MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
25.08, 22:51
44
+15 °С
Вітер: 4 м./с., Пд-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3115800
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
Риболов видалений
02.11.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
3
like
1
bad
shockingly
2
Риболов видалений
02.11.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
02.11.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
02.11.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
7
like
1
bad
shockingly
6
02.11.2016 р.
answerview
Тимошенко зробила заяву про "таємне підвищення зарплат Кабміну і Президента"

Гройсман за минулий місяць отримав на руки 28175 грн. Про це розповів речник прем'єр-міністра Дмитро Столярчук на своїй сторінці у Facebook.

"Для порівняння середньомісячна зарплата прем'єр-міністра Юлії Тимошенко в 2008 році складала 31357,6 грн. В перерахунку на нинішній курс це становило би більше 160 тис. грн., що практично в 5 разів більше тієї зарплати, яку отримує прем'єр-міністр зараз"
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
bad
shockingly
02.11.2016 р. відповів для kuk  
answerview

Закачиваю фильмы в медио-станцию (2терабайта)+внешние карманы по 2 и 1.5 терабайта, формат 3Д ,в 1920х1080р,блюрей и места не хватает.Музыку в флаке и высоко качественном мр3 в огромных объемах,разного направления-коллекционирую,храню в карманах 2.5" и 3.5".В комбах несколько жестких больших объемов,куча софта,прошивок,технических книг,сервис-мануалов,фильмов,образы игр игровых приставок и др. ,и постоянно не хватает памяти!

Стесняюсь спросить зачем столько хлама ??Если разобрать весь этот мусор то окажется % 90 было просто захламлено .Любой фильм в любом формате можно просмотреть в онлайнЭто уже не 90 годы 08_lol Лично я уже забил когда дисковод открывал  03_biggrinКак по мне лучше потратится на один хороший скоростной SSD от которого реально есть толк и смысл.

Не забывай где я живу,в любой момент будет  чебурнет 15_badgrin ,фиг что скачаешь.Да и качать фильмы не лопатой картошку выкапывать,медио-станция качает без компьютера и потребляет не больше 20Ватт,музыка-увлечение,коллекционирую.Раньше на бобины,кассеты писал,позже на CD и DVD,сейчас на HDD.Качественный блюрей,3D, 1080р в онлайн не посмотришь,максимум 720р.Были просьбы, "заливал"хорошим  людям в внешний карман сата 3 по 1.7 терабайта видео в 3D и не только.Да,в место мусора всегда можно закачать другой мусор. 15_badgrin
1
like
1
bad
shockingly
02.11.2016 р.
answerview
Покращення.

Mikheil Saakashvili був (була) в ефірі.
2 год ·
В Одессе из-за коррупционных законодательных нововведений прекращает работу лучший в Украине Центр обслуживания граждан.
https://www.facebook.com/SaakashviliMikheil?fref=ts&__fns&hash=Ac3EB7x3MeO8nf4V
Дизель - наше всьо!
like
bad
shockingly
Риболов видалений
02.11.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
02.11.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
02.11.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
2
like
2
bad
shockingly
02.11.2016 р. відповів для Vervet  
answerview
та ладно, то все честно нажито непосильным трудом)))) 03_biggrin
1
like
1
bad
shockingly
mixan забанений
02.11.2016 р.
answerview
В Укрзалізниці з квітня триває технічний дефолт, повідомив глава правління Укрзалізниці Войцех Балчун в ході засідання Кабміну.

http://fakty.ictv.ua/ua/ukraine/ekonomika/20161102-balchun-zayavyv-pro-defolt-v-ukrzaliznytsi-ta-poskarzhyvsya-na-brud/
http://www.moto.com.ua/postphoto/1583835_1.jpg
like
bad
shockingly
02.11.2016 р.
answerview
рюськие не воюют!!!

В ОБСЄ заявляють про фургон із написом "200".
http://expres.ua/news/2016/11/02/210941-obsye-zayavlyayut-furgon-napysom-200
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 02.11.2016 р., 99Ezdok99
like
bad
shockingly
02.11.2016 р.
answerview
Павел Казарин
Бавария. Конференция по диалогам и переговорам. Слайды, кофе-брейки и повзрослевший вудсток
Есть только одна проблема. С кем вести диалоги о Крыме, если Москва не считает полуостров предметом переговоров? С кем вести диалоги о Донбассе, если Москва пытается подсунуть Киеву фейковых переговорщиков? Секс в одиночку – это, простите, онанизм.
Вообще, с точки зрения Москвы в Украине есть две группы населения. Одна из которых настолько похожа на россиян, что «какой смысл с ними вести переговоры?» А другая настолько не похожа на россиян, что «какой смысл с ними вести переговоры?»
Поэтому, ЕС заблуждается. Они думают, что искусство переговоров нужно Украине, чтобы договариваться с Россией. А на самом деле, искусство переговоров нужно Украине, чтобы договариваться с Европой.
Потому что переговоры имеют смысл лишь тогда, когда они не превращаются в подписание акта о капитуляции.

Крим - це Україна!
2
like
2
bad
shockingly
02.11.2016 р.
answerview
01_smile

62_sarcastic
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
1
like
1
bad
shockingly
02.11.2016 р.
answerview
01_smile
Павло Бондаренко

1 Std ·
Ну, на Тимошенко вже ніде проби ставити і те, що Вана несе інакше як істерикою не назвеш - час іде, країна міцнішає, шансів на державний переворот все менше, а до виборів далеко: за 2,5 роки й економіку піднімуть трохи, і з Донбасом, дай Бог, розрулять.

Головне - скоріше за все РФ або не стане як єдиної держави, або там кардинально зміниться політичний режим, або Кремль стане настільки злиденним, що вже не зможе фінансувати бозевільні прожекти Юлі щодо здобуття диктаторської влади в Україні.

Звідси та маячня, що її несе Юлія Володимирівна. Ставка вже на відверто тупих "ватників", колишній електорат комунстів та упоротих "гомо совєтікусів". Які, не замислюючись, 4 листопада, в День Росії(!) повалять на черговий "майдан" за дешевими тарифами і "доларом по вісім".

Але убийте, не можу зрозуміти тих людей з числа патріотів і власне, не настільки вже неосвічених та достатньо розумних, котрі продовжують кричати "зрадавсьопропало". Тих, хто палаючими очима дивиться як Юля обіцяє. Обіцяє фермерам і ракетобудівникам; пенсіонерам і військовим; вчителям і металургам.

Дивлюся я на все те і поринаю в спогади про не таке вже й далеке минуле.

Як луганчанин я скажу вам, коли було "всьопропало". Коли наприкінці березня 2014 року за Вергункою, у 7 км. від російського кордону стояли наші війська - два десятки іржавих БМП, що розвалювалися на ходу. Дві з них тягли на буксирі. Наші мужики каністрами возили соляру, бо баки БМП були сухі.

Коли солдатики біля тих БМП (наприкінці березня!) трусилися від холоду, бо не мали бушлатів. А з харчів - 250-грамова банка рису на двох. І в руках - звичайний пластиковий пакет в якому усе солдатське майно. Наші жінки годували їх салом та пиріжками і несли ковдри та старі куртки, аби хлопці вночі насмерть не замерзли.

А за спинами цих солдатиків на двох десятках БМП - нікого. Аж до самої Полтави - жодного танка боєздатного. І сіре обличчя капітана: "Протримаємося, може з годину, а там..."
І демонстрував два ящики набоїв та кілька снарядів до допотопної гармати БМП. Все, що було на цілу роту.

А по той бік Сіверського Донця вже стояли танкові колони й чекали команди на "миротворчу місію". І в мене у передпокою зібрана сумка. А мої дівчата, які раніше ніколи не цікавилися політикою, сиділи о 11 вечора перед телевізором і плакали.

А я на балконі курив сигарету за сигаретою, чекаючи чим увесь цей жах закінчиться - прямою агресією чи масовою різаниною, яку влаштують бойовики, що шастали Луганськом разом з ментами і не знав що робити - податися самому до лісу і гарантовано залишити дітей сиротами та ще й бомжами, чи витягати родину. І куди витягати, якщо в Харкові, Дніпрі. Запоріжжі, Одесі - практично те саме, що в Луганстьку і от-от під охороною ментів до виконкомів зайдуть місцеві пушиліни та гіркіни.

Отоді було "всьопропало". І я, чесно, досі не знаю, яким чином Україна встояла. Як не впало, мов перезріле яблуко, усе Лівобережжя до рук ВВХ. Як не обвалилася економіка. Як не гухнули у безодню фінанси.
Напевне, Вишній нас береже.

Отож, хто хоче, нехай пускає слину від обіцянок Тимошенко. Вона і молочно-коньячні річки пообіцяє з кисельно-ковбасними берегами, і газ безкоштовний, і долар по вісім. Аби лише до влади дорватися.
Я не хочу.

Бо дуже добре пам`ятаю, як молочні річки обіцяли луганчанам і донетчанам Пушилін, Дейнего, Захарченко, Пургін, Плотницький: дайте нам владу і все у вас буде: і газ дешевний, і пенсії та пашпорти російські, і ковбаси досхочу. Лише тільки дайте нам владу...

Бо знаю: лише важка праця і час; час і важка праця дає заможне і безпечне життя. Буде ще багато поганого. Безліч помилок і купа злочинців при владі та біля влади ще довго дерибанитеме країну. Але іншого виходу в нас немає, аніж пройти і через це. Як пройшли через "Руссакую весну" на Донбасі, Іловайськ, Дебальцеве. Як пройшли через загрозу дефолту і клінічну смерть економіки.

Обіцянками Юлі Володимирівни ситий не будеш...

Щиро ваш "порохобот"
ПАВЛО ПАВИЙ (Бондаренко).
Карл Маркс.

3
like
3
bad
shockingly
02.11.2016 р.
answerview
Taras Berezovets

Украинским журналистам вместо зацикливания на е-декларациях продажных чиновников и депутатов стоило бы обратить внимание на настоящую победу, которой бы никогда не было без украинских спецслужб. Срыв государственного переворота в Черногории с попыткой устранения премьера Мило Джукановича. Это поистине уникальная операция в дальнем зарубежье, дуэль, в которой украинская контрразведка уверенно переиграла российскую разведку. Западные спецслужбы никогда не смогли бы так быстро и эффективно вычислить и нейтрализовать более 30 участников заговора, если бы не СБУ. Данные большинства сербских боевиков, участников заговора были переданы украинскими контрразведчиками американской разведке. Наши вели их несколько лет, еще с момента, когда значительная часть сербских наемников засветилась в составе террористических подразделений в ДНР/ЛНР. Подробности этой тайной операции украинской контрразведки станут известны только через годы. А пока нужно гордиться контрразведчиками, военными разведчиками, всеми, кто делает свою тихую, опасную, но такую нужную работу, приближая неминуемую победу и укрепляя безопасность наших союзников далеко за границами Родины.
Карл Маркс.

1
like
1
bad
shockingly
02.11.2016 р.
answerview
Геннадий Устенко :  
ЭТО ДОЛЖНЫ ЗНАТЬ ВСЕ!!!!!!! Кадирівці катують полонених українців. Поширюйте фото, щоб бійці АТО знали, як "гостинно" зустрічати цих тварин.
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
02.11.2016 р.
answerview
В США пригрозили России полным нефтяным эмбарго
http://by24.org/2016/11/01/atlantic_council_has_threatened_russia_a_full_oil_embargo/
Карл Маркс.

1
like
1
bad
shockingly
02.11.2016 р.
answerview
Украина отстраивает военно-морской флот в противовес российской милитаризации в Крыму.
https://focus.ua/country/359950/
Симон Петлюра.

Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 02.11.2016 р., 99Ezdok99
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
2
like
2
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин