьо шо міг дотягнуться = безвластя взагалі і губер Дніпра сам Беня = афігенна тема
Беня зробив свої войска в системі МВД і посадив Авакова на престол
= Реформа ментов потрібна як повітря. Аваков схоже не справляється. А от Деканоїдзе маладетс = у неї мішки під очима. рання сивина пробивається і вона завжди там де щось трапилось чи МОГЛО ТРАПИТЬСЯ і патрульні про неї гарної думки = зади не підтирає, але і задолизів не підіймає

Ілловайську трагедію влаштував Корбан = Беня... ми ще дохріна узнаєм. але згадай про мутки зі штурмом ментами таборів десанту і навпаки = протиСТОЯННЯ між правосеками і десантом = ми ще сугубо дохрена незнаєм про 14 рік (от мамой клянусь ще дуже дохріна)
2. Про надЮ я писав. що вона не проста і кручена, але звільнять її треба було. І звільнять її треба було ГОЛОСНІШЕ, щоб увесь світ знав/бачив розумів = хуйло банальний кіднепер. а за таке в нормальних країнах дають великі/пожиттєві строки
Юля надЮ використала. а тепер надЯ Юлю топить = баш на баш
3. риги масово зайшли в БПП - їм за лояльність пообіцяли недоторканність. Обчім деякі виявились ідейними рашка-підарасами. з них недоторканність злетить найближчим часом і будуть всякі посадки і лісопосадки
ті риги, які пішли у ВІДРОдження і всякі Наші краї. вони розуміють, шо їх роздавлять і тому зараз не виябуються

4. головна війна зараз іде на місцях = всяких сільських голів, мерів і депутатів тре заставить працювать і не красти
як придумаю як без відрізання пальців = розкажу усім!

5. рашка і далі буде педалювать тему мови, національності. може знову приб'ють якогось журналіста = агентури повно, а Таранова прибрали...

почитай хто він був і ти зрозумієш, що це значить
http://www.liga.net/opinion/297709_aquila-non-captat-muscas-kem-byl-andrey-taranov.htm
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
19.09.2016 р.
answerview
Аугустус = почитай відкоментуй за можливості = що там з цього приводу всередині твориться-говориться

Dmitro Vovnyanko
Стрічка новин принесла вісті від заклятих сусідів на сході. І вісті - вельми цікаві.
Перша. На нараді у Пуйла сталася свара між ГоловРосЗеленимЧоловічком Шойгу і міністром фінансів РФ Сілуановим. Причина свари - мінфін погоджується дати рос-воякам на 10 трільйонів рублів менше, ніж хочуть ті. Зелені Чоловічки - не виняток, за словами Сергія Алєксашенко, останнім часом міністри з жахом дивляться на міністра фінансів, бо говорить він переважно про те як скорочуватимуться бюджети їхніх міністреств. Нині ж дійшла черга і до рос-вояк...
Друга. Стрєлков-Гіркін в інтерв'ю розповів про причину скандалу навколо полковника Захарченко - російського мента, в якого при обшуці знайшли 120 мільйонів долларів і 2 мільйони євро ГОТІВКОЮ (!), а на рахунках - річний бюджет невеличкої країни. За словами Гіркіна, полковник Захарченко спробував обкласти поборами банк пов'язаний з Роттенбергом (колишнім тренером Пуйла по дзю-до, як похідне - багатим бізнесменом і творцем скандального "Платона"). Наїхав би Захарченко на когось поменше - ніхто й не помітив би. Але наїзду на баріна холопу не пробачили.
Третя. У Дмітрія Мєдведєва (це прем'єр Росії, про всяк випадок) знайшли садибку, якою той не володіє, не орендує, держвласністю сдибка не є, проте Медведєв там регулярно буває і за всіма ознаками - там живе. Належить садибка якомусь благодійному фонду і за документами - пам'ятка історії 18-го ст., яку той фонд, типу, реставрує. Якщо садибка не орендується, не є власністю і якщо рахунки оплачує той самий благодійний фонд - це корупція у чистому вигляді. Але не те дивно, що у Медведєва така садибка знайшлася (теж мені сенсація!), а те що розкручувати цю історію заходився Венедіктов з "Еха Москви". Дуже схоже на те, що під прем'єра Медведєва почав копати хтось не набагато менший за впливом - навряд чи Венедіктов заходився б займатся такою стрьомною історією з власного бажання. А копати під "любиму дружину" Пуйла можуть тільки з одної причини - комусь Медведєв недодав бабла...
Отже. На Зелених Чоловічках стали економити. Мент-полковник зазіхнув на старого кореша самого Пуйла. Прем'єра Медведєва довбають корупційним скандалом. Що спільного у всіх трьох історій? Відповідь - скорочення кормової бази.
"Грошей нема, але ви тримайтеся! Гарного настрою!" Очевидно - грошей настільки мало, що головні павуки починають жерти одне одного. Та так - що справа дійшла до любимої Пуйловської іграшки (армії) та до Пуйловського безпосереднього оточення. А тут ще й мутна історія ДТП з особистим водієм Пуйла... Справа не в тому, що ДТП (буває) - справа в тому, наскільки швидко ця історія потрапила у західні ЗМІ. Ніби хтось когось попередити хотів...
І це - лише початок дуже таки цікавих процесів.
Причина всього цього банальна до простоти. Санкції... Просто санкції.
Крим - це Україна!
4
like
4
bad
shockingly
19.09.2016 р. відповів для Grom  
answerview
Аугустус = почитай відкоментуй за можливості = що там з цього приводу всередині твориться-говориться

Dmitro Vovnyanko
Стрічка новин принесла вісті від заклятих сусідів на сході. І вісті - вельми цікаві.
Перша. На нараді у Пуйла сталася свара між ГоловРосЗеленимЧоловічком Шойгу і міністром фінансів РФ Сілуановим. Причина свари - мінфін погоджується дати рос-воякам на 10 трільйонів рублів менше, ніж хочуть ті. Зелені Чоловічки - не виняток, за словами Сергія Алєксашенко, останнім часом міністри з жахом дивляться на міністра фінансів, бо говорить він переважно про те як скорочуватимуться бюджети їхніх міністреств. Нині ж дійшла черга і до рос-вояк...
Друга. Стрєлков-Гіркін в інтерв'ю розповів про причину скандалу навколо полковника Захарченко - російського мента, в якого при обшуці знайшли 120 мільйонів долларів і 2 мільйони євро ГОТІВКОЮ (!), а на рахунках - річний бюджет невеличкої країни. За словами Гіркіна, полковник Захарченко спробував обкласти поборами банк пов'язаний з Роттенбергом (колишнім тренером Пуйла по дзю-до, як похідне - багатим бізнесменом і творцем скандального "Платона"). Наїхав би Захарченко на когось поменше - ніхто й не помітив би. Але наїзду на баріна холопу не пробачили.
Третя. У Дмітрія Мєдведєва (це прем'єр Росії, про всяк випадок) знайшли садибку, якою той не володіє, не орендує, держвласністю сдибка не є, проте Медведєв там регулярно буває і за всіма ознаками - там живе. Належить садибка якомусь благодійному фонду і за документами - пам'ятка історії 18-го ст., яку той фонд, типу, реставрує. Якщо садибка не орендується, не є власністю і якщо рахунки оплачує той самий благодійний фонд - це корупція у чистому вигляді. Але не те дивно, що у Медведєва така садибка знайшлася (теж мені сенсація!), а те що розкручувати цю історію заходився Венедіктов з "Еха Москви". Дуже схоже на те, що під прем'єра Медведєва почав копати хтось не набагато менший за впливом - навряд чи Венедіктов заходився б займатся такою стрьомною історією з власного бажання. А копати під "любиму дружину" Пуйла можуть тільки з одної причини - комусь Медведєв недодав бабла...
Отже. На Зелених Чоловічках стали економити. Мент-полковник зазіхнув на старого кореша самого Пуйла. Прем'єра Медведєва довбають корупційним скандалом. Що спільного у всіх трьох історій? Відповідь - скорочення кормової бази.
"Грошей нема, але ви тримайтеся! Гарного настрою!" Очевидно - грошей настільки мало, що головні павуки починають жерти одне одного. Та так - що справа дійшла до любимої Пуйловської іграшки (армії) та до Пуйловського безпосереднього оточення. А тут ще й мутна історія ДТП з особистим водієм Пуйла... Справа не в тому, що ДТП (буває) - справа в тому, наскільки швидко ця історія потрапила у західні ЗМІ. Ніби хтось когось попередити хотів...
І це - лише початок дуже таки цікавих процесів.
Причина всього цього банальна до простоти. Санкції... Просто санкції.

1. Ссора была кажется 9.09.16. Опубликовали только сейчас. Суммы фигурируют 12 против 22 трлн.
2. Про дачу Димона - правда. "Дача не его - он просто иногда там бывает"))) http://coub.com/view/ev0ai
3. Про слив Димона - тоже правда. Володин двигает Димку. Сделают его виноватым во всем.
1
like
1
bad
shockingly
19.09.2016 р.
answerview
Serg Marco
Сегодня встретился с одним украинцем, который попросил помощи в приобретении квартиры. Взрослый мужчина, который уже много лет живет в Израиле. Говорит - куплю квартиру, буду сдавать в аренду, ну и хочу чтоб у меня в Украине своя квартира была, собираюсь чаще тут бывать.
Когда я спросил - а зачем ему вообще тут квартира, может лучше коммерческую недвижимость купить, это более перспективно для заработка - тот сказал - нет, пусть квартира.
Я говорит имею планы в Украине. Может опять буду тут жить периодически. По отелям и съемным квартирам - не хочу. Это вы не видите всех изменений, но я то помню какая была армия когда я уезжал в Израиль 15 лет назад. Какой была милиция. Да даже 5-6 лет назад я помню как оно было. За эти три года все очень поменялось. И если так оно будет дальше - то с Украиной очень перспективно будет работать.
Ну а сейчас цены на недвижимость на дне, как раз время что-то приобретать.
Вот так вот.
То самое чувство, когда человек живущий в Израиле видит больше чем, большинство сограждан.

Крим - це Україна!
2
like
2
bad
shockingly
19.09.2016 р. відповів для August  
answerview
пасіб

ось тобі екзитполи:
Алексей Вербицкий , 19 сентября 2016 в 00:23
По состоянию на 0-34 мск 19.09.16 установлено, что в РФ:
51,30% - терпилы
15,0% - дебилы
14,76% - секта "свидетелей колбасы по 2.20"
8,1% - их дочки-сыночки

Олег Пономарь
Доброе утро, друзья.
Снова понедельник. Эта неделя обещает быть очень насыщенной.
- Уже понятно, что непризнание выборов в Думу в Крыму - это общая позиция Запада.
- Также все наши взоры на этой неделе будут прикованы к США. Наши Президент и глава МИДа будут находиться на открывающейся Генассамблее ООН. Будет много важных встреч , в частности,- с действующим и будущим Президентом США. Будут новости по сбитому малайзийскому Боингу.
- Также в Раде эта неделя - рабочая. Ждем принятия важных законов.
- Бочка брента сейчас стоит 46,43 долл.
Помним про помощь нашей Армии.
Майте всі смачну каву та чудовий тиждень.
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
Scutermen
19.09.2016 р. відповів для Grom  
answerview
Serg Marco
Сегодня встретился с одним украинцем, который попросил помощи в приобретении квартиры. Взрослый мужчина, который уже много лет живет в Израиле. Говорит - куплю квартиру, буду сдавать в аренду, ну и хочу чтоб у меня в Украине своя квартира была, собираюсь чаще тут бывать.
Когда я спросил - а зачем ему вообще тут квартира, может лучше коммерческую недвижимость купить, это более перспективно для заработка - тот сказал - нет, пусть квартира.
Я говорит имею планы в Украине. Может опять буду тут жить периодически. По отелям и съемным квартирам - не хочу. Это вы не видите всех изменений, но я то помню какая была армия когда я уезжал в Израиль 15 лет назад. Какой была милиция. Да даже 5-6 лет назад я помню как оно было. За эти три года все очень поменялось. И если так оно будет дальше - то с Украиной очень перспективно будет работать.
Ну а сейчас цены на недвижимость на дне, как раз время что-то приобретать.
Вот так вот.
То самое чувство, когда человек живущий в Израиле видит больше чем, большинство сограждан.

Все это еврейские мансы,у наших репатриантах у 90%,которые уехали лет 15 назад,есть недвижимость в Украине,они просто могут на их доходы это позволить,а купить квартиру в израиле в нормальном месте,это чрезвычайно дорого.Они там все гойки,низший класс.
3
like
1
bad
shockingly
2
mixan забанений
19.09.2016 р. відповів для Vervet  
answerview

правий сектор уже став сектАром і стидно = я поржу

Цей персонаж частенько, плутається або не розуміє про справи в Україні .Вже не один раз ловив його на цьому .
Тому вважаю, такаго му.... треба просто ігнорувати .
Цього м.... не рятує навіть те, що він тільки скриншотами з інету спілкується. При спробі написати своїми словами. Він відразу палится. Оскільки несе ахінею.
http://www.moto.com.ua/postphoto/1583835_1.jpg
Змінено: 19.09.2016 р., mixan
2
like
1
bad
shockingly
1
19.09.2016 р.
answerview
Український боксер Олександр Усик, який виборов пояс чемпіона світу за версією WBO, залишив після поєдинку у Гданську автограф з підписом "Сімферополь, Україна".
Світлиною автографа поділився український консул у Польщі Лев Захарчишин на своїй сторінці у Facebook.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
bad
shockingly
19.09.2016 р.
answerview
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
6
like
6
bad
shockingly
Scutermen
19.09.2016 р. відповів для User  
answerview
Ой достебетесь вы ребята.Умнее надо быть.
Змінено: 19.09.2016 р., Scutermen
8
like
1
bad
shockingly
7
19.09.2016 р. відповів для Scutermen  
answerview
Ой достебетесь вы ребята.Умне надо быть.

О, засмерділо.
Дизель - наше всьо!
2
like
2
bad
shockingly
19.09.2016 р.
answerview
http://herofaces.org/
Дизель - наше всьо!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
19.09.2016 р. відповів для Scutermen  
answerview
Ой достебетесь вы ребята.Умне надо быть.

Правильно, не "гимно" , ЛАЙНО !
Статья 58. Законы и иные нормативно - правовые акты не имеют обратного действия во времени, кроме случаев, когда они смягчают или отменяют ответственность лица.
*НЕТ ГЕНОЦИДУ мопедов в Украине!* [u
like
bad
shockingly
19.09.2016 р.
answerview
Представляємо вашій увазі десять топових роликів, які демонструють масштаб шизофренії в сусідній державі.

Дизель - наше всьо!
1
like
1
bad
shockingly
19.09.2016 р. відповів для znv  
answerview
Представляємо вашій увазі десять топових роликів, які демонструють масштаб шизофренії в сусідній державі.

Палата №6,неизлечимо. 08_lol  08_lol  08_lol
like
bad
shockingly
Риболов видалений
19.09.2016 р. відповів для mixan  
answerview

правий сектор уже став сектАром і стидно = я поржу

Цей персонаж частенько, плутається або не розуміє про справи в Україні .Вже не один раз ловив його на цьому .
Тому вважаю, такаго му.... треба просто ігнорувати .
Цього м.... не рятує навіть те, що він тільки скриншотами з інету спілкується. При спробі написати своїми словами. Він відразу палится. Оскільки несе ахінею.

Я теж це помітив, спілкуватися  українською мовою він не може., а ось поржать-це його.
А тепер розберемося останніми перлами грому.
1. Беня похапав у Дніпропетровщині такі всьо шо міг дотягнуться = безвластя взагалі і губер Дніпра сам Беня = афігенна тема

Я не захищаю Беню, але чим інші алигархи кращі? Той же Порош , який похапав все, до чого міг дотягнутися не тільки в одній області, Україні, а й за кордоном. Корупція, хабарництво в Україні і президент Порошенко. Тепер на кожній станції метро, у Києві, з'явилися рошенівські точки..

Беня зробив свої войска в системі МВД і посадив Авакова на престол

Цікаво, а де ж був наш головнокомандувач, коли потрібно було створювати армію і який зобов'язаний був створити цю армію і не зараз, а тоді? Ну і міністра МВС призначає не Беня, а Верховна Рада України.

Ілловайську трагедію влаштував Корбан = Беня... ми ще дохріна узнаєм. але згадай про мутки зі штурмом ментами таборів десанту і навпаки = протиСТОЯННЯ між правосеками і десантом = ми ще сугубо дохрена незнаєм про 14 рік (от мамой клянусь ще дуже дохріна)

знову ж таки, хто такий Корбан, Беня і куди тоді дивився главком. 06_question
Напередодні боїв за Іловайськ була зустріч тодішнього заступника губернатора Дніпропетровська Ігоря Коломойського, Геннадія Корбана з керівниками добробатів, там же був присутній і генерал Руслан Хомчак.
— 25 серпня Іловайськ був остаточно оточений росіянами, 28-го надійшла пропозиція від Путіна про гуманітарні коридори. Далі домовлялися Генштаби: росіяни отримували Іловайськ без штурму, а ми наші війська цілими.
Була домовленість про дві колони, які будуть виходити зі зброєю, технікою за встановленим маршрутом. Але в 23:00 того ж дня в. о. керівника російського Генштабу генерал Богданівський вийшов на наше керівництво і сказав, що умови в односторонньому порядку змінюються, і запропонував виходити без зброї під чесне слово. Росіяни отримали відмову, а українським військам рекомендували прориватися. З Іловайська вони повинні були виходити невеликими підрозділами по безлічі напрямків у бік від гуманітарного коридору, щоб зменшити кількість втрат.
Але вони не пішли на прорив. Коли 30 серпня о 5:30 ранку з ними зв'язалися і запитали, чому не було прориву, вони сказали, що не вдалося зібрати всі батальйони і узгодити дії. До того ж до них прибули росіяни і запропонували вихід з котла з гуманітарного коридору зі зброєю "в чохлах". Муженко поінформував Хомчака, що гарантій на вищому рівні немає. Однак наші бійці, що потрапили в оточення, взяли на себе відповідальність. На жаль, цей ризик себе не виправдав. Коли почався розстріл колони, Генштаб підняв штурмовики Су-25. Один з літаків був збитий, але вони повідомили приблизні координати російської артилерії, за яким відпрацювала українська артилерія, завдавши росіянам значної шкоди. Крім того, був надзвичайно жорстка розмова між українським і російським штабами, де ми пояснювали, що вони здійснюють військовий злочин. Зрештою в. о. начальника російського Генерального штабу генерал Богданівський зірвався і сказав, що він не приймав рішення про розстріл. Враховуючи, що начальник Генштабу РФ Герасимов в той момент знаходився, здається, в Китаї, то рішення про розстріл українських солдатів приймав верховний головнокомандувач російських військ.

На всі інші питання має відповісти Генпрокуратура: хто віддавав накази, в якій структурі, яка ланцюжок цих наказів, про що говорили на таємних зустрічах у Корбана?
Хто винен у Іловайській трагедії?

— Реально уникнути трагедії могла своєчасна реакція тодішнього міністра оборони Валерія Гелетея, а також керівника АТО, начальника Генштабу Муженко на інформацію про вторгнення російських військ 23-24 серпня. Але це могло перешкодити проведенню параду в Києві та святковим настроям міністра і начальника Генштабу напередодні нагородження черговою генеральською зіркою. Інших логічних пояснень немає.
Звинувачувати в поразці батальйон "Прикарпаття" неправильно. У них було мало сил, і їх догляд особливо нічого не вирішував. Винен також тодішній начальник штабу АТО Назаров.
Відповідальність несе президент України Петро Порошенко, так як він не зняв винних у Иловайской трагедії з посад і зараз робить все, щоб суд за Иловайску не відбувся.
Всі ці люди винні в тому, що не реагували на дані розвідки, не вводили додаткові частини, послали відбивати місто підрозділи територіальної оборони, наприклад, 40-й батальйон "Кривбас", який за статутом не повинен був виходити за кордон Дніпропетровської області. Коли стало відомо про вторгнення російських військ, наше командування спочатку не ввело підкріплення, а потім своєчасно не вивело війська з-під Іловайська.
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Змінено: 19.09.2016 р., Vervet
4
like
3
bad
shockingly
1
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин