MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
29.08, 01:57
29
+20 °С
Вітер: 3 м./с., Півд
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3119786
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
27.09.2016 р. відповів для August  
answerview
А батька все же не на трайке, как некоторые персонажи, проехал

Во! 05_shok а почему ночных косметичек не было.
like
bad
shockingly
27.09.2016 р.
answerview
По мінусу обом - за дублювання новини про Шишкова  61_punish
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
2
like
1
bad
shockingly
1
Риболов видалений
27.09.2016 р.
answerview
У Генштабі поставили крапку про чергову мобілізацію

Необхідності у сьомій хвилі мобілізації немає.

Про це в телеефірі "112" заявив заступник начальника Генштабу Збройних сил України Володимир Талалай.

"Необхідності проведення сьомої хвилі часткової мобілізації сьогодні немає. Такі документи Генштаб не розроблював. Інформацію (про чергову мобілізацію. - Gazeta.ua), швидше за все, викривили", - заявив він.

"Сьогодні кількість особового складу, який приймають за контрактом, достатня. Ми щомісячно приймаємо понад 6 тисяч осіб. Такі темпи забезпечують планомірну заміну військовослужбовців, котрі звільняються", - зауважив посадовець.

За збереження таких темпів роботи до кінця року до лав української армії прийдуть 15-18 тис. осіб, розповів він.

За його словами, процес звільнення військових 6-ї хвилі мобілізації розпочнеться цього тижня.

"Але основну частину особового складу звільнять протягом жовтня", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Борщ і каша з м'ясом - Полторак погодив новий сухпайок

Раніше повідомляли, що ймовірність сьомої хвилі мобілізації дуже велика.
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
27.09.2016 р.
answerview
молнія, срочно, увага

Сюжет.
Дочка путина едет по Москве на красной спортивной бибике и видит, что в запарковаться в этой российской столице невозможно. Она нецензурно ругается и звонить папе-путину с просьбой навести порядок с московскими парковками.

А папа-путин в этот момент находится в Сирии и очень занят, он давит танком сирийских детишек.

Но услышав просьбу доченьки папа-путин едет на танке в Москву, давит автомобили на парковке (вместо сисрийских детишек) и дочка счастлива.

Что рекламируется таким способом, спросите? Израильское мобильное паркинг-приложение. «Мы решим ваши вопросы не хуже Путина», — резюмирует рекламный ролик.
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
Риболов видалений
27.09.2016 р. відповів для User  
answerview
По мінусу обом - за дублювання новини про Шишкова  61_punish

Толя, яч тобі теж мінус вліпив,  19_negative  13_evil ТАК  ЯК Я НІЧОГО НЕ ДУБЛЮВАВ.
У Юри постінг: -совпадение,не думаю і посилання, а я по посиланням не хожу. 01_smile 59_rofl
Jedem das Seine
Змінено: 27.09.2016 р., Vervet
like
bad
shockingly
answerview
іди в сраку зі своїм мінусом, верверовські простині ніхто не читає, тому мінусувать нізашо = це не дубль. а подача інфи з ссилками і т.д.
на відміну від простинь без жодних реквізитів

Nuss Pavlo
23 год ·
«Остановите, я сойду».
Тимошенко готовит срыв отопительного сезона.
Из достоверных источников на Туровской стало известно о том, что фракция «Батькивщина» мотивирует подконтрольную Тимошенко исполнительную вертикаль в регионах к срыву отопительного сезона в Украине, с целью дискредитации правительства Гройсмана и лично Президента Порошенко.
Многие мои коллеги отказывались верить в достоверность этой информации, пока в распоряжение одного из украинских информационных порталов не попало письмо за подписью замглавы фракции Тимошенко, Ивана Кириленко, в котором Туровская настоятельно рекомендует своим партийцам выполнить директиву ЮВТ по срыву отопительного сезона в Украине.
В письме говорить следующее:
«В целях дискредитации действующего правительства и противостояния преступной политике Петра Порошенко было принято решение принять все возможные меры для срыва запуска отопительного сезона в стране.
Обращаемся к вам с предложением, … приложить максимум усилий для того, чтобы отопительный сезон в регионах очутился под реальной угрозой срыва…» Далее в письме партия гарантирует всяческую поддержку исполнителям этого заговора, которая может понадобиться в ходе исполнения этого партийного поручения.
Но. Сегодня же последовало ожидаемое опровержения существования этого письма, которое стало достоянием общественности в качестве шокотерапии.
«Батькивщиновцы» обвинили в черном PR свои «политических оппонентов»:
http://prportal.com.ua/…/u-batkivshchini-perekonuyut-shcho-…
И можно было бы поверить в то, что против Туровской действительно сработали политтехнологи, если бы не одно «но. Даже два «но»  .

Утечка информации с грифом секретности происходили неоднократно:

- 2005 год. Тимошенко проводит закрытое совещание в «надежном месте», в своем особняке, на котором присутствуют ее соратники и партнеры. Но уже через два часа, президент Ющенко и его окружение знало все подробности совещания у Тимошенко.
Докладчиками были участники встречи – Гриценко и Томенко.

- 2007 год. Виктор Андреевич узнает о плане перевыборов ВР, а затем и Президента Украины, который разрабатывала Юлия Владимировна и Ко. Деловод Тимошенко Олег Тищенко, который вел тогда протокол заседания советников у Тимошенко, ошибочно направил его в СМИ по общей электронной базе.
Аналогично «письму Кириленко», этот документ стал достоянием прессы, президента Ющенко, общественности.
Выводу делайте сами. Лично для меня все очевидно, предсказуемо. И думаю, многим членам партии Тимошенко стоит задуматься над концовкой всей истории. «Остановите, я сойду» - сказать не поздно, и покинуть «поезд», который мчится на сверхскорости прямиком в пропасть.
Напомню, №1 партии «Б» Н.Савченко фактически выступила за федерализацию Украины, о чем я писал вчера:
http://replyua.net/…/40639-pavel-nuss-batkivschina-predlozh…
Крим - це Україна!
2
like
bad
shockingly
2
Риболов видалений
27.09.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
27.09.2016 р.
answerview
1
like
bad
shockingly
1
Риболов видалений
27.09.2016 р. відповів для Grom  
answerview
іди в сраку зі своїм мінусом, верверовські простині ніхто не читає, тому мінусувать нізашо = це не дубль. а подача інфи з ссилками і т.д.
на відміну від простинь без жодних реквізитів

Хамло ти грім.
В сраку посилати це не є добре і правильно, сиди в ній сам.
І не підлещуйся собі, ти не всі, якщо ти не читаєш мої постінги, ЦЕ ТВОЇ ПРОБЛЕМИ. Як би   не читали, то і не відповідали б ,не мінусовали б і не плюсовали..
Про твій безграмотний венігрет я взагалі мовчу.
Jedem das Seine
3
like
3
bad
shockingly
27.09.2016 р. відповів для Vervet  
answerview
Я тоже не читаю, если только заголовки 03_biggrin  А если бы не выделял красным цветом заголовки - не читал бы и их 30_crazy
5
like
5
bad
shockingly
Риболов видалений
27.09.2016 р. відповів для August  
answerview
Я тоже не читаю, если только заголовки 03_biggrin  А если бы не выделял красным цветом заголовки - не читал бы и их 30_crazy

від того, що ти не читаєш, мені не холодно і не жарко, зате відосы, ті що я викладаю дивишся.
Я знаю,  як би я був  аватаром терпілою, порохоботом, ти б з грімом читав би мої постінги. 59_rofl  01_smile
Jedem das Seine
4
like
1
bad
shockingly
3
27.09.2016 р. відповів для Vervet  
answerview

Я знаю,  як би я був  аватаром терпілою, порохоботом, ти б з грімом читав би мої постінги. 59_rofl  01_smile

Жестоко ошибаешься 40_dance
Змінено: 27.09.2016 р., August
like
bad
shockingly
Scutermen
27.09.2016 р.
answerview
03_biggrin
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
bad
shockingly
1
27.09.2016 р. відповів для Grom  
answerview
Вам тута не народний суд щоб розглядати посилання і доводи - шо не подобається те й мінусую 03_biggrin

Всі скарги до Густава - він вам проведе дебати згідно процесуальних норм 15_badgrin
Змінено: 27.09.2016 р., User
2
like
1
bad
shockingly
1
27.09.2016 р.
answerview
Казав я шото тут не те

"Александр Пугачев служил сначала в "Шахтерске", потом в "Торнадо", выполнял спецзадания. Пугачев – коренной житель Тореза, он никогда не был ни моим охранником, ни "правой рукой Онищенко", как утверждает Матиос (главный военный прокурор Украины, зам генкрокурора Юрия Луценко. – "ГОРДОН"). Я не нуждаюсь в охране, сам способен себя защитить. Если послушать Матиоса, у меня было минимум 20 таких "правых рук". Пугачев два раза был ранен, воевал в Шахтерске, Горловке, Славянске, Торезе, Снежном. Ходил в разведку, один перерезал глотки 10–15 боевикам на блокпостах. Проводил спецоперации по заданию высших чинов в силовых ведомствах. А потом всю штатку нашего батальона слили сепарам: фото, адреса, телефоны, родственников – все! В "ДНР"–"ЛНР" остались наши родные, их начали прессовать, сажать в подвалы, отнимать квартиры, машины. За мою голову назначили 300 тысяч долларов, за Сашину – 200 тысяч. Верхушка силовых ведомств ставила "Торнадо" боевые задачи в зоне АТО, пиарилась, а теперь сливает бойцов и подставляет патрульных", – заявил Онищенко.
Командир роты убежден, что автомобиль Пугачева остановили для проверки документов не случайно. Подтверждением своих слов Онищенко считает несостыковки в обнародованных видео с места трагедии.
"Первое видео, которое выбросили в интернет, было снято из какого-то помещения. Камера четко направлена на машину патрульных. Видеосъемка ведется намного раньше, чем начались выстрелы. Это говорит о том, что кто-то специально сидел и ждал задержания Пугачева. Обычно так поступают оперативники СБУ, которые "ведут" объект. Ведь Пугачева остановили по наводке, поступил звонок в полицию: типа, такая-то машина проехала на красный свет. После послали обычных патрульных проверить документы объекта, но не ожидали, что все закончится перестрелкой, потому выложили неполное видео, из всех видео вырезаны кадры. Оперативники СБУ тупо подставили патрульных под пули. Не сомневаюсь, что СБУ работала в тесной связке с военной прокуратурой", – настаивает Онищенко.
3
like
3
bad
shockingly
27.09.2016 р.
answerview
Олександр МЕЛЬНИК
Міський голова Дніпра Борис Філатов нагородив водія маршрутного таксі Валерія Тімоніна, який намагався перешкодити втечі вбивці поліцейських, медаллю «За заслуги перед містом». Крім медалі міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков вручив Валерію Тімоніну нагородну зброю.

Давати цивільній людині зброю просто так, за один день – це питання окреме. Зазвичай для того, щоб мати право на зброю, потрібна купа довідок, включно із довідкою від психіатра. А також – закритий сейф, де звичайний водій маршрутки триматиме пістолет. Чи встиг міністр внутрішніх справ Арсен Аваков перевірити, кому він вручає зброю? Чи міністр, який мав би стежити за дотриманням законності, сам на очах у всіх грубо порушив усі закони і приписи?

Але за що чоловікові дали зброю і медаль? Відео того, як Тімонін намагався зупинити злочинця, переглянули, здається, всі. Воно є на всіх інтернет-ресурсах. Дивився його і я, кілька разів. І кожного разу ловив себе на думці, що щось тут не так.

Давайте міркувати логічно. Людина на автовокзалі стає свідком вбивства двох поліцейських і вирішує зупинити злочинця. Типова реакція, коли адреналін бухає в голову і м’язи: вдарити по газах і врізатися з розмаху в задок машини, щоб місця живого не лишилося. Натомість маршрутка акуратно під’їжджає до авто нападника і прилаштовується у хвіст.

Хай так. Не вдалося вивести з ладу машину (може водій надто трепетно ставиться до свого авто і до чужого), але виїзд заблоковано. Злочинець починає стріляти по маршрутці (ситуація теж нелогічна, адже у випадку смерті водія маршрутки тому довелося б відкривати двері авто, витягати тіло Тімоніна, здавати назад, пересаджуватися знову у власну машину і тікати).

Припустимо, злочинець теж був у стані афекту і не розумів, що відбувається. Але тоді природна реакція водія, в якого стріляють – впасти на підлогу, закрити голову руками, а не сидіти спокійно за кермом, підставляючись під кулі.

Натомість, водій так само акуратно від’їхав – рівно настільки, щоб звільнити виїзд для машини. І так само спокійно прилаштувався у хвіст авто, на якому злочинець зникав із місця трагедії.

Мене не полишає відчуття, що це була майстерно зроблена постановка. І діі водія маршрутки – типова робота групи супроводу. Він фактично прикривав відхід легковика з місця злочину. Чи не тому він був таким небагатослівним на церемонії нагородження?

Мимоволі напрошується асоціація з водієм вантажівки, у яку врізалася машина В’ячеслава Чорновола. Там теж лишилося багато запитань, на які досі ми не маємо відповіді.

Я уже мовчу, що відео, яке з’явилося в інтернеті, у кількох місцях обрізане. Звідки воно? Хто його знімав? Ну не повірю я, що людина, на очах у якої розгортається трагедія, раз-по-раз буде вимикати мобільний чи камері під час зйомки. І де відео з нагрудних камер поліцейських?

Таке ж відчуття постановочного сюжету у мене викликали фото затриманого. В оточенні поліцейських він виглядає спокійно, ледь не з усмішкою, наче грає за сюжетом. Бо в людини після погоні, та ще й з кулею під серцем має бути гримаса, а не усмішка. Та й після всього, що сталося, попертися з кульовим пораненням засвіченою автівкою ледь не в центральну лікарню? Я вас прошу!

Що ж насправді сталося Дніпрі? Як на мене, має місце ретельно спланована спецоперація. Яка насправді покликана вбити одразу двох зайців.

По-перше, зима вже на носі. Скоро прийдуть платіжки за новими тарифами за електроенергію, а там і опалювальний сезон не за горами. Тому очікуються значні протестні хвилі – бюджет дірявий, схеми корупційні залишилися, рівень життя, як і його середня тривалість, падають. Ресурсів, щоб погасити невдоволення, немає, тому треба мати поліцейські інструменти для стримування протестів і закручування гайок.

А тут якраз 9 вересня Мустафа Найєм, спільно з Андрієм Тетеруком, Юрієм Березою та іншими депутатами вносять законопроект «Про посилення відповідальності за правопорушення, учинені відносно працівників правоохоронних органів». І Арсен Аваков починає вимагати законодавчого закріплення Верховною Радою презумпції правоти поліцейського згідно принципу: «підкоряйся поліцейському – потім оскаржуй». Коротше – беремо курс на поліцейську державу.

По-друге, зараз почалося обговорення бюджету на наступний рік і цей інцидент – прекрасна нагода вимагати збільшення фінансування МВС і поліції зокрема.

А заодно можна забити ще один цвях у віко труни «Торнадо». До речі, суд, який триває над бійцями цього батальйону, зробили закритим – щоб не було зайвих запитань.

А армія буде гинути в окопах та відступати за мінськими домовленостями. Ось така казочка складається, малята.

Кого реально шкода – це патрульних. Вони стали заручниками ситуації. У них не було шансів. До речі, тих, хто випускає цих дітей без фахової підготовки на патрулювання – це сам по собі злочин і завідомі жертви – потрібно судити окремо.

Але це вже зовсім інша історія.
1
like
1
bad
shockingly
27.09.2016 р.
answerview
Можно ли стрелять в полицейских? Вполне. Случаи стрельбы в правоохранителей, которые нарушили права граждан, есть. Они встречаются не часто, но они есть.

И теперь в штате Индиана принят закон, разрешающий самооборону против полицейских, которые нарушают права граждан, а в частности – проявление излишней агрессии в чьем-либо жилище.

То есть теперь полицейские, которые при обыске, или следственных действиях, проявляют излишнее пристрастие, рискуют получить вполне обоснованной сдачи от жертвы.

В пользу закона говорит и Билль о правах, в котором признаются естественные права человека. Не гарантируются, а именно признаются, и одно из этих прав – право на восстание.
like
bad
shockingly
27.09.2016 р.
answerview
3
like
3
bad
shockingly
answerview
Вам что сегодня аваков в борщ насрал?  30_crazy
Suum cuiqite
2
like
1
bad
shockingly
1
27.09.2016 р. відповів для serzhbv  
answerview
Ще не встиг - тільки ось зварив 03_biggrin
Але падло.
2
like
2
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин