MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
31.08, 13:44
32
+32 °С
Вітер: 0 м./с., Пн-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3122519
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
09.10.2016 р.
answerview
59_rofl
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
2
like
2
bad
shockingly
09.10.2016 р. відповів для znv  
answerview
У вас ще немає рузькемір? Тоді ми йдемо до вас! 02_sad

Да тут не совсем в русском мире дело. Это же Абхазия.... они ленивые до возведения чего-либо. Там показаны заброшенные дома (думаю это дома отдыха, пансионаты и т.д.) - там они просто нафиг не нужны. По хорошему их сносить надо, но это желание и деньги... а ни того ни другого нету. Не знаю ни одного абхаза, который бы работал. Только "держали" рынки в Москве и бандитизм. Они как те аборигены на экваториальных островах - "зачем работать, если всё что нужно растет на деревьях".
like
bad
shockingly
09.10.2016 р. відповів для August  
answerview

Да тут не совсем в русском мире дело. Это же Абхазия.... они ленивые до возведения чего-либо. Там показаны заброшенные дома (думаю это дома отдыха, пансионаты и т.д.) - там они просто нафиг не нужны. По хорошему их сносить надо, но это желание и деньги... а ни того ни другого нету. Не знаю ни одного абхаза, который бы работал. Только "держали" рынки в Москве и бандитизм. Они как те аборигены на экваториальных островах - "зачем работать, если всё что нужно растет на деревьях".

Да,верно пишешь,я служил в тех "степях" и таки да- лентяи они там офигенные,советская власть там созидала,а капиталистическая раша разрушает.
https://www.ridus.ru/news/181314.html
Змінено: 09.10.2016 р., alikxom
like
bad
shockingly
09.10.2016 р. відповів для Limon  
answerview
Что думаешь об этом эфире? Какое впечатление произвел?
like
bad
shockingly
09.10.2016 р. відповів для alikxom  
answerview

404
like
bad
shockingly
09.10.2016 р.
answerview

севас = все стало краще
але всім пох

здається це феєрично:
Денис Казанский
Что творит подлая хунта! Бразильский наемник Рафаэль всего лишь воевал за ЛНР в казачьем отряде насильников и убийц, а его заманили в ловушку и подло арестовали. Человек приехал в Украину убивать украинцев, и тут такой удар в спину.

Какие еще нужны доказательства, что в Украине свирепствует фашизм? Нужно срочно разгонять волну в СМИ. Давайте поможем.
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
09.10.2016 р.
answerview
гамериканський плакатик WWii

конгеніально на наші часи
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
answerview

А,як же, кацапи там "нєпрідєлах".
Дизель - наше всьо!
like
bad
shockingly
09.10.2016 р. відповів для znv  
answerview

А,як же, кацапи там "нєпрідєлах".

Ну я как бы и написал: "Да тут не совсем в русском мире дело", что не подразумевает невиновность.
В руководстве там сидит АБХАЗЕЦ. Чины рангом пониже - тоже АБХАЗЦЫ. То, что они получают бабло от РФ и нихуа не вкладывают в промышленность - виноваты АБХАЗЦЫ, так как они только и умеют получать легкое бабло.... это у них в крови. А в РФ только рады этому. Так что РФ виновата ЧАСТИЧНО.
like
bad
shockingly
answerview

404
оказалось всё просто - надо убрать мусор из ссылки www.ridus.ru/news/181314.html
1
like
bad
shockingly
1
09.10.2016 р.
answerview
Задолбал дождь, целый день идет. Для позитиФа 01_smile
1
like
1
bad
shockingly
09.10.2016 р.
answerview
Збірна України у Кракові на стадіоні "Краковія імені Юзефа Пілсудського" перемогла Косово з рахунком 3:0.

Результативні удари на свій рахунок записали Артем Кравець, Андрій Ярмоленко та Руслан Ротань.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
bad
shockingly
kuk
09.10.2016 р.
answerview
Смотрю на этот зоопарк , все на один манер все мероприятия под один шаблон дэбилы!!

Змінено: 09.10.2016 р., kuk
like
bad
shockingly
09.10.2016 р.
answerview
шоб не стерлася 03_biggrin

Табличку для слепых со шрифтом Брайля на почте России повесили под стекло. Еще наверное на принтере распечатали.

Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
1
like
1
bad
shockingly
09.10.2016 р.
answerview
Ось де знаходиться українське населення Донбасу. Воно б зараз не кричало "- Дамбас паражняк нє гоніт" і не вимагало б, щоб його почули:

http://bessmertnybarak.ru/article/donetsk_rutchenkovo_pole/
Особенно красив в Крыму закат России… (Степан Демура)
Думка кацапів не повинна цікавити українців взагалі - з будь-яких питань вартість кацапської “аналітики” ні на що не здатна!
Рабів до раю
2
like
2
bad
shockingly
kuk
09.10.2016 р.
answerview
Ниче так атаман 01_smile

UkropSteel @steel_ukrop 31 хв.31 хвилину тому

"Фаршемешалка" Украины направляется на работу в АТО.
"@zloy_odessit Самоходный миномёт Атаман в облегченной версии.

1
like
1
bad
shockingly
09.10.2016 р. відповів для ZyXEL  
answerview
пазітіф за пазітіф

Из облака вынырнул черный "Фантом"
в нем американский пилот.
Он девочку нашу берет на прицел,
В атаку ведет самолет... (с)

Чорна Вахта
Ужин путриота
Не фейк, реально в Москве такое подают. Особая ватная кухня.
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
09.10.2016 р.
answerview
!
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
bad
shockingly
09.10.2016 р. відповів для kuk  
answerview
у тебе картінки кращі

це чи то армата чи щось інше... до ліжечок бук і т.д.
притомних роісян схоже нема взагалі

а тепер увага

я тепер виходить і не був на МАЙДАНі взагалі - я танків не бачив...
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
09.10.2016 р.
answerview

Artur Aminew
Холодно.

- У нас все получится.
Октябрь 2016.
Крим - це Україна!
2
like
2
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин