MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
30.08, 16:25
32
+33 °С
Вітер: 1 м./с., Півд
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3121956
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
07.10.2016 р.
answerview
Справа в тому що дідок той не простий, а мент на пенсії, гнав і посилав поліцаїв, його 2 рази попереджали а на відео це вже третій виклик.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
bad
shockingly
Scutermen
07.10.2016 р. відповів для Gustav  
answerview
Скоро регистраторы запретят,прировняют к шпигунскому обладненню. 01_smile

А еще скоро Солнце погаснет и вобще мы все умрем.

Есть какие то предпосылки к запрету регистраторов?
 http://roadcontrol.org.ua/zapret_video  все хорошо,сейчас твой звездный час. 03_biggrin  01_smile
1
like
1
bad
shockingly
07.10.2016 р. відповів для Scutermen  
answerview

http://roadcontrol.org.ua/zapret_video  все хорошо,сейчас твой звездный час. 03_biggrin  01_smile

Где?? Где ты видишь намек на проект в проекте Закона о запрете регистраторов???
У меня такое впечатление что у вас с Юрой какой то специальный фильтр на информацию стоит. Я спрашиваю где хоть какая то информация о возможном запрете регистраторов - ты мне суешь какие то придумки каких то журналистов, что вот  Деканоидзе заявила следующее: "Многие люди назло провоцируют полицейских, снимают видео, потом это видео выкладывают в ютюбе и соцсетях, чтобы было много просмотров."

А где про запрет регистраторов? Где вобще все эти борзописцы увидели запрет на видеосъемку? не говоря уже о регистраторах.
Змінено: 07.10.2016 р., Gustav
like
bad
shockingly
07.10.2016 р.
answerview
like
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview
Я просто спросил кого ты здесь собакою назвал.
Прошли те времена когда здесь с тобою обсуждалось кого ты обидел, а кого нет.
Просто напиши - назвал собакою тебя, или там Тсиника и всё. А обидел ты кого то или нет, то уже не твоё дело решать.

Я тобі і відповів-Собаки гавкають-караван іде.

Уже обсуждалось. Дед занимался незаконной торговлею. Если кто то думает что заниматься незаконною торговлей, пока не все остальные преступники пойманы, можно то это ошибка. Насколько я видел, деду телесные повреждения нанесены не были. Не надо тут Зрадою вонять. Полицейские делали своё дело. Дед был не прав.

Так не воняй тут.

"Велика юридична війна" - Україна подала безпрецедентну кількість позовів проти РФ

Україна подала 5 міждержавних позовів, пов'язаних з агресією Російської Федерації.

Про це розповів міністр юстиції Павло Петренко під час "Години запитань до уряду" в парламенті.

"За 2,5 року Україна започаткувала безпрецедентну кількість міжнародних судових справ. Зараз є 5 міждержавних справ проти Росії. Справа №1 була ініційована 14 березня 2014 року і стосувалася порушень прав людини українських громадян - військовослужбовців, кримських татар під час перших днів анексії Криму. Зараз ця справа має безліч доказів", - розповів Петренко.

Окрім того, Україна ініціювала справи про викрадення і вивезення у Росію з Донбасу дітей-сиріт 21 серпня 2014-го, переслідування кримських татар після анексії півострова, порушення прав людини на Донбасі. Остання скарга налічує десятки тисяч доказів убивств, обстрілів мирних територій, викрадення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії зізналися в анексії Криму

"Питання судових процесів і міжнародних судів не є публічним. Це велика юридична війна, де потрібно надавати великий обсяг доказів, документів, правових позицій. Будь-які політичні гучні заяви можуть зашкодити Україні", - наголосив Петренко.

Як відомо, президент Петро Порошенко доручив почати арбітражне провадження проти Росії. Воно стосується Конвенції ООН з морського права. І містить такі фундаментальні питання, як використання морського простору, об'єктів культурної спадщини, порушення екологічної безпеки.
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
2
like
bad
shockingly
2
07.10.2016 р. відповів для Vervet  
answerview
Просто напиши - назвал собакою тебя, или там Тсиника и всё. А обидел ты кого то или нет, то уже не твоё дело решать.

Собаки это кто?  Ты узбек что ли - я тебя спрашиваю кого ты собаками называешь, а ты "тс тс аднака, каравана идёт..."

Уже обсуждалось. Дед занимался незаконной торговлею. Если кто то думает что заниматься незаконною торговлей, пока не все остальные преступники пойманы, можно то это ошибка. Насколько я видел, деду телесные повреждения нанесены не были. Не надо тут Зрадою вонять. Полицейские делали своё дело. Дед был не прав.

Так не воняй тут.

А то что? Удавишься?
Ты чего раскомандывался?
like
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview

Собаки это кто?  Ты узбек что ли - я тебя спрашиваю кого ты собаками называешь, а ты "тс тс аднака, каравана идёт..."

Так не воняй тут.

А то что? Удавишься?
Ты чего раскомандывался?

Ти що, молдован? Собаки вони й в Африці собаки. Собаки гавкають-караван іде.

. Не надо тут Зрадою вонять. Полицейские делали своё дело. Дед был не прав

А то що? Удавися?
Ти чому розкомандувався?

Jedem das Seine
2
like
bad
shockingly
2
answerview

Здесь нет собак. И здесь нет никакого каравана. Ты молдавский подводник, не мог бы ты не набрасывать сюда мусор про каких то псин, караваны и прочее чему здесь не место? А то сейчас еще какие то умняки потекут - типа время разбрасывать камни и время собирать камни. Может стоит взвесится? а вдруг маразм начался?
2
like
2
bad
shockingly
07.10.2016 р.
answerview
Молдован то хоч не чіпайте.
like
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview

Здесь нет собак. И здесь нет никакого каравана. Ты молдавский подводник, не мог бы ты не набрасывать сюда мусор про каких то псин, караваны и прочее чему здесь не место? А то сейчас еще какие то умняки потекут - типа время разбрасывать камни и время собирать камни. Может стоит взвесится? а вдруг маразм начался?

Якщо ти щось не бачиш-це не значить, що цого  немає.
Тут немає молдавських підводників, зато є узбецькі сержанти.
А то що? Удавися?
Ти чому розкомандувався?
Собаки гавкають-караван іде.

Jedem das Seine
2
like
bad
shockingly
2
answerview

Ясен хрен что если я чего то не вижу, то это не значит что этого нет. Потому я и спрашиваю тебя.
Да, тебя! Здесь есть собаки? Кто это?
Здесь нет собак? Какого лешего ты трешь здесь о том чего нет?
Я просто спрашиваю, мне либо ответа от тебя хочется либо ты сливайся потихоньку.
like
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview

Ясен хрен что если я чего то не вижу, то это не значит что этого нет. Потому я и спрашиваю тебя.
Да, тебя! Здесь есть собаки? Кто это?
Здесь нет собак? Какого лешего ты трешь здесь о том чего нет?
Я просто спрашиваю, мне либо ответа от тебя хочется либо ты сливайся потихоньку.

А то що? Удавися?
Ти чому розкомандувався?

Jedem das Seine
Змінено: 07.10.2016 р., Vervet
1
like
bad
shockingly
1
answerview
Я не раскомандовался. Я хочу получить от тебя ответ - ты здесь оскорбляешь пользователей форума или ты набрасываешь сюда мусор про пёсиков, караваны и пословицы?
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview
Я не раскомандовался. Я хочу получить от тебя ответ - ты здесь оскорбляешь пользователей форума или ты набрасываешь сюда мусор про пёсиков, караваны и пословицы?

Хотіти не шкідливо, іноді навіть, таким як ти корисно. А я можу не відповідати на твоє запитання, якщо ти не командуєш,чи вдавися???

Jedem das Seine
Змінено: 07.10.2016 р., Vervet
like
bad
shockingly
Scutermen
answerview

У меня такое впечатление что у вас с Юрой какой то специальный фильтр на информацию стоит. Я спрашиваю где хоть какая то информация о возможном запрете регистраторов - ты мне суешь какие то придумки каких то журналистов, что вот  Деканоидзе заявила следующее: "Многие люди назло провоцируют полицейских, снимают видео, потом это видео выкладывают в ютюбе и соцсетях, чтобы было много просмотров."

А где про запрет регистраторов? Где вобще все эти борзописцы увидели запрет на видеосъемку? не говоря уже о регистраторах.
Не хипиши аТО не успеешь.Тябя видят,только я и человек 10ть не распыляйся побереги нервы. 03_biggrin
3
like
1
bad
shockingly
2
answerview

Так не воняй тут.
.

Странно... у меня тут ничего не воняет... может тебе пора усы сбрить? 03_biggrin ну или в туалете смыть
Змінено: 07.10.2016 р., August
1
like
1
bad
shockingly
answerview

Не хипиши аТО не успеешь.Тябя видят,только я и человек 10ть не распыляйся побереги нервы. 03_biggrin

Давай я без твоих советов проживу.
Где ты увидел запрет на регистраторы?
like
bad
shockingly
answerview

Хотіти не шкідливо, іноді навіть, таким як ти корисно. А я можу не відповідати на твоє запитання, якщо ти не командуєш,чи вдавися???

Нет, трусливый потомок модераторского племени, тебе надо ответить за всё то что ты здесь творил. Или ты одно нарушил, или другое.
1
like
bad
shockingly
1
Scutermen
answerview
Презумпция правоты полиции видишь?Пока нет 01_smile
1
like
1
bad
shockingly
answerview
Презумпция правоты полиции видишь?Пока нет 01_smile

А когда появится то тогда будет запрет? Обещаешь?
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин