MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
22.08, 22:04
44
+18 °С
Вітер: 0 м./с., Пн-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3111581
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
22.11.2016 р. відповів для Vervet  
answerview
весьма буду благодарен за пояснения. судя по приаттаченому скрину, то в апреле - 4 месяце, рашка уже отжала Крым. идём дальше. дата рождения. какая, к лешему, украинская ССР? да и паспорта тогда выдавались иного образца.
фотожабу не напоминает?
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
Змінено: 22.11.2016 р., tsinik
like
bad
shockingly
kuk
22.11.2016 р. відповів для kuk  
answerview
Говорят шо вроде как шарикова поймали 03_biggrin

"Задержали подонка, на руках которого кровь украинцев": в Молдавии прокомментировали небывалую шумиху после "поимки" там Олега Царева

От зараза повезло шарикову  08_lol
like
bad
shockingly
22.11.2016 р. відповів для kuk  
answerview
у меня дежа вю по классику. надо же такое совпадение по фамилии и внешним признакам. да ещё и "объяснить не мог". порвало. а про волынскую резню это чудо не задвигало? или про Преображенского?
Булгаков, хоть и был морфинистом, рулит  08_lol
любіть у годину негоди!
like
bad
shockingly
22.11.2016 р.
answerview
я так дивлюсь пости зникають???

це не сподобалось про фільм який на танковом полігоні знімають? це щось заборонене? ок
дії модера не обговорюються... ага

а тим часом - їм видніше

хоча є нюанси...
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
kuk
22.11.2016 р. відповів для tsinik  
answerview
у меня дежа вю по классику. надо же такое совпадение по фамилии и внешним признакам. да ещё и "объяснить не мог". порвало. а про волынскую резню это чудо не задвигало? или про Преображенского?
Булгаков, хоть и был морфинистом, рулит  08_lol

Да тут похоже дежавю у этого хвощевского  03_biggrin или банальная синька  59_rofl
like
bad
shockingly
22.11.2016 р.
answerview
так я парился, август тоже. как я поонимаю, Гиса достали распри, вот и заблочил. как я понял по времени постингов - вермут тоже приостыл. зато табаки преуспел. но то такое. судя по окрасу одного поста, он понял, какого мнения о мнимых патриотахх
пс в ковырнадцатый раз - года оно было ранено и контужено? ответа от первоисточника так инет. полгода назад он кричал что восстанавливается, а потом  на передок...
любіть у годину негоди!
1
like
bad
shockingly
1
kuk
answerview
так я парился, август тоже. как я поонимаю, Гиса достали распри, вот и заблочил. как я понял по времени постингов - вермут тоже приостыл. зато табаки преуспел. но то такое. судя по окрасу одного поста, он понял, какого мнения о мнимых патриотахх
пс в ковырнадцатый раз - года оно было ранено и контужено? ответа от первоисточника так инет. полгода назад он кричал что восстанавливается, а потом  на передок...

Шо он передок востанавливает  59_rofl  59_rofl  59_rofl
2
like
1
bad
shockingly
1
Риболов видалений
answerview
весьма буду благодарен за пояснения. судя по приаттаченому скрину, то в апреле - 4 месяце, рашка уже отжала Крым. идём дальше. дата рождения. какая, к лешему, украинская ССР? да и паспорта тогда выдавались иного образца.
фотожабу не напоминает?

А це і є фотожаба.
Російські консули просять Україну надати документи про громадянство затриманих дезертирів-будь ласка доки вам про громадянство. 59_rofl
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
like
bad
shockingly
22.11.2016 р. відповів для cem  
answerview
начать стройку никогда не составляло никаких трудностей, закончить стройку - вот где настоящий героизм.
на основе каких показателей вы сделали вывод -"экономика ощутимо пошла вперед" ?
1
like
1
bad
shockingly
23.11.2016 р. відповів для tsinik  
answerview

...Впав 07_dirol
Дизель - наше всьо!
2
like
1
bad
shockingly
1
23.11.2016 р.
answerview
05_shok
Дизель - наше всьо!
1
like
1
bad
shockingly
23.11.2016 р.
answerview
Новый хит сети: украинская гривна с "эмоциями". ФОТО 03_biggrin
http://novosti-n.org/ukraine/read/144531.html
Дизель - наше всьо!
like
bad
shockingly
23.11.2016 р.
answerview
Здесь Русью пахнет — ликвидированное ДРГ под Мариуполем, — Злой одессит (ВИДЕО 18+)

http://news.eizvestia.com/news_politics/full/122-zdes-rusyu-paxnet-likvidirovannoe-drg-pod-mariupolem-zloj-odessit-video-18
Дизель - наше всьо!
like
bad
shockingly
23.11.2016 р. відповів для mixan  
answerview
Дякую 04_blush
Дизель - наше всьо!
like
bad
shockingly
mixan забанений
23.11.2016 р. відповів для znv  
answerview
Дякую 04_blush

???
http://www.moto.com.ua/postphoto/1583835_1.jpg
like
bad
shockingly
23.11.2016 р. відповів для tsinik  
answerview
фотожабу не напоминает?

Не, все там правильно в паспорте. Они данные по месту рождения переписывают с паспорта Украины.
Вот мой паспорт - там такая же фигня:
Змінено: 24.11.2016 р., August
2
like
2
bad
shockingly
23.11.2016 р. відповів для Vervet  
answerview
Социологи «запутались»: лидирует то ли Порошенко, то ли Тимошенко

Обидва опитування чесні, але тільки чисто формально, питання були сформульовані по-різному і КМІС майже не опитував сільське населення.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
bad
shockingly
23.11.2016 р. відповів для User  
answerview
Социологи «запутались»: лидирует то ли Порошенко, то ли Тимошенко

Обидва опитування чесні, але тільки чисто формально, питання були сформульовані по-різному і КМІС майже не опитував сільське населення.

То есть Юлька?)
like
bad
shockingly
23.11.2016 р. відповів для August  
answerview
Нє, електорат юлі це в основному базарні баби з великих міст, в селах більше за Пороха і Гриценка. Викликаноце тим що в АТО призивали в основному сільських, достатньо щоб пару чоловік на село повернулося і розказали, а після того як їм підвищили зарплату, ну ще й мізки на передовій промили, то вони більш-менш за Пороха. У мене сусід повернувся через рік - каже десь тисяч сімдесят грошей назбирав, він скільки за все життя не бачив. Дето так.
А рейтинг я так відчуваю у них однаковий - відсотків по 15. Тут ще важливо хто піде на вибори а хто ні.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
1
like
1
bad
shockingly
23.11.2016 р.
answerview
Свадебные фото Захаровой. США. 11 лет назад 15_badgrin
Деева и рядом не стояла))))
https://m.facebook.com/groups/902711006413690?view=permalink&id=1481850561833062&fs=1&permaquick=true
Змінено: 23.11.2016 р., August
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин