MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
29.08, 02:43
27
+20 °С
Вітер: 0 м./с., Пд-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3119847
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
27.09.2016 р. відповів для User  
answerview
Ще не встиг - тільки ось зварив 03_biggrin
Але падло.

Ну если в борще все же окажется куча говна - Аваков тут ни при чём.... Уверен 03_biggrin
like
bad
shockingly
answerview
Обычно так поступают оперативники СБУ, которые "ведут" объект. Ведь Пугачева остановили по наводке, поступил звонок в полицию: типа, такая-то машина проехала на красный свет. После послали обычных патрульных проверить документы объекта, но не ожидали, что все закончится перестрелкой, потому выложили неполное видео, из всех видео вырезаны кадры. Оперативники СБУ тупо подставили патрульных под пули. .

Вот,почему-то, сложилось такое-же мнение.
"Надо стараться все делать хорошо: плохо оно само получится."

Андрей Миронов
like
bad
shockingly
27.09.2016 р.
answerview
Жителі Донбасу не сприймають іншу культуру - командир.
http://gazeta.ua/articles/donbas/_ziteli-donbasu-ne-sprijmayut-inshu-kulturu-komandir/725527
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
like
bad
shockingly
mixan забанений
answerview
Казав я шото тут не те.

Доля правди тут є .Схоже сбушнки, підставили спеціально парульних. А політики користуються галасом  і "знімають вершки" ...
http://www.moto.com.ua/postphoto/1583835_1.jpg
Змінено: 27.09.2016 р., mixan
2
like
1
bad
shockingly
1
27.09.2016 р. відповів для mixan  
answerview
Без коментарів.

"Багато посібників злочину були українцями. І серед них особливо виділялися бійці ОУН, які знущалися над євреями, вбивали їх і в багатьох випадках видавали німцям. Вірно і те, що було понад 2,5 тисячі праведників народів світу - ті лічені іскри, які яскраво горіли в період темних сутінків людства. Однак більшість мовчали", - заявив президент Ізраїлю.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 27.09.2016 р., User
like
bad
shockingly
27.09.2016 р.
answerview
А ось куди виводить ниточка 03_biggrin

Зачистка усіх, хто 2014 року робив «Русскую весну» в Луганську триває. На переконання українського блогера Павла Правого «чистять» усіх, хто хоч щось знав, або хоча б теоретично міг знати про те, що відбувалося далекої вже не за часом – за кількістю подій весни 2014 року. Тих, кому відомо, про що розмовляла Юлія Тимошенко з луганською «елітою», цитує блогера replyua.net.

«Як і передбачав чотири дні тому, один з головних «народних міліціонерів» «ЛНР» Віталька Кисельов пішов услід за Ципкаловим. А разом з ним ще й «міністр охорони здоров’я» «ЛНР» Лорік Айрапетян, яка навесні 2014 була головним лікарем в батальйоні «Заря». У Стаханові «зачистили» близько 30 бандюків з «підрозділу» одного з найперших на Луганщині сепаратистів Дрьомова», – написав у Facebook Павло Правий.

На його переконання, ці «прикрі самогубства» не останні. Найцікавіше ще попереду. Ігор Венедиктович знає – скоро його черга, бо Олександр Єфремов сидить і розповідає. І справа не у Єфремові, справа в тому, що саме і про кого він говорить. Кажу вам – тут цікаві речі відбуваються. Рубають кінці, які ведуть до Юлії Тимошенко. Кремль не може втратити її. А, якщо випливуть подробиці щодо її ролі у розкручуванні «Русской весны» на Донбасі... Наслідки будуть жахливі. «Гарантую: якщо візьмуться за когось із представників «донецької політичної еліти», до яких на початку березня їздила Юлія Володимирівна і про щось там з ними «терла» – там також почнеться масовий мор від важкої нежиті, наглого проносу та отруєння грибочками», – резюмував Павло Правий.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
6
like
6
bad
shockingly
27.09.2016 р.
answerview
СЦУКО, ТА ХТО НЕБУДЬ ПОЯСНИТЬ-ЯКЩО ЛіПЛЯТЬ МіНУС -ТО НА ЩО ЦЕ ВПЛИВАЄ!!!       Не ну честно парни,сколько читаю ветку все так переживают за -,шо .....БУДЬ ЛАСКА,ВіЛЬНО ВОЛОДіЮ ОБОМА языками 03_biggrin
http://roadcontrol.org.ua
like
bad
shockingly
27.09.2016 р.
answerview
!
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
3
like
3
bad
shockingly
27.09.2016 р.
answerview
Артем и Оля.  https://www.youtube.com/watch?v=pJQwSOMvwjI
Симон Петлюра.

Мартин Лютер Кинг.
like
bad
shockingly
Риболов видалений
27.09.2016 р. відповів для trosss  
answerview
СЦУКО, ТА ХТО НЕБУДЬ ПОЯСНИТЬ-ЯКЩО ЛіПЛЯТЬ МіНУС -ТО НА ЩО ЦЕ ВПЛИВАЄ!!!       Не ну честно парни,сколько читаю ветку все так переживают за -,шо .....БУДЬ ЛАСКА,ВіЛЬНО ВОЛОДіЮ ОБОМА языками 03_biggrin

Я к сожалению вольно владею одним языком и украинской мовой. 01_smile
По суті ні на що не впливає. Це типу як тобі під двері насрали.
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
1
like
bad
shockingly
1
27.09.2016 р. відповів для Vervet  
answerview

Я к сожалению вольно владею одним языком и украинской мовой. 01_smile
По суті ні на що не впливає. Це типу як тобі під двері насрали.

И мне не нравится это "инкогнито"! Должна быть опция "по смотреть", недовольных и согласных. Тогда будут форумчане свешивать свои действия.
Симон Петлюра.

Мартин Лютер Кинг.
5
like
3
bad
shockingly
2
kuk
27.09.2016 р.
answerview
08_lol  08_lol  08_lol  08_lol  08_lol  08_lol  59_rofl
4
like
4
bad
shockingly
Риболов видалений
27.09.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
27.09.2016 р.
answerview
"Відведення військ - це гірше, ніж злочин. Це помилка", - військовий експерт
вівторок, 27 вересень 2016, 20:04

Юрій Сиротюк заявив, що, поки не виконуються Мінські угоди, не можна говорити про відведення військ

Директор центру "Українські студії стратегічних досліджень", військовий експерт Юрій Сиротюк вважає, що відведення наших військ у Станиці Луганській, Щасті та Петровському є помилкою та неприпустимо для України. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на informator.media

"Вероятность того, что российские войска и их пособники стразу же займут Станицу, Счастье и Петровское очень велика. Ведь все мы знаем, что Россия не выполняет взятые на себя обязательства. Минские договоренности не работали ни одного дня, кроме очень коротких периодов, когда это было выгодно Путину. Поэтому сегодня украинские войска фактически является единственной опорой государственности на линии соприкосновения. Естественно, там работают администрации, но достаточно часто их возглавляют чиновники, которые либо контактируют с Россией, либо приближены к ее политике. Кроме того, отвод украинских войск ставит под угрозу жизнь мирного населения. Потому что армия не только защищает людей, она еще кормит, учит, помогали медикам, школам. Поэтому мы фактически покидаем граждан Украины. А кто дал право украинскому государству покинуть хотя бы одного гражданина?

Что с незаконно захваченным городом Дебальцево и донецким аэропортом? Первый, в соответствие с картой минских соглашений, должен находится в зоне, контролируемой Украиной. Однако на деле Дебальцево – в оккупации. Что касается донецкого аэропорта, то по карте он находился в зоне ответственности российских оккупантов и так называемых боевиков "ДНР", и поэтому его сдали. Аэропорт фактически был сдан, реальной поддержки украинским бойцам не было предоставлено, и линия соприкосновения по карте выровнялась. Поэтому если мы требуем выполнять минские договоренности, то нужно возвращаться к фактам. Я считаю, отвод наших войск неприемлем. Тем более в данном случае очень много вопросов к регламенту, плюс – российские оккупанты и их пособники до сих пор при обстрелах используют запрещенное оружие.

России выгодно «отогнать» украинские войска от границы и перейти на другую сторону Северского Донца, после чего Украина заговорит о вероломном наступлении противника. Пока не выполняются минские соглашения, нельзя говорить об отводе войск. В данном случае – это хуже, чем преступление, – это ошибка", - сказав Сиротюк.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
27.09.2016 р. відповів для 99Ezdok99  
answerview
В законе о милиции (полиции) чётко прописано когда, где и против кого можно применять огнестрельное оружие. Так же и по спец средствам.
Цитата: - Запрещается применять меры физического воздействия, специальные средства и огнестрельное оружие к женщинам с явными признаками беременности, лицам преклонного возраста или с выраженными признаками инвалидности и малолетним, кроме случаев совершения ими группового нападения, угрожающего жизни и здоровью людей, работников милиции, или вооруженного нападения либо вооруженного сопротивления.
По выше указанному видео с инвалидом, всё чётко - не имела права применять спец средства и доставать оружие. Максимум дубинкой ПР-73 держать дистанцию и не поддаваться на провокации и оскорбления.
Можливо вже неактуальна тема, але хочу встаити свої 5коп. Вже 10р несу службу зі зброєю(бойовою) тому  ці пункти трохи знаю і хочу звернути твою увагу на цитату з закону(виділив жирним в твоїй цитаті) і ще раз переглянь відео уважно і підкажи мені на якій секунді є ті самі виражені ознаки. Нів'якому разі не захищаю істеричку в формі вона не мала законих підстав оголити зброю.
Пересяду на велосипед, а дармоїдів кормить не буду .
1
like
1
bad
shockingly
kuk
27.09.2016 р.
answerview
«Пить! Я! Больше! Не буду!». Перевиховання «аватарів» 79-ї ОАЕМБр ЗСУ

like
bad
shockingly
Риболов видалений
27.09.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
4
like
2
bad
shockingly
2
Риболов видалений
27.09.2016 р.
answerview
Шановні УКРАЇНЦІ! 8| (Y)
Срана московська говірка – основна зброя рашизму!
Іґноруйте все, що продукується сраною московською говіркою!
Починайте з соціальних мереж.
Не використовуйте суржик навіть жартома!
Не класуйте, не лайкайте, не розповсюджуйте і не перепощуйте НІЧОГО з того, що написане СРАНОЮ МОСКОВСЬКОЮ ГОВІРКОЮ!
Навіть, якщо таке написано у друзів на сторінці – НЕ КЛАСУЙТЕ, ІҐНОРУЙТЕ, а при нагоді "по-дружньому" зробіть зауваження.
 Знищуйте те, що знищує нас!
Іґнорування – це теж форма знищення!
Тупо ІҐНОРУЙТЕ ВСЕ, що продукується СРАНОЮ МОСКОВСЬКОЮ ГОВІРКОЮ! 03_biggrin (Y)

Jedem das Seine
Змінено: 27.09.2016 р., Vervet
2
like
1
bad
shockingly
1
27.09.2016 р. відповів для trosss  
answerview

Впливає на особисте ЕГО,більше ні на шо.А в кого воно більше,або менше-видно по реакції на форумі. 15_badgrin
P.S.До речі,за цей пост теж вліплять мінуса. 03_biggrin
3
like
3
bad
shockingly
27.09.2016 р. відповів для KLIMDSO  
answerview
В законе о милиции (полиции) чётко прописано когда, где и против кого можно применять огнестрельное оружие. Так же и по спец средствам.
Цитата: - Запрещается применять меры физического воздействия, специальные средства и огнестрельное оружие к женщинам с явными признаками беременности, лицам преклонного возраста или с выраженными признаками инвалидности и малолетним, кроме случаев совершения ими группового нападения, угрожающего жизни и здоровью людей, работников милиции, или вооруженного нападения либо вооруженного сопротивления.
По выше указанному видео с инвалидом, всё чётко - не имела права применять спец средства и доставать оружие. Максимум дубинкой ПР-73 держать дистанцию и не поддаваться на провокации и оскорбления.
Можливо вже неактуальна тема, але хочу встаити свої 5коп. Вже 10р несу службу зі зброєю(бойовою) тому  ці пункти трохи знаю і хочу звернути твою увагу на цитату з закону(виділив жирним в твоїй цитаті) і ще раз переглянь відео уважно і підкажи мені на якій секунді є ті самі виражені ознаки. Нів'якому разі не захищаю істеричку в формі вона не мала законих підстав оголити зброю.

С палкой, кульгает, уже есть основание не применять силовое воздействие. Достаточно с помощью ПР-73 и газа, держать его на безопасном расстоянии. Если палка только прикрытие и последует нападение, то действовать согласно ст. 12. Не поможет - предупредительный выстрел в верх. Если полный дурак и прёт - валить!
Указываю по памяти "старые" статьи "О милиции", чтоб не лопатить инет по новым коповским законам...
Симон Петлюра.

Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 27.09.2016 р., 99Ezdok99
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин