MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
29.08, 02:25
27
+20 °С
Вітер: 0 м./с., Пд-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3119805
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
Риболов видалений
24.10.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
3
like
1
bad
shockingly
2
Риболов видалений
24.10.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
24.10.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
3
like
1
bad
shockingly
2
24.10.2016 р. відповів для Grom  
answerview
1000 сторінок і ПЕРЕМОГА!

"Россия заинтересована в том, чтобы Украина была спокойной и прогнозируемой страной в своих международно признанных границах" - пресс-секретарь Путина Дмитрий Песков.

рашка всьо

Я бы не торопился. ВВП об этом не один раз говорил, а толку?
1
like
1
bad
shockingly
24.10.2016 р.
answerview
Мабуть щось знають 15_badgrin

"МЗС" Придністров’я не робить заяв щодо визнання самопроголошених "ДНР" і "ЛНР" через бажання розвивати відносини з Україною
Про це в інтерв’ю виданню "Коммерсант" заявив "глава МЗС" Придністров’я Віталій Ігнатьєв.

"Нам ніхто не ставив передумов, щоб ми посилали якісь додаткові сигнали, робили заяви. Придністров'я не артикулює якихось там позицій тощо в контексті цього конфлікту. І це правда, це наша позиція", - сказав він.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
bad
shockingly
24.10.2016 р.
answerview
Фейк?
Після смерті Мотороли, Гіві спішно розпродує "нажите непосильним трудом" на Донбасі.
http://texty.org.ua/pg/news/textynewseditor/read/71777/Pisla_smerti_Motoroly_Givi_spishno_rozproduje_nazhyte

Кстати, штуку страниц настрочили... 89_gamer1
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
like
bad
shockingly
24.10.2016 р.
answerview
http://bykvu.com/home/bukvy/47156.html

☭ = 卐 = Z
3
like
3
bad
shockingly
24.10.2016 р.
answerview
Ооооочень интересно. Про Невского, Суворова, "друзей" и "врагов" в истории
Змінено: 24.10.2016 р., August
like
bad
shockingly
24.10.2016 р. відповів для August  
answerview
Группа украинских хакеров взломала почту Суркова. И там много интересного (в том числе, помимо этого фото)
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
mixan забанений
answerview
Ооооочень интересно.

Це ви ще Карамзіна не читали :-) / "Історія держави Російської"
http://www.moto.com.ua/postphoto/1583835_1.jpg
1
like
1
bad
shockingly
mixan забанений
answerview
Группа украинских хакеров взломала почту Суркова.

Ти бот ? навіть не видеш що це вже запостили?
4
like
3
bad
shockingly
1
24.10.2016 р. відповів для mixan  
answerview
іди стрічай = мну не зато гроші [мат] шоб читать = я писать люблю

Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
answerview
...

Вячеслав Аброськин
Цитата:
Декілька днів тому на деяких сайтах з’явились фотографії паспорту громадянки України, нібито виданого 11 лютого 2014 року Новоазовським РВ ГУДМС України в Донецькій області, ВТ 093466, на ім'я Павлової Олени Олександрівни, дружини бойовика "ДНР" Мотороли.
Нами встановлено, що бланк паспорту із зазначеною серією та номером значиться викраденим за часів окупації Слов'янська незаконними збройними формуваннями. Так, 6 травня 2014 року у Слов'янському відділі ГУДМС України в Донецькій області четверо озброєних членів НЗФ "ДНР" під загрозою застосування зброї примусили начальника відділу видати чисті бланки паспортів в кількості 160 штук. Ось один із вкрадених бланків і "знайшовся", в якому намалювали те, що захотіли. Чекаємо появи наступних викрадених бланків.
Факт викрадення та використання підроблених документів зареєстрований, проводиться відповідна перевірка слідчим підрозділом поліції Донеччини.
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
24.10.2016 р.
answerview
Сети взбудоражил жуткий инцидент с бойцом АТО в Днепре: опубликовано видео

Инцидент произошел 24 октября, женщине грозит тюремное заключение, передает "Информатор".

По словам руководителя пресс-службы Главного управления Национальной полиции в области Анны Старчевской, по данному факту открыто дело по статье "умышленное легкое телесное повреждение".

Одна из свидетельниц рассказала журналистам, что женщина провоцировала бывшего бойца АТО, который при этом терпел и не реагировал на провокации и оскорбления. Жена мужчины заступилась за него, после чего провокаторша сорвала с ее шеи цепочку и началась потасовка.

Виновница инцидента, Марина Меньшикова, оказалась сторонницей антимайдана и "русского мира". Женщина находится в базе сайта "Миротворец". Ей грозит лишение свободы на срок до 1 года.

"Отлично ватные существа показывают истинное лицо рузгого мира, готов поспорить этому ее научил дид вертухай", - написал один из комментаторов.

Как сообщал "Апостроф", 18 октября в Днепре избили участника АТО из-за того, что он высказался против трансляции в кафе российского пропагандистского телеканала.
Jedem das Seine
Змінено: 24.10.2016 р., Vervet
like
bad
shockingly
mixan забанений
answerview
шоб читать = я писать люблю

чукча не читач, чукча письменник однако ...  08_lol
4
like
1
bad
shockingly
3
24.10.2016 р. відповів для ALAN60  
answerview
...

Вячеслав Аброськин
Цитата:
Декілька днів тому на деяких сайтах з’явились фотографії паспорту громадянки України, нібито виданого 11 лютого 2014 року Новоазовським РВ ГУДМС України в Донецькій області, ВТ 093466, на ім'я Павлової Олени Олександрівни, дружини бойовика "ДНР" Мотороли.
Нами встановлено, що бланк паспорту із зазначеною серією та номером значиться викраденим за часів окупації Слов'янська незаконними збройними формуваннями. Так, 6 травня 2014 року у Слов'янському відділі ГУДМС України в Донецькій області четверо озброєних членів НЗФ "ДНР" під загрозою застосування зброї примусили начальника відділу видати чисті бланки паспортів в кількості 160 штук. Ось один із вкрадених бланків і "знайшовся", в якому намалювали те, що захотіли. Чекаємо появи наступних викрадених бланків.
Факт викрадення та використання підроблених документів зареєстрований, проводиться відповідна перевірка слідчим підрозділом поліції Донеччини.

Ну вот несостыковка)) Тоже мысль промелькнула про серию и номер.
like
bad
shockingly
kuk
24.10.2016 р.
answerview
15_badgrin  15_badgrin  15_badgrin
3
like
3
bad
shockingly
kuk
24.10.2016 р.
answerview
59_rofl  59_rofl  59_rofl  59_rofl  59_rofl

4
like
4
bad
shockingly
24.10.2016 р.
answerview
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
bad
shockingly
24.10.2016 р. відповів для kuk  
answerview
розваги
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин