MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
28.08, 00:00
31
+14 °С
Вітер: 2 м./с., Схід
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3118427
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
31.10.2016 р. відповів для Limon  
answerview
Доник: Я каждый день попрошайничаю, выпрашивая для бойцов вещи, когда увидел декларации, меня накрыло

http://replyua.net/blog/roman-donik/43851-volonter-ya-kazhdyy-den-poproshaynichayu-vyprashivaya-dlya-boycov-veschi-a-uvidev-deklaracii-menya-nakrylo.html

Думаю, что скоро часть придется отдать. Как в США при Великой депрессии отдавали дома, чтобы на вилы не подняли.
Змінено: 31.10.2016 р., August
like
bad
shockingly
Риболов видалений
31.10.2016 р.
answerview
Правий сектор і адепти Путіна зчепилися в Одесі (відео)

Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
like
bad
shockingly
31.10.2016 р.
answerview
01_smile
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
1
like
1
bad
shockingly
31.10.2016 р. відповів для ivasikr  
answerview
Майте совість народ.... ви вже ЗАДРАЛИ СВОЇМ СРАЧЕМ В ТЕМІ... я , і напевно не один, заходжу почитати новини, щось побачити чи прочитати  нове ... свіже... А ЩО Я  ******  ЧИТАЮ, СУКА ВАШ СРАЧ В ТЕМІ... ******  В ПРИВАТІ ГРИЗІТЬСЯ. ЗАЇБАЛИ ВЖЕ... Короче... наболіло, надоїло... будьте мудрі і розсудливі...  27_dash

ПОВНІСТЮ ЗГОДЕН!!!! 10_ireful2  ЦЕ ЯКАСЬ ЖЕСТЬ.......
2
like
2
bad
shockingly
31.10.2016 р.
answerview
интересные дела. вчера случайно по ТСН увидал сюжет, где говорилось о передаче зеков-пожизненников  Украинской стороне. особо заинтересовал момент с двумя исчезнувшими, что воевали на стороне сепарни. очкарик какой-то и второй, Верлан. вглядывался в фотку, но так и не признал. много лет прошло. а дело вот в чем:
более 20 лет назад некий Слава Верлан (совпадение по ФИО полное) по малолетке по пьяни пытался снасильничать девчонку. но, т.к. все было по пьяни, то ничего не вышло. от досады и бессилия он "там" девчонке все разовал, облили бензином и пытался сжечь. девчонка выжила. его долго искать не пришлось, т.к. они встречались  05_shok
был суд, укатил он на долгий срок. пока чалился, был благополучно "опущен" - не дюже жалуют насильников, да еще и с такими садистскими наклонностями.
отсидев, он вышел, вернулся домой. на воле побыл недолго. вновь же по синьке он насмерть забил родную мать и брата молотком. результат предсказуем.
вот и думаю, что, скорее всего, именно о нем и речь шла. уж больно много общего между моим рассказом и сюжетом
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
like
bad
shockingly
31.10.2016 р. відповів для Andrey-77  
answerview
...не Ваш...

Интересно дефки пляшут...
А чей? 05_shok
Лет 30 уж как "не мой".
Кому - татор, а кому - лятор!
like
bad
shockingly
31.10.2016 р. відповів для Lexeich  
answerview
...не Ваш...

Интересно дефки пляшут...
А чей? 05_shok
Лет 30 уж как "не мой".

Фотка же ведь "левая"? или нет? 03_biggrin а то запишем в адепты "русского мира".
like
bad
shockingly
31.10.2016 р. відповів для 99Ezdok99  
answerview
а ось причина чого Пеця не задекларував наших порохоботів...

так я бот = цей текст згенеровано автоматично, тому в ньому нема помилок і дебілізму = очікую на ваші мінуси 01_smile
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
mixan забанений
31.10.2016 р. відповів для ALAN60  
answerview
Время моральных уродов
Елена Трибушная
Заместитель руководителя сайта НВ

Якась зрадофiлка ,   08_lol  08_lol
http://www.moto.com.ua/postphoto/1583835_1.jpg
1
like
bad
shockingly
1
31.10.2016 р.
answerview
Олег Пономарь
Доброе утро, друзья.
Снова понедельник. Открываем новую неделю - "пенную".
Что еще важного?
- Одна новость из корзины "Гаага":
Польское издание опубликовало элементы тайного репорта немецкой разведки, где рассказывается, что ФСБ может быть причастна к Смоленской катастрофе.
- И две новости из корзины "Нефть-газ" - ножи:
Канада будет поставлять свою нефть в Европу.
ОПЕК и другие нефтедобывающие страны не договорились сократить добычу нефти.
- Свежайший рейтинг из США:
Хиллари - 45,8%
Трамп - 40,7%.
Про помощь нашей Армии думаю, что каждый день нет смысла напоминать. Для тех, кто это делал, - это вошло в привычку, стало образом жизни, внутренней потребностью. И они (и я в том числе) это делают независимо от того, сколько денег у наших депутатов. Они это делают для Армии и для себя. А те, кто этого не делал, - те и не будут все равно.
Тож майте всі смачну каву на сніданок та гарний тиждень.
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
31.10.2016 р.
answerview
ух ты, пока, по объективным причинам в ветке не шаркался, много интересного пропустил.
а что, уже вермута злобного никто не боится? вышла веточка из под его юрисдикции? наказать за дело не может, а из под тишка как-то не комфилье? запинали бедолагу? и вся подноготная всплыла?
п.с. Юра, подумай на досуге, как так вышло. твои оскорбления переходят все границы. аватары-терпилы, порохоботы, ущербные, алкаши... все педерасты, лишь ты - ...
странно, да?не тебе ставить диагнозы и прописывать лечение. я от споров с тобой отказался не потому, что признал свою неправоту, а просто по принципу "не трожь его под снегом". реально, задумайся. и не качай права. как ты сам неоднократно говаривал: не нравится - проходим мимо
любіть у годину негоди!
4
like
2
bad
shockingly
2
31.10.2016 р.
answerview
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
bad
shockingly
mixan забанений
31.10.2016 р.
answerview
03_biggrin  03_biggrin  03_biggrin
http://www.moto.com.ua/postphoto/1583835_1.jpg
like
bad
shockingly
31.10.2016 р. відповів для Andrey-77  
answerview
Моя лапа может расти только из меня.
Походу минский " Интеграл" мне некисло за рекламу должен.
Кому - татор, а кому - лятор!
like
bad
shockingly
answerview

Бацькацєбєусьопрощяєць 03_biggrin
Дизель - наше всьо!
like
bad
shockingly
31.10.2016 р.
answerview
Французький письменник з російським корінням, приїхав на Донбас воювати, за що жорстоко поплатився.

Український блогер і журналіст Денис Казанський на своїй сторінці в Facebook поділився ще однією шикарною історією про шизофреніка, який 20 років прожив у Франції, а потім вирішив, що йому нудно, і відправився в Україну, щоб вбивати українців, цитує блогера replyua.net.

Російський і французький актор і письменник Юрій Юрченко навесні 2014 року з Парижа примчав до Слов'янська в банду до Ігоря Стрєлкова. Юрченко, який є членом Спілки письменників Росії, а також президентом французької театральної асоціації «Les Saisons Russes» («Русские Сезони»), поїхав жити до Франції ще в 1992 році. Однак, коли угруповання російських диверсантів Ігоря Гіркіна (Стрелкова) вторглося в Донецьку область, приїхав з Франції в Україну, щоб брати участь в боях на боці незаконних збройних формувань ДНР. У серпні 2014 році під час боїв за Іловайськ Юрченко був поранений і потрапив у полон до бійців ВСУ, проте через деякий час його обміняли на українських військовополонених.

По словами Юрченко, поки він сидів у полоні, його знайомі збирали гроші на його звільнення, які потім зникли. Крім того, актор загруз в боргах і втратив можливість жити і працювати у Франції. В даний час йому надзвонюють банківські колектори, щоб вибити з нього борги.

«Поки воював і сидів в українському полоні, знайомі оформили на нього кредит, а також збирали гроші нібито на його звільнення і лікування, які потім привласнили собі. В результаті Юрченко загруз в боргах, зламав собі життя, відбивається від колекторів і сидить тепер в Росії, так як до Франції до родини більше не пускають. Вся пенсія йде на виплату кредитів. Молодець, повоював за Новоросію. Цей лис, виявляється, ще й в тюрмі народився, куди радянська влада посадила його вагітну матір, тому що «час був такий». Ідеальний воїн «русского мира», одним словом», – написав Денис Казанський.
http://replyua.net/blog/denis-kazanskiy/43856-francuzkiy-pismennik-z-rosyskim-kornnyam-priyihav-na-donbas-voyuvati-za-scho-zhorstoko-poplativsya.html
Дизель - наше всьо!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
bad
shockingly
kuk
answerview

Бацька бульбы даст  08_lol
Змінено: 31.10.2016 р., kuk
like
bad
shockingly
kuk
31.10.2016 р.
answerview
like
bad
shockingly
31.10.2016 р. відповів для znv  
answerview
"каждому яблоку место упасть..." в. цой
ничего удивительного. ведь кремлядская пропагандонская машина работает не только на внутренний, но и на внешний рынок  03_biggrin .
а оценить ситуацию, что складывается, издалека - намного сложнее. ведь достоверных фактов и реалий нет. теперь, на отдельном примере - есть. пусть радуется до поры до времени. "русские своих не бросают"? хе-хе. потом попадет под трибунал, как наемник и мародер, в той же рашу. в европу пути заказаны, в раше он уже, заочно, заказан. свидетели там не нужны. и это аведомо знали в кремле, а теперь и этот клоун понял.
фейковые награды банановых несостоявшихся республик имеют цену лома цветмета на вторичном рынке, не более. а вот ответственность за них - уголовная...
любіть у годину негоди!
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
31.10.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
1
like
bad
shockingly
1
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин