MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
23.08, 15:41
44
+23 °С
Вітер: 1 м./с., Пн-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3113233
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
16.11.2016 р. відповів для ALAN60  
answerview
шо під катом = я напишу під катом
тут відео, про що відео читайте під катом
це відео про МАЙДАН - відео під катом

Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
16.11.2016 р. відповів для ALAN60  
answerview
тут пісня про Україну
гостросоціальна пісня про Україну
задумайтесь....

сподіваюсь вам сподобалась
Крим - це Україна!
3
like
3
bad
shockingly
16.11.2016 р.
answerview
10:38
вы думаете, путин – это человек, который сидит в кремле? нет!       путин – это вера людей в возрождение русского мира, вера в справедливость, вера в победу, вера в
человеческое достоинство!       путин – это каждый из нас!
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
bad
shockingly
16.11.2016 р. відповів для Limon  
answerview
03_biggrin

Підводно-повітрянні сили разії 15_badgrin
Дизель - наше всьо!
1
like
1
bad
shockingly
16.11.2016 р. відповів для znv  
answerview

Підводно-повітрянні сили разії 15_badgrin

ВКС :  Водолазно Космические Силы.  62_sarcastic
"Надо стараться все делать хорошо: плохо оно само получится."

Андрей Миронов
2
like
2
bad
shockingly
16.11.2016 р. відповів для User  
answerview
США и ФБР посадит в стойло каждую украинскую гниду которая считает себя политиком
Прочёл не без удовольствия. 18_good  Очень,очень хотелось-бы верить, что так оно и будет. Но есть одно больше "НО".

Андрей Миронов
1
like
bad
shockingly
1
answerview
А я думаю що десь воно так в тому напрямку і рухається.
Когось дійсно посадять, когось на гачок візьмуть, хтось просто втече, бабу Юлю спалять, Саакшвілі набере рейтинг, забере собі більшу половину голосів Юлі і Ляшка - і тоді наступної осені можна проводити перевибори Ради. Порох думаю якось викрутиться, а якщо піде ріст економіки в наступному році то взагалі буде на коні.
1
like
1
bad
shockingly
16.11.2016 р.
answerview
Кремль всегда играет по своим зашоренным, узким чекистским правилам. И, соответственно, он весь мир оценивает по своим же чекистским правилам. Не суди по себе – вот они судят весь мир по себе. Ведь их главный геополитический просчет по поводу Украины, наверное, фундаментальный, из которого растет все то, что наломало им планы по поводу нашей страны, заключается в том, что они до сих пор искренне считают, что Майдан был проплачен и устроен силами американских спецслужб и Государственного департамента. Но ведь это не так. И это расхождение с реальностью, эта лакуна, этот зазор, он, собственно, и привел Кремль к такому громадному стратегическому поражению на украинском направлении. И, будучи уверенными в том, что нам когда-то это дело проплатили, устроили американцы, они сейчас пытаются по тем же лекалам, как туземцы какого-нибудь Замбези, сделать карго-культ Майдана. Как когда те из тростника лепили самолет, потому что думали, что вот сейчас они слепят, и белый человек прилетит и сбросит им пожрать, вот так же чекистские кукловоды через своих марионеток здесь, в Украине, через прокремлевские политические силы, к которым относятся Рабинович и Мураев, к которым уже года полтора как относится "Батькивщина", пытаются сымитировать Майдан. И это настолько с самого начала несостоятельно, что вызывает только скепсис. "Марш миллионов", "тарифный геноцид", а в итоге выходят три калеки, две чумы и несколько сот проплаченных либо откровенно нищих бабушек и дедушек, либо деклассированных элементов. Ну, что ж, будем дальше наблюдать за этим непонятно зачем устроенным, цирком, если они сами не скрывают, что это полное фуфло и на камеры смартфонов считают людей для бухгалтерии. По крайней мере, не скучно. -7+46 ПРАВИЛА КОММЕНТАРИИ Вы не подписаны на комментарии к этому материалу. ОПОВЕЩАТЬ
Источник: blogs.online.ua/matjushin/post/495/kreml-zamahnulsya-na-kiev-no-provalilsya-po-odnoy-prostoy-prichine/
like
bad
shockingly
answerview
А я думаю що десь воно так в тому напрямку і рухається.
01_smile

Андрей Миронов
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
3
like
3
bad
shockingly
16.11.2016 р. відповів для Grom  
answerview
Наверное в квесты часто играешь))
like
bad
shockingly
mixan забанений
answerview
США и ФБР посадит в стойло каждую украинскую гниду которая считает себя политиком

Яка гарна новина. Я  сподіваюся списки складатимуться з 450 прізвищ + 25 міністрів + 1 -го жида. 03_biggrin
http://www.moto.com.ua/postphoto/1583835_1.jpg
3
like
2
bad
shockingly
1
16.11.2016 р.
answerview
Відєво
Дизель - наше всьо!
Змінено: 16.11.2016 р., znv
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
16.11.2016 р.
answerview
Охрану общественного порядка в правительственном квартале в Киеве обеспечивают 2,3 тыс. правоохранителей

Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
16.11.2016 р.
answerview
Что вы там в Кремле курите: украинский чиновник жестко обратился к Путину (видео)

Jedem das Seine
2
like
1
bad
shockingly
1
Риболов видалений
16.11.2016 р.
answerview
Хіт про Путіна в Харкові під час матчу Україна-Сербія (Відео)

Jedem das Seine
2
like
1
bad
shockingly
1
16.11.2016 р.
answerview
Есть такая поговорка: "Вiд себе не втечеш "
"Перед Майданом, коли здавалося, що Україна, як суверенна держава вмирає, я часто думав про еміграцію. Думав про США, як оплот стабільності і порядку, бо жити в Україні вже не було сил.
Пройшло чотири роки. Двоє моїх друзів із Сполучених Штатів після обрання Трампа почали говорити про переїзд до України.
Хто би подумав.
Коло замкнулось.
Тепер лише боротьба, або внутрішня еміграція."

Андрей Миронов
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview
Есть такая поговорка: "Вiд себе не втечеш "
"Перед Майданом, коли здавалося, що Україна, як суверенна держава вмирає, я часто думав про еміграцію. Думав про США, як оплот стабільності і порядку, бо жити в Україні вже не було сил.
Пройшло чотири роки. Двоє моїх друзів із Сполучених Штатів після обрання Трампа почали говорити про переїзд до України.
Хто би подумав.
Коло замкнулось.
Тепер лише боротьба, або внутрішня еміграція."

Говорити-не мішки тягати.Та їх зі Штатів силою не випхнеш, не те, що з доброї волі, а президент-це таке, сьогодні один, а через деякий час другий.
Jedem das Seine
1
like
bad
shockingly
1
16.11.2016 р.
answerview
like
bad
shockingly
16.11.2016 р.
answerview
Динаміка ВВП України за два роки

Змінено: 16.11.2016 р., User
like
bad
shockingly
16.11.2016 р.
answerview
Коли ти європейська країна, тобі не пощастило і ти межуєш з Росією.
Дизель - наше всьо!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
3
like
3
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин