не звертай увагу = вони намагались свіркнуть умом... а вийшло лише гугл напрягти

ті фотожаби які я запостив = зробив особисто Я, тому і кажу, що фотошопа ще не було з усією щирістю на яку здатен

(для такого гівна "пейнта" за глаза

)
про іскри із кволих шароварів - вони не долетять до порохівниць
чесно мені було ліньки самому їхать на Майдан щоб побачить як народ ерегував на бабу-ВОНУ ака сехі-MILF, але комусь було невлом:
Petro Kropotkin
Друзі! Я, мабуть, пропустив вирування мільйонного майдану.
Вирішив подивитися, як там усе бурує і клекоче, відхилився від робочого маршруту й почимчикував з площі Льва Толстого до центру країни.
На жаль, на Майдані було практично порожньо: кілька групок туристів, пара блукаючих волонтерів, і ще екскурсовод запрошував до Межигір'я.
Про ворожу присутність нагадував хіба лише плакат "Штаб визволення патріотів", що висів на стеллі, але чи був там хтось, я з віддалі не побачив, а підходити не став, щоб не створювати ілюзію зацікавленості.
Як на мене, це і є рельний показник "народної підтримки" різних політичних пенсіонерок, замаскованих під сексі молодиць, і всіх отих "тарифоборців" за благо простого люду
Приємно було прогулятися сонячного дня, подихати свіжим осіннім повітрям, помилуватися містом - і все це "Під захистом українських військових" - так називається виставка фоторобіт киянина Сергія Моргунова.
Вона розміщена навпроти Пасажу. Одна половина фото - картини з буденного життя українців, друга - обличчя воїнів, які захищають це життя, стоячи на передовій.
Як на мене, доречне поєднання патріотизму і правильної міри мистецького пафосу, присвячене Дню захисника Вітчизни.
Дякую, пане Сергію!
Все буде Україна!