Ту-лу-ла ту-лу-ла-ту-ту-ту-лу-ла
В голове моей замкнуло ла-а
Ветром в голову надуло ла-ла-ла-а
Чичерина.
Та все з відти видуло, хоча й видувати було з тієї башки нічого, бо зовсім порожня
В голове моей замкнуло ла-а
Ветром в голову надуло ла-ла-ла-а
Чичерина.
Та все з відти видуло, хоча й видувати було з тієї башки нічого, бо зовсім порожня
После выборов власти Феодосии готовятся выселить в никуда более 300 семей — на их жилплощадь претендует Минобороны РФ. Основание: общежития, в которых с 70-х годов живут семьи, расположены на территориях бывших военных городков. Жильцы настаивают на давно обещанной им передаче зданий в собственность города. Судьба людей, похоже, никого не волнует.
Богдан Карпенко
Спочатку ти такий патріот бухаєш і фоткаєшся з чуваком, який у партії Монтян, тої самої, що з терами мімімі (і до якого ти, як посссслідовний патррріот, через тоту Монтян мав би мати 1000 запитань, а не разом з ним селфі постити), а потім, через 4 дні, на камери ригівського каналу копаєш машину Вілкулу, і розповідаєш, як тобі несила терпіти, шо той Вілкул несе в ефірі, і ти зовсім не для підняття рейтингу ригів ці цирки в прямому ефірі влаштовував. Так так, Володя, твій послідовний патррріотизм аж пре.
патріотизм і дурість мають бути різними речами. але у тебе несклалося.
я би сказав, що батьки зачинали тебе як людину, а потім шось пішло не так = чи наявність мозку в дупі заважає лайну з тебе виходити??? чи відсутність мозку в голові допомагає бути лайном = навіть не знаю
піші есчьо = ти смішний в своїй дурості (прям як лавров)
Азовця" Краснова випустили з СІЗО
Більше читайте тут: http://tsn.ua/ukrayina/azovcya-krasnova-vipustili-z-sizo-752120.html
Главу Цивільного корпусу "Азов-Крим" зустріли друзі та кохана. Главу Цивільного корпусу "Азов-Крим" Станіслава Краснова, якого підозрюють у шпигунстві, випустили з СІЗО. У ніч на 23 вересня вийшов строк його утримання, а, оскільки суд не продовжив термін ув'язнення, Краснова випустили на волю. Біля київського слідчого ізолятора "азовця" зустрічали друзі та дружина Оксана, з якою він побрався у СІЗО. Читайте також: У Генпрокуратурі підтвердили, що "азовець" Краснов працював на українську розвідку - ЗМІ За словами Краснова, правоохоронці у слідчому ізоляторі побажали йому удачі, "щоб сюди більше не повертався". "Приїду додому буду спати. А далі буду боротися, доводити свою невинуватість. І, звісно, що треба покарати винних, тих людей, які мене викрадали, катували, грабували і так далі. Буду цим займатися найближчим часом. Кримінальне провадження, яке на мене заведено, ще суди, багато судів попереду, треба з ними вирішити", - розповів про свої найближчі плани Краснов кореспонденту ТСН Дмитру Святненко. "Азовець" зізнався, що після катування з боку СБУ в нього залишилося багато проблем зі здоров'ям, зокрема, струс мозку, який не залікували та пошкоджене око, яке майже не бачить.
Нагадаємо, СБУ оголосила, що затриманий лідер цивільного корпусу "Азов-Крим" Станіслав Краснов був агентом російської ФСБ і готував теракти в Україні. А його дівчині, а тепер дружині, Оксані інкримінували незаконне носіння, зберігання і передачу вибухових речовин та пристроїв за попередньою домовленістю з групою осіб. 1 березня їх обох доправили до Шевченківського суду Києва - для обрання запобіжного заходу. Краснов заявив, що його протягом 7-8 годин били під час затримання. Слідчий СБУ висунув підозру в причетності до тероризму очільнику громадянського корпусу "Азов-Крим" Станіславу Краснову, після чого він знепритомнів прямо в суді, який, спочатку обрав Краснову запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Також його підозрюють у незаконному зберіганні зброї й держзраді.
Більше читайте тут: http://tsn.ua/ukrayina/azovcya-krasnova-vipustili-z-sizo-752120.html
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Денис Казанский
Очередное достижение патриотов Донбасса. ДНР и ЛНР вошли в десятку негосударственных субъектов с наивысшим уровнем насилия.
Лидер списка, разумеется, ИГИЛ. ДНР Захарченко на почетном третьем месте. По количеству атак она обошла даже Талибан.
Значительно отстают от дончан луганчане. Но зато они опережают кровожадную нигерийскую группировку исламистов Боко Харам.
Неудачники из Сомали на последнем месте в списке. Куда им до наших шахтеров и трактористов.
План спасения России
https://www.youtube.com/watch?v=eZFNqHwISTU
Опубликованы фотографии обломков бомбы на месте атаки на гумконвой в Сирии.Это бомба ОФАБ-250.Как вы думаете,чья она?
https://www.bellingcat.com/news/mena/2016/09/22/russian-bomb-remains-recovered-syrian-red-crescent-aid-convoy-attack/
"Надо стараться все делать хорошо: плохо оно само получится."
Бійка на засіданні ООН: у Києві зняли кліп для DJ Shadow.
Українська продакшн-студія Radioaktive Film зняла "бійку світових політиків" в Українському домі у Києві.
"Ми хотіли зробити позитивне, оптимістичне відео, на якому зображено політиків в їхній найкращій передвиборчій формі. Замість цього вийшло ось що", – йдеться в офіційному коментарі до відео.
Чтиво на похороны террориста Жилина: о банде Оплот, Саше-стоматологе, Бесе-Безлере и посипаках Путина. ФОТО. СКРИН
22.09.2016 - 23:55
Убийство в России харьковского террориста-сепаратиста Жилина вызвало пристальное внимание к этой одиозной фигуре, которая, как оказалось, имела очень много знакомств и связей в среде, так сказать, «больших политиков»: от Януковича-младшего до Захарченка.
Об этом сообщается в расследовании, размещенном на сайте «Миротворец».
«Новость о ликвидации Е.Жилина вызвала бурную реакцию в украинском фейсбуке, десятки или даже сотни отзывов своих новых почитателей получил московский ресторан “Ветерок”, с перепугу закрывший свой аккаунт. Действительно, фигура эта была очень известная и знаковая, прежде всего для харьковчан.
Опубликованы фотографии обломков бомбы на месте атаки на гумконвой в Сирии.Это бомба ОФАБ-250.Как вы думаете,чья она?
https://www.bellingcat.com/news/mena/2016/09/22/russian-bomb-remains-recovered-syrian-red-crescent-aid-convoy-attack/
#АрміяФМ
Министерство Информационной Политики продолжает сочувствовать Вооруженным Силами Украины. И оно, по ходу, нас побеждает.
Полгода. Полгода мы ждали выделения частоты в Мариуполе. Вот вот. Вот прям сейчас. Вот на днях. Мы то, идиоты, думали, что единственное радио о военных и для военных - оно кому то нужно в воюющей то стране, да еще и во фронтовом регионе.
А вот вам [мат].
Провели совещание (на которое нас, конечно же, не позвали и, конечно же, не сообщили, а то бы мы смогли хоть попытаться отстоять военное радио) - на котором единственную найденную частоту отдали другой радиостанции.
На единственную частоту, которая освободилась в Марике - претендовало две радиостанции: АрмияФМ и Громадське. Полгода мы слышали "Да, конечно, частота будет вашей, мы же за вас, за армию, за пацанов!"
Догадайтесь, кому Министерство Информационной Политики сегодня отдало частоту?
Правильно. Громадському.
Вот так, сейчас на секундочку вот проникнитесь мыслью.
В воюющей стране. Воюющая армия. Не может получить свою частоту. Не может стать лицензиатом. Не может, по большому счету, нихрена.
Короче, пацаны. Ну - те, кто реально хотел слушать наше, нормальное, украинское, военное радио. Не парьтесь. Воюйте там в ато. Слушайте... Не знаю даже, что. Просто делайте все - молча. И дохните там - тоже молча. Не мешайте правильным дядям и тетям делать свои дела.
Репост.
Репост, бля. Если эту фейсбучная хрень работает, если [мат] это вообще сука что то хоть для кого то значит - репост.
харків вважався "ментівським містом" завжди. одіозний жилін не приховував, що для нього , при затриманні підозрюваного, буо нормою вибити око чи зламати руку. я в Харкові прожив 7 рків. враження суперечливі, але більш позитивні. можливо, тому, що знайома працювала в прокуратурі. але "бєспрєдела" від ппс не було. якщо чіплялися то за діло. взагалі, про харківських ментів залишилосьпозитивне враження. була справа - обікрали. часи були "ще ті". я лише дав грошей на паливо. 2 опери на особистій машині поїхали, затримали, вилучили. кримінальну справу розпочали. правда, я того довбойоба пожалів. він вже був на умовцві та й мати його прохала.
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
харків вважався "ментівським містом" завжди. одіозний жилін не приховував, що для нього , при затриманні підозрюваного, буо нормою вибити око чи зламати руку. я в Харкові прожив 7 рків. враження суперечливі, але більш позитивні. можливо, тому, що знайома працювала в прокуратурі. але "бєспрєдела" від ппс не було. якщо чіплялися то за діло. взагалі, про харківських ментів залишилосьпозитивне враження. була справа - обікрали. часи були "ще ті". я лише дав грошей на паливо. 2 опери на особистій машині поїхали, затримали, вилучили. кримінальну справу розпочали. правда, я того довбойоба пожалів. він вже був на умовцві та й мати його прохала.