MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
30.08, 09:23
32
+21 °С
Вітер: 3 м./с., Пд-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3121762
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
13.10.2016 р. відповів для kuk  
answerview
Опять портянки начались . 08_lol

От блін, а я наплюсував - тепер на мінуси не немає 03_biggrin
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
bad
shockingly
13.10.2016 р.
answerview
Хто це Вервета замочив без мене? 03_biggrin
like
bad
shockingly
kuk
13.10.2016 р.
answerview
етить колотить за шол и опять вся тема в портянках 08_lol
2
like
1
bad
shockingly
1
Риболов видалений
13.10.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
2
like
1
bad
shockingly
1
13.10.2016 р.
answerview
1
like
1
bad
shockingly
kuk
13.10.2016 р.
answerview
2
like
2
bad
shockingly
13.10.2016 р.
answerview
like
bad
shockingly
13.10.2016 р.
answerview
Скоро капусти накосять 15_badgrin

Украинцы за рулем массово нарушают правила - это показали тестовые камеры автоматической фиксации нарушений правил дорожного движения. Об этом журналистам заявил министр внутренних дел Арсен Аваков, передает корреспондент ЛІГА.net.
"Я с некоторым опасением ожидаю, когда мы все-таки реализуем в полной мере видеофиксацию по всей территории страны. Потому что тестовые замеры, которые мы сделали с нескольких камер, показали просто гигантское количество нарушений", - сказал он.
При этом глава МВД отметил, что "даже при нынешних некритических размерах штрафов за нарушения на дорогах это колоссальные суммы".
like
bad
shockingly
Риболов видалений
13.10.2016 р.
answerview
01_smile
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
like
bad
shockingly
13.10.2016 р. відповів для User  
answerview
Хто це Вервета замочив без мене? 03_biggrin
в смысле "замочил"? заминусовали? так я на подобное и внимание не обращаю. тем паче, анонимно. а что, минуснуть хотел? или добавить, чтоб из скрытых вывести?
п.с. не моя работа, я такой фигней не страдаю
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
like
bad
shockingly
13.10.2016 р. відповів для tsinik  
answerview
Ну я тут поки на святкову чарку відвихнувся - бачу - у Вервета 2 закритих пости, на сайті 5 чоловік а по 3 мінуси вліпили 03_biggrin
like
bad
shockingly
answerview
Ну я тут поки на святкову чарку відвихнувся - бачу - у Вервета 2 закритих пости, на сайті 5 чоловік а по 3 мінуси вліпили 03_biggrin
не треба відволікатися, а то буде http://www.moto.com.ua/forum/topic-1568471/message-1625429/#1625429%ED%E0%EB%E8%F2%E8%20%F9%E5&all_v_pst=on#1625429
а, якщо серйозно, то вермуту тут трохо прав урізали, він тут як і усі - на рівних правах. хто хоче - мінусить, хто хоче - плюсує. у кожного своя точка зору. се ля ві
любіть у годину негоди!
1
like
1
bad
shockingly
13.10.2016 р.
answerview
А що як вердикт буде "незаконно"???

Конституційний суд України призначив на 19 жовтня початок розгляду подання про те, чи відповідало Конституції позбавлення Віктора Януковича звання президента.
like
bad
shockingly
answerview
А що як вердикт буде "незаконно"???

Конституційний суд України призначив на 19 жовтня початок розгляду подання про те, чи відповідало Конституції позбавлення Віктора Януковича звання президента.
ну, суд скажет - мы, как благонадежные и законопослушные граждане, подчинимся. вот только мне интересно КАК он вернется? по КЗОТУ, человек, который отсутствует на рабочем месте более 3 часов, может быть уволен в одностороннем порядке, без согласования. а если человечек еще и из конторы вытянул кучу барахла - то уже УК подключается. так что "велкам, виктор федорович", мы вас ждем. это не ростовские ручки ломать, тут повеселее будет.
п.с. полагаю, что этот фарс с судебной тяжбой лишь для того, чтоб в правовом поле урегулировать его бегство, заочно вынести вердикт и прекратить спекуляции на тему его легитимности
любіть у годину негоди!
like
bad
shockingly
answerview
Толик я уже объяснял, могу еще раз повторить как лепить оценки не заходя в тему. Надо?
1
like
1
bad
shockingly
13.10.2016 р. відповів для Gustav  
answerview
блин, только что проверил по твоему методу. реально, катит. с рейтингом такое не проходит. косяк ГиСа  08_lol
думал, что анономно, но есть ограничения. а тут - без пояснения причин,инкогнито можно зафекать репутацию. хотя это - до фени
любіть у годину негоди!
1
like
1
bad
shockingly
13.10.2016 р.
answerview
У моєму місті сьогодні відкрили пам'ятник воїнам АТО. 01_smile

На виготовлення пам'ятника творці витратили 600 тисяч гривень

Напередодні дня захисника України у Білопіллі на Сумщині відкрили триметровий бронзовий пам'ятник оборонцям України. Про це повідомляє "5 канал".

Як зазначається, на ньому творці зобразили фігуру архангела Михаїл із обрисами Донецького аеропорту та фігуру військовослужбовця на блокпосту.

Ідею майстри узгоджували із бійцями, які захищали Україну на Донбасі. На виготовлення пам'ятника витратили 600 тисяч гривень, які збирали серед небайдужих мешканців Білопілля.

Творці монумента кажуть, що він також буде своєрідним меморіалом пам'яті дванадцятьом бійцям родом з Білопільщини, які загинули в боях на українському на Сході.

"Я відчуваю гордість за свого батька і вважаю, що він не загинув задарма", - каже син загиблого військовослужбовця Андрій Ніколенко.

"Велика слава, шана нашим героям, уклін до землі сім'ям. За їхній подвиг, ми вважаємо, тільки за їхній подвиг може здійснитися пророцтво Шевченка. Як він казав: "І на оновленій землі не буде злого супостата, а буде син і буде мати, і будуть люди на землі", - коментує демобілізований військовослужбовець ЗСУ Євген Єфіменко.

http://www.5.ua/suspilstvo/blokpost-aeroport-ta-fihura-arkhanhela-na-sumshchyni-vidkryly-trymetrovyi-pamiatnyk-biitsiam-ato-128279.html
Дизель - наше всьо!
5
like
5
bad
shockingly
13.10.2016 р.
answerview
А чё это Надя по-русски говорит? А как же принципы?)
http://peaceinukraine.livejournal.com/2113204.html?utm_source=fbsharing&utm_medium=social
like
bad
shockingly
kuk
13.10.2016 р. відповів для August  
answerview
А чё это Надя по-русски говорит? А как же принципы?)
http://peaceinukraine.livejournal.com/2113204.html?utm_source=fbsharing&utm_medium=social

Дура потому что эта гадя!!
like
bad
shockingly
13.10.2016 р. відповів для znv  
answerview
це круто = плюсомет розрядився, але знай що це круто

Олег Пономарь
Доброе утро, друзья.
Четверг на нашем календаре.
Что важного?
- Он приехал:
Четырехзвездный генерал США Джон Абизейд прибыл в Киев.
Генерал Абизейд будет стратегическим советником Полторака.
- Встреча Нормандской четверки пока не подтверждена. Путин, наверное, решил подождать последний раунд теледебатов Трампа и Хиллари..
- ПАСЕ вчера приняла две сильные резолюции (утвердила два доклада) в отношении Украины.
- Германия увеличивает свой вклад в борьбу с ИГИЛ:
50 военнослужащих Бундесвера будут обслуживать полеты самолетов НАТО, оборудованных системой дальнего радиолокационного обнаружения и управления AWACS.
Самолеты будут дислоцированы на авиабазе в турецкой Конье.
- Газпром, гудбай:
Польша намерена построить газовый хаб и стать поставщиком газа (и в Украину - тоже. газ - американский и норвежский).
Вот такие на сегодня новости.
Помогаем Армии, держим голову холодной.
Майте гарний день та смачну каву на сніданок.
Крим - це Україна!
2
like
2
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин