MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
23.08, 23:01
44
+18 °С
Вітер: 0 м./с., Півд
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3113586
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
mixan забанений
14.11.2016 р. відповів для stakan  
answerview
фуры стояли перед киевом

фуру від військового урала відрізняєте?
http://www.moto.com.ua/postphoto/1583835_1.jpg
like
bad
shockingly
mixan забанений
14.11.2016 р. відповів для kuk  
answerview

Хз  я не думаю что в народ стрелять будут

Чому так впевнені ? На 1-му майдані без жертв, на 2-му майдані офіційно 100 чоловік, на третьому майдані подивимося ....
http://www.moto.com.ua/postphoto/1583835_1.jpg
Змінено: 14.11.2016 р., mixan
like
bad
shockingly
Риболов видалений
14.11.2016 р. відповів для alikxom  
answerview
Скоро флюгеры появятся,будут петь уже против вальцмана и его ворья. 15_badgrin

Обов'язково з'являться, а прийде час, будуть новому панові підспівувати
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
1
like
1
bad
shockingly
14.11.2016 р. відповів для User  
answerview
На авто у мене хоч з акцизими хоч без грошей все-одно немає, на тарифи мені субсидію дали, кредитів я не брав - чого мені туди йти? 06_question Проти кого? За кого? 06_question

Гонтарева? ну віддадуть вам її - не жалко думаю, вона своє відпрацювала 03_biggrin

Это точно,особенно насчет авто-у кого есть деньги-пофиг им те акцизы-тачек крутых и обычных просто немеряно на дорогах,плюс тащат их из за бугра беспрерывным потоком-немного связан с авторемонтом-такого количества свежепригнанных иномарок я еще не видел....Тарифы тоже пофиг-нищебродам дали субсидии-а у кого есть бабло будут платить и точно на никакие майданы не полезут-у меня есть знакомый богатей-так на майдане с первых дней был,и когда стреляли был-а вот сейчас точно не поедет,хотя и платит только за газ в месяц тыщь десять...Кредиты?-да так и надо хитрожопым-повелись на высокие проценты-да еще  в валюте,да еще во всяких мутных банках-то кто им доктор?-сами рисковали-сами пролетели...Как то так 01_smile
Suum cuiqite
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
14.11.2016 р. відповів для cem  
answerview
Весь Киев обклеен объявлениями. Завтра зовоут всех желающих хто против Гонтаревой. Кто против пошлин и налогов на автомобили, ибо они в з раза дороже чем у других. Кто за тарифи, вобщем собирают всех. Кстати ни слова в официальных сми.
Ни одного объяыления о том что будут платить бабки на столбах нет.

Гроші,це з тієї ж опери, що і організував мітинг путін разом з люлькою, от  люлька і платить.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
kuk
14.11.2016 р. відповів для stakan  
answerview
было ясно сказано... перед снегопадом... ГРУЗОВУЮ ТЕХНИКУ В ГОРОД НЕ ПУСКАТЬ!!!!!!! фуры стояли перед киевом.. да и эта колона видать тоже....
один баран  в фейсбуке  раструбил...остальные подхватили....

Может и так ,но если бы с экранов меньше орали про шатун и усиленное патрулирование то да .А так больше похоже да нваерное так и есть что всетаки стянули нац гварддию, для усиленного патрулирования.Но это не означает что завтра или после завтра майдан будет.И заметь колонна военная , им пофиг запреты если что.
like
bad
shockingly
14.11.2016 р. відповів для alikxom  
answerview

Советую разок съездить на экскурсию на один из заводов Порошенко-хоть раз в жизни увидите европейский уровень труда в Украине...А ворье у вас на донбассе-причем в концентрации максимальной по Украине.
Suum cuiqite
like
bad
shockingly
kuk
14.11.2016 р. відповів для mixan  
answerview

Хз  я не думаю что в народ стрелять будут

Чому так впевнені ? На 1-му майдані без жертв, на 2-му майдані офіційно 100 чоловік, на третьому майдані подивимося ....

По этому и не думаю что уже все видели чем перестрелки по мирным заканчиваются, и это тогда когда столько оружия на руках не было.Сейчас с деревянными щитами не пойдут . думаю у большинства уже базуки и птуры есть.
like
bad
shockingly
kuk
14.11.2016 р. відповів для serzhbv  
answerview
На авто у мене хоч з акцизими хоч без грошей все-одно немає, на тарифи мені субсидію дали, кредитів я не брав - чого мені туди йти? 06_question Проти кого? За кого? 06_question

Гонтарева? ну віддадуть вам її - не жалко думаю, вона своє відпрацювала 03_biggrin

Это точно,особенно насчет авто-у кого есть деньги-пофиг им те акцизы-тачек крутых и обычных просто немеряно на дорогах,плюс тащат их из за бугра беспрерывным потоком-немного связан с авторемонтом-такого количества свежепригнанных иномарок я еще не видел....Тарифы тоже пофиг-нищебродам дали субсидии-а у кого есть бабло будут платить и точно на никакие майданы не полезут-у меня есть знакомый богатей-так на майдане с первых дней был,и когда стреляли был-а вот сейчас точно не поедет,хотя и платит только за газ в месяц тыщь десять...Кредиты?-да так и надо хитрожопым-повелись на высокие проценты-да еще  в валюте,да еще во всяких мутных банках-то кто им доктор?-сами рисковали-сами пролетели...Как то так 01_smile

Я с тобой на все 100 тут согласен , нех было брать!! Я может тоже хотел машину купить или еще что то, но я мля думал что отдавать надо , и в этом государстве все возможно, как разбагатеть побыстречку так же и нищим стать за пару дней !А то получится щас поорут кредиты им спишут и епрст профит?? 21_umnik как говорится и овцы целы и волки сыты!
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
14.11.2016 р. відповів для hitmanhunter  
answerview
та й нафіг нам ця Європа, не доросли ми ще до Європи.
Нам би в Україні, в своїй країні порядок навести,

Самі ми ніколи не наведемо порядок, менталітет не той у 40% громадян, та і 40% це великий тягар для тих 60% свідомих і проЄвропейських.
Тому нам тільки 2 дороги: або на цивілізований Захід або на дикий схід  <<<-----|----->>>
схід бере силою, а Захід сам по собі не прийме.
Тому якшо бути самим по собі, схід загребе в кінці кінців. І буде тоді "стабільность" та "гулобой огоньок" і у молоді теж, і все життя...

А ти думаєш дядько з Європи прийде і наведе порядок? Дядько з Європи підніме зарплати і пенсії, знищить корупцію?
У нас немає дороги на захід, нас там таких ніхто не чекає. І якщо ми хочемо на Захід-ми повинні побудувати цю дорогу, дорогу на захід.
Та шо ти причепився з цією стабільністю і блакитним вогником? 06_question Я ж не кажу про те, що зараз молодь, т і твого віку, напевно більше половини, сидить в інтернеті і ріжеться в танчики, або ще якісь стрілялки., чи водяру жруть, або ширяюця.Тут ще подумати треба, що краще, блакитний вогник, чи танчики.
Jedem das Seine
Змінено: 14.11.2016 р., Vervet
like
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview

З цього відео говорити про що небудь не можливо, просто військова техніка

Згоден.Можна і до збіга обставин віднести. Мітинги, військова техніка ...

Час покаже
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview
фуры стояли перед киевом

фуру від військового урала відрізняєте?

В связи с осложнением погодных условий в Киеве вводятся некоторые ограничения для движения транспорта.

С 6:00 утра 14 ноября въезд крупногабаритного транспорта будет закрыто полностью, сообщается на сайте КГГА.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
14.11.2016 р.
answerview
Шото останнім часом падають вони як мухи 03_biggrin

Российский истребитель разбился в Средиземном море вскоре после взлета с авианосца "Адмирал Кузнецов", сообщает Fox News со ссылкой на двух американских чиновников.
По данным источников, три российских истребителя МиГ-29 взлетели с крейсера и направились в сторону Сирии. Затем один из самолетов столкнулся с "механическими сложностями" и развернулся в направлении к авианосцу.
Пытаясь приземлиться, истребитель рухнул в воду. Российский спасательный вертолет подобрал пилота и парашют. Источники не уточнили, в каком состоянии находится спасенный.

Подробнее: http://www.newsru.com/world/14nov2016/mig.html
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
bad
shockingly
Риболов видалений
14.11.2016 р. відповів для serzhbv  
answerview

Советую разок съездить на экскурсию на один из заводов Порошенко-хоть раз в жизни увидите европейский уровень труда в Украине...А ворье у вас на донбассе-причем в концентрации максимальной по Украине.

А ти на якому заводі Пороха був?
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
answerview
Наталья Веселова

Все, кто в шоке от е-деклараций, сначала поинтересуйтесь, в какой стране мира есть такая же открытая система?

Для дебілів текст...

В смысле реакции на него??? 62_sarcastic

Богдан Карпенко

По "неймовірній випадковості" саме на 17 число, коли ЮВТ і мураєви планують срачі, вирішила попротестувати і і ВО "Свобода"
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
like
bad
shockingly
14.11.2016 р.
answerview
Хто такі? 06_question

Звернення Вільних людей до відповідальних громадян

З 15 по 22 листопада сили реваншу та популісти готують план заколоту, називаючи це «Майданом 3». Але по суті це є «Антимайдан».
Тому що будь-яка деконструкція держави, будь-який параліч органів влади буде сприяти тільки Росії. Судячи з міжнародної кон’юнктури, зміни влади в США та багатьох країнах ЄС, Росія планує знищити стабільність в Україні для того, щоб уникнути санкцій і шляхом перевиборів привести д влади проросійську більшість.

Разом з тим, треба відзначити, що чинна влада сама винна в тій ситуації, яка склалася. Своєю бездіяльністю, своєю корумпованістю, тим, що своїми спільними з фінансистами цього «Антимайдану» схемами, вона дала можливість маніпулювати людьми, народом, розгорнутись цьому плану.

Так, у владі поисутня корупція. Так, влада нечиста на руку, так, влада непослідовно захищає національний інтерес в рамках Мінських перемовин. Так, влада толерує реваншистів. І саме цей «Антимайдан» свідчить про те, що влада помилилася, вступаючи в догворняки з олігархами і реваншистами.

Всі заяви спецслужб є зараз боротьбою з наслідками, а не з причинами.

Але і в провохоорнних органах є чесні люди. Ми бачимо процеси по Єфремову, Новінському, Оніщенку, Клименку, Іванющенку, Курченку. Чесні офіцери і прокурори існують. Вони просять лише одного - не зв'язувати їм руки, дати можливість добити сили реваншу. Вони чекають, що Президент дасть наказ і не буде заваджати в цих та інших процесах. Ми солідарні з цією частиною силових структур і готові до координації і спільних дій.

Я теж не люблю Порошенка, Гонтарєву та інших чиновників, але Путіна, Юлю, Мураєва, Медведчука і Бойка я не люблю більше. І вважаю їх більшим злом.

Ми не повинні допустити хаосу та Руїни в державі. Попри недоліки влади, ми повинні зберегти державу. Закликаю всіх відповідальних громадян не піддаватися на провокації «Антимайдану». Не заради корумпованої влади, не заради АП, Кабміну, МВС чи ГПУ, не заради чинного складу парламенту, не за БПП чи НФ, а заради того, щоби ми змогли встояти перед викликами та планами Путіна, заради того, щоб ми могли втриматись в складній ситуації і не стати об’єктами маніпуляції з боку популістів та реваншистів, які фінансуються одними й тими ж російськими олігархами.

#ВільніЛюди під час всіх цих подій будуть третьою силою, яка не дасть ні саботажникам у владі,ні так званій опозиції розірвати державу на шматки. Ми будемо силою, яка буде робити все, щоб Україна не повторила помилки братовбивчих війн. Вільні Люди будуть силою, яка має достатньо віри та духу для того,щоб зупинити хаос з одного боку, викорінити корупцію та зраду в органах влади – з іншого.

Що б не планував ворог, які б не були його хитрі задуми та солодкі слова, скільки б мільйонів доларів не вливалося в цей «Антимайдан», якою б недолугою і корумпованою не була ця влада, я вірю в українців, відповідальних вільних людей, які захистять свої сім’ї, свою державу від хаосу. Ми це робили під час Революції Гідності, і під час придушення «русской весни», ми це робимо і цього року (2 травня в Одесі, травня по всій Україні, «хресна хода» РПЦ).

Ми відповідаємо за кожне своє слово і кожну свою дію. І ця відповідальність не перед партійними вождями, олігархами, а перед членами організації, які загинули на Майдані, які загинули під час визвольної боротьби на Донбасі.

Закликаємо всіх долучитися до нас у ці дні. Ми віримо в мислячих, відповідальних громадян. Ми і є вашим щитом та списом. Слідкуйте за подальшими повідомленнями.
like
bad
shockingly
14.11.2016 р.
answerview
Маю надію на дешевий бензин весною, спеціально в запас не брав 30_crazy

Курс нафти готується до подальшого обвалу і цьому сприяє кілька чинників, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.
Поряд з тим, що в США повністю планується зняти ембарго з видобутку і експорту нафти, всі європейські та американські нафтосховища просто заповнені нафтою під зав'язку.
Багато європейських нафтосховища вже заповнені на максимум і для зберігання сировини давно вже використовують танкери. У портах Амстердама, Антверпена та Роттердама, на сьогоднішній день, туляться 16 танкерів з вантажем по 600 тис. барелів, в очікуванні покупців. Тільки в цих трьох портах близько 9,5 млн барелів нафти знаходяться в незатребуваному положенні.
В Європі відчувають гостру нестачу танкерів, кожен з яких на вагу золота і цим користуються власники компаній, що збільшують ціну фрахту. Причому, в минулому місяці в ЄС була чергова поставка російської нафти, яка до цих пір не затребувана.
Всього ж, на кінець жовтня, видобуток перевищив попит на 1,1 барелів на добу або, сумарно, близько 34 млн барелів. В ОПЕК розраховують, що взимку надлишок видобутку складе 2 млн барелів на добу.
1
like
1
bad
shockingly
14.11.2016 р.
answerview
Вже до речі майже по 43, а в новинах щось мовчать, мабуть це ще не все 15_badgrin

дата Курс Зміна
14.11.16 43,63 -2,00%
12.11.16 44,52 -0,18%
like
bad
shockingly
14.11.2016 р.
answerview
Marina Daniluk-Yarmolaeva

Протолкалась сквозь мураевский митинг под нацбанком. Хороший пример, как имея много бабок, потратить их абсолютно бездарно.

Кто пиво исподтишка из кармана в 10 утра хлестал. Кто семечки плевал на тротуарчик. Один юный мальчик сигу попросил, сказала, что не курю.
Вспомнилось из Земфиры: "Эти серые лица не внушают доверия, теперь я знаю, о ком поёт певица Валерия".

Я вижу этот совершенно неизменный однообразный контингент уже лет 8 -- на митингах против НАТО, против фашистов, за евроинтеграцию имени Януковича, на антимайдане, на мелких акциях, которые периодически клепают политики разного калибра для удовлетворения чувства собственной важности.

Этим людям совершенно неважно, куда идти, и кто заказчик банкета. Они пойдут за Януковича, за Юлю, за Порошенко, Джеком Воробьем и прочими персонажами, сменяющими друг друга, как погода поздней осенью: снег, мокрый дождь, внезапная оттепель и дальше по кругу.

К чему это я? Майдан-3 в ближайшее время совершено не грозит. А вот ощущение грязи, марионеток и дергающих за ниточки кукловодов, некой безысходности, депрессии и апатии -- сохранятся ещё довольно долго. Как и прочие тянучки ради тянучек. Вот и всё.

На митингах нынешней недели внимательно посмотрю на всех участников, дабы быть в курсе трендовых политколлабораций, и посчитаю приблизительные бюджеты акций. Больше ничего продуктивного ожидать не приходится.
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
like
bad
shockingly
kuk
14.11.2016 р. відповів для User  
answerview
Вже до речі майже по 43, а в новинах щось мовчать, мабуть це ще не все 15_badgrin

дата Курс Зміна
14.11.16 43,63 -2,00%
12.11.16 44,52 -0,18%

Самое свежее))
Змінено: 14.11.2016 р., kuk
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин