"Россия заинтересована в том, чтобы Украина была спокойной и прогнозируемой страной в своих международно признанных границах" - пресс-секретарь Путина Дмитрий Песков.
рашка всьо
Я бы не торопился. ВВП об этом не один раз говорил, а толку?
"МЗС" Придністров’я не робить заяв щодо визнання самопроголошених "ДНР" і "ЛНР" через бажання розвивати відносини з Україною
Про це в інтерв’ю виданню "Коммерсант" заявив "глава МЗС" Придністров’я Віталій Ігнатьєв.
"Нам ніхто не ставив передумов, щоб ми посилали якісь додаткові сигнали, робили заяви. Придністров'я не артикулює якихось там позицій тощо в контексті цього конфлікту. І це правда, це наша позиція", - сказав він.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Фейк?
Після смерті Мотороли, Гіві спішно розпродує "нажите непосильним трудом" на Донбасі.
http://texty.org.ua/pg/news/textynewseditor/read/71777/Pisla_smerti_Motoroly_Givi_spishno_rozproduje_nazhyte
Кстати, штуку страниц настрочили...
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.
В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Вячеслав Аброськин
Цитата:
Декілька днів тому на деяких сайтах з’явились фотографії паспорту громадянки України, нібито виданого 11 лютого 2014 року Новоазовським РВ ГУДМС України в Донецькій області, ВТ 093466, на ім'я Павлової Олени Олександрівни, дружини бойовика "ДНР" Мотороли.
Нами встановлено, що бланк паспорту із зазначеною серією та номером значиться викраденим за часів окупації Слов'янська незаконними збройними формуваннями. Так, 6 травня 2014 року у Слов'янському відділі ГУДМС України в Донецькій області четверо озброєних членів НЗФ "ДНР" під загрозою застосування зброї примусили начальника відділу видати чисті бланки паспортів в кількості 160 штук. Ось один із вкрадених бланків і "знайшовся", в якому намалювали те, що захотіли. Чекаємо появи наступних викрадених бланків.
Факт викрадення та використання підроблених документів зареєстрований, проводиться відповідна перевірка слідчим підрозділом поліції Донеччини.
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.
Интеллект - враг пропаганды.
(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
По словам руководителя пресс-службы Главного управления Национальной полиции в области Анны Старчевской, по данному факту открыто дело по статье "умышленное легкое телесное повреждение".
Одна из свидетельниц рассказала журналистам, что женщина провоцировала бывшего бойца АТО, который при этом терпел и не реагировал на провокации и оскорбления. Жена мужчины заступилась за него, после чего провокаторша сорвала с ее шеи цепочку и началась потасовка.
Виновница инцидента, Марина Меньшикова, оказалась сторонницей антимайдана и "русского мира". Женщина находится в базе сайта "Миротворец". Ей грозит лишение свободы на срок до 1 года.
"Отлично ватные существа показывают истинное лицо рузгого мира, готов поспорить этому ее научил дид вертухай", - написал один из комментаторов.
Как сообщал "Апостроф", 18 октября в Днепре избили участника АТО из-за того, что он высказался против трансляции в кафе российского пропагандистского телеканала.
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Вячеслав Аброськин
Цитата:
Декілька днів тому на деяких сайтах з’явились фотографії паспорту громадянки України, нібито виданого 11 лютого 2014 року Новоазовським РВ ГУДМС України в Донецькій області, ВТ 093466, на ім'я Павлової Олени Олександрівни, дружини бойовика "ДНР" Мотороли.
Нами встановлено, що бланк паспорту із зазначеною серією та номером значиться викраденим за часів окупації Слов'янська незаконними збройними формуваннями. Так, 6 травня 2014 року у Слов'янському відділі ГУДМС України в Донецькій області четверо озброєних членів НЗФ "ДНР" під загрозою застосування зброї примусили начальника відділу видати чисті бланки паспортів в кількості 160 штук. Ось один із вкрадених бланків і "знайшовся", в якому намалювали те, що захотіли. Чекаємо появи наступних викрадених бланків.
Факт викрадення та використання підроблених документів зареєстрований, проводиться відповідна перевірка слідчим підрозділом поліції Донеччини.
Ну вот несостыковка)) Тоже мысль промелькнула про серию и номер.