MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
27.08, 12:10
44
+23 °С
Вітер: 1 м./с., Півн
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3117959
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
Риболов видалений
01.11.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
like
bad
shockingly
Риболов видалений
01.11.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
2
like
bad
shockingly
2
kuk
01.11.2016 р.
answerview
Как по расписанию два ватофила выкинули блок портянок  59_rofl
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
01.11.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
2
like
bad
shockingly
2
01.11.2016 р.
answerview
Роза Моисеевна @ANAKOYHER
—Изя, получается теперь, раз будет российская нация, то мы уже будем не жиды, а россияне?
— Точно не скажу, в крайнем случае — жидороссияне.

"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
like
bad
shockingly
Риболов видалений
01.11.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
01.11.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
6
like
bad
shockingly
6
Риболов видалений
01.11.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
2
like
bad
shockingly
2
01.11.2016 р.
answerview
Karl Volokh
41 Min ·
Как я вчера отмечал, Юля своей монашеской декларацией уже гарантированно наработала на статью. Подтверждение не задержалось: признала, что домик таки её. Иными словами, дама признала, что указала в декларации заведомо ложную информацию (до двух лет, если мне не изменяет память)

Борис Кушнірук
3 Std. ·

Свята Юля таки не безхатченко

Вірні секти Святої Юлі змогли нарешті дізнатись, що вона таки не безхатченко якась, і маєток, в якому мешкає, насправді її.
Правда, після цього виникає декілька питань.
По-перше, чи збирається НАЗК вимагати від пані Тимошенко внести зміни в свою е-декларацію та відобразити реальний статус маєтку, в якому вона мешкає?
По-друге, чи збирається свята мучениця Юля відобразити в декларації витрати на утримання свого маєтку, включно з оплатою праці прислуги, кухарів, садівника, охорони, комунальних послуг?
По-третє, якщо маєток таки належить святій Юлі, а вартість його складає щонайменше 7-10 мільйонів доларів, то яке походження цих коштів та чи сплачені податки з них?
Бо сама свята Юля останні 19 років переважно мучається, знаходячись на державній службі, з певними перервами потрапляння в місця, в яких займатись бізнесовою діяльністю важкувато.
Таким чином жодного бізнесу свята Юля всі ці роки вести не могла. І податки, які вона сплачувала, були пов’язані лише з отриманням заробітної плати держслужбовця.
У часи володіння ЕЄСУ діяльність святої Юлі була переважно кримінальною, тому доходи від неї ніколи не оподатковувались і їх досі намагаються знайти в офшорних зонах. Але тоді таким чином заробляли кошти багато з тих, хто зараз формує бізнесово-олігархічну еліту країни.
Якщо свята Юля буде стверджувати, що кошти заробив її чоловік, який, насправді, вже багато років не живе з нею та є резидентом Чехії, тоді ця інформація буде вельми цікавою для податківців та органів по боротьбі з відмивання "брудних" коштів цієї держави. Бо це означатиме, що він отримував доходи невідомого походження та не сплативши податки з них легалізував в Україні.

Ну і наостанок. Хотілось би дізнатись, коли свята мучениця Юля нарешті визнає, що вона не просто доларовий мільйонер, а доларовий мільярдер, та сплатить зі своїх реальних статків податки до державного бюджету?

Щось мені підказує, якщо суспільство закриє очі на походження цих статків, і хоча би ця мучениця разово сплатить податки з них, то принаймні від одного траншу МВФ Україна точно зможе відмовитись.
Карл Маркс.

2
like
2
bad
shockingly
01.11.2016 р. відповів для kuk  
answerview
Виграє Динамо 2:1, Бенфіка свій один уже забила 03_biggrin
А от Вервет вже майже всіх мінусятників вирахував 15_badgrin
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
1
like
1
bad
shockingly
01.11.2016 р.
answerview
Галопердолу я больше не едок   http://starshinazapasa.livejournal.com/944965.html
"Надо стараться все делать хорошо: плохо оно само получится."

Андрей Миронов
1
like
1
bad
shockingly
mixan забанений
01.11.2016 р.
answerview
по реакції форумчан. Я так зрозумів що Бутусов теж став  " зрадофiлом"  08_lol  08_lol  08_lol
http://www.moto.com.ua/postphoto/1583835_1.jpg
1
like
bad
shockingly
1
kuk
01.11.2016 р. відповів для User  
answerview
Виграє Динамо 2:1, Бенфіка свій один уже забила 03_biggrin
А от Вервет вже майже всіх мінусятників вирахував 15_badgrin

А Динамо как вообще там собирается забивать 59_rofl
like
bad
shockingly
01.11.2016 р.
answerview
-
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
bad
shockingly
01.11.2016 р.
answerview
Красноярский ватник вышел погулять в заповедник "Столбы", и тут его неслабо так пробило на истерику. Цветовые полоски разметки туристических троп он принял за флаг Украины, пофиг, что расположены они вверх ногами.  03_biggrin
https://www.youtube.com/watch?v=d49CC6zYfMg
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
like
bad
shockingly
01.11.2016 р.
answerview

Юля шкварка, баба Шура на ізмене...

от скажіть
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
02.11.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
1
like
bad
shockingly
1
02.11.2016 р. відповів для 99Ezdok99  
answerview
Красноярский ватник вышел погулять в заповедник "Столбы", и тут его неслабо так пробило на истерику. Цветовые полоски разметки туристических троп он принял за флаг Украины, пофиг, что расположены они вверх ногами.  03_biggrin
https://www.youtube.com/watch?v=d49CC6zYfMg

Я так понял, что это стёб комментатора 03_biggrin
like
bad
shockingly
02.11.2016 р. відповів для Grom  
answerview

от скажіть  ******  треба сумка за 100 тищ - от в принципі нахуа?

"Ничё ты не понимаешь"...... так мне ответила одна дама на мой подобный вопрос 03_biggrin
like
bad
shockingly
02.11.2016 р.
answerview
Igor Dzyubenko

Может я чего не понимаю... как можно ТАЙНО поднять зарплаты в Верховной Раде? Там нет протокольной службы? Там нет бухгалтерии? Там нет бюджета? Там нет тех, кто может рассказать журналистам или Йуле?
Вот ее понесло!
Собственно достоверность фактов- не ее конек. Тут же главное - гавнецо бросить. Что бы потом отмывались.
А она , вся в белом б.у Витоне, купленном на зарплату... и в туфлях из секонда. Ага?
Карл Маркс.

like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин