Ракетоносій Antares OA5 із вантажним кораблем Sygnus на борту здійснив успішний старт із Середньоатлантичного регіонального космопорту на острові Волопс, штат Вірджинія.
відео за посиланням http://www.ukrinform.ua/rubric-technology/2103264-raketonosij-antares-z-ukrainskim-persim-stupenem-uspisno-startuvav-u-kosmos.html
http://www.space.com/17877-pushing-freight-to-space-station-antares-rocket-animation.html#ooid=ZvMTV5cDpPZtbGWqWqvcaSboHhN2rsOP
я не злий, але радію = кацапам в космос не дано
Я думаю в смерти мобилы виновна банальная пьянка,в кабаке выеживался, по пьяни ,перед телами.ну,там крутил револьвер,автомат,гранатой понтовал,блефовал и забыл по выпившему делу чеку вставить или не надежно вставил,вот палка и выстрелила,в лифту.У нас в погранчасти,на кпп, по трезвой из-за понтов,калмык по неосторожности чуть дочку командира не застрелил,я увернул ствол от ее головы и калмык сделал контрольный спуск,без магазина в верх,прозвучал выстрел,хотя перед этим он снимал магазин,передернул пару раз затвор,но патрон остался в патроннике и баловство,понты могли привести к гибели 14 летней девочки.
У вівторок, 18 жовтня, у Збройних силах на всій території України почалися стратегічні командно-штабні навчання Рубіж-2016.
Як розповіли в Генштабі, до проведення навчань залучаються органи військового управління стратегічного та оперативно-стратегічного рівня, а також військові частини (підрозділи) всіх компонентів ЗСУ.
За даними силового відомства, упор буде робитися на запобігання збройній агресії, протиповітряну оборону з одночасним плануванням подальших дій і застосування стратегічних резервів.
Крім того, під час практичних дій стратегічних командно-штабних навчань планується відпрацювання практичних дій, зокрема, бойова стрільба, переміщення на значні відстані комбінованим способом з подоланням водних перешкод, виконання льотно-тактичних завдань, відбиття повітряного нападу противника.
Навчання триватимуть тиждень.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Київський районний суд Харкова виголосив перший обвинувальний вирок чотирьом учасникам захоплення будівлі Харківської ОДА на початку квітня 2014 року.
Про це кореспонденту Укрінформу розповів начальник відділу прокуратури області Ігор Чуб.
«Двох чоловіків засуджено до 5 років позбавлення волі. Ще двох зловмисників — до 5 років позбавлення волі з іспитовим строком 3 роки», — повідомив прокурор.
А шо не так? Підсвітка не горіла-це порушення? Так, порушення! Можливо є причина приховувати номерні знаки? Бачили хоч раз зупинку авто в США? Дії полісмена США:"Добрий день (вечір), як справи? Покажіть Ваше вод. посв.і страховий поліс, тримайте руки на кермі, щоб я їх бачив", а далі може оглянути авто (спитавши згоди водія), при незгоді-визиває підмогу, навіть кінолога з собакою. Розвелося шмаркатих "понторізів" і качають права. Нєх... їх тут защіщать!
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Я думаю в смерти мобилы виновна банальная пьянка,в кабаке выеживался, по пьяни ,перед телами.ну,там крутил револьвер,автомат,гранатой понтовал,блефовал и забыл по выпившему делу чеку вставить или не надежно вставил,вот палка и выстрелила,в лифту.У нас в погранчасти,на кпп, по трезвой из-за понтов,калмык по неосторожности чуть дочку командира не застрелил,я увернул ствол от ее головы и калмык сделал контрольный спуск,без магазина в верх,прозвучал выстрел,хотя перед этим он снимал магазин,передернул пару раз затвор,но патрон остался в патроннике и баловство,понты могли привести к гибели 14 летней девочки.
Не думаю, шо воно гранати з собою таскало...
Судя по всему, ополченец встретил гибель в экипировке и с полным боекомплектом. На двоих с телохранителем, у них были при себе автомат, пистолет, большое количество патронов, ножи и дымовые шашки.
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
А шо не так? Підсвітка не горіла-це порушення? Так, порушення! Можливо є причина приховувати номерні знаки? Бачили хоч раз зупинку авто в США? Дії полісмена США:"Добрий день (вечір), як справи? Покажіть Ваше вод. посв.і страховий поліс, тримайте руки на кермі, щоб я їх бачив", а далі може оглянути авто (спитавши згоди водія), при незгоді-визиває підмогу, навіть кінолога з собакою. Розвелося шмаркатих "понторізів" і качають права. Нєх... їх тут защіщать!
Так я ж такого же мнения. Сказали про подсветку. Затем хотели всего лишь страховку посмотреть. Вот показал бы сстраховку - сказали бы "удачи на дорогах. Отремонтируйте подсветку" и забыли обо всем, так нет же...... "Не имеете права.....!" Ну тогда получай по сусальнику. Я только ЗА такие действия.
Живе у мене дядько в Томській області. Сьогодні розмовляли трохи, каже створення Сибірської республіки - це цілком серйозно, колотнеча йде повним ходом, і саджають і штрафують і з роботи виганяють, але схоже що зупинити неможливо - як с союзом було в 90-му.
Живе у мене дядько в Томській області. Сьогодні розмовляли трохи, каже створення Сибірської республіки - це цілком серйозно, колотнеча йде повним ходом, і саджають і штрафують і з роботи виганяють, але схоже що зупинити неможливо - як с союзом було в 90-му.
Не получится. Если только маленький кусочек. А если брать ВСЮ СФО - не получится. Справа и слева - РФ.
Да и не потянут они сами..... если конечно под Китай не лягут