Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.
Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:
- Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.
- Мат у будь-якій формі.
- Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
- Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
- Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
весьма буду благодарен за пояснения. судя по приаттаченому скрину, то в апреле - 4 месяце, рашка уже отжала Крым. идём дальше. дата рождения. какая, к лешему, украинская ССР? да и паспорта тогда выдавались иного образца.
фотожабу не напоминает?
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
Змінено: 22.11.2016 р., tsinik
у меня дежа вю по классику. надо же такое совпадение по фамилии и внешним признакам. да ещё и "объяснить не мог". порвало. а про волынскую резню это чудо не задвигало? или про Преображенского?
Булгаков, хоть и был морфинистом, рулит

любіть у годину негоди!
так я парился, август тоже. как я поонимаю, Гиса достали распри, вот и заблочил. как я понял по времени постингов - вермут тоже приостыл. зато табаки преуспел. но то такое. судя по окрасу одного поста, он понял, какого мнения о мнимых патриотахх
пс в ковырнадцатый раз - года оно было ранено и контужено? ответа от первоисточника так инет. полгода назад он кричал что восстанавливается, а потом на передок...
любіть у годину негоди!
весьма буду благодарен за пояснения. судя по приаттаченому скрину, то в апреле - 4 месяце, рашка уже отжала Крым. идём дальше. дата рождения. какая, к лешему, украинская ССР? да и паспорта тогда выдавались иного образца.
фотожабу не напоминает?
А це і є фотожаба.
Російські консули просять Україну надати документи про громадянство затриманих дезертирів-будь ласка доки вам про громадянство.

Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
начать стройку никогда не составляло никаких трудностей, закончить стройку - вот где настоящий героизм.
на основе каких показателей вы сделали вывод -"экономика ощутимо пошла вперед" ?
Здесь Русью пахнет — ликвидированное ДРГ под Мариуполем, — Злой одессит (ВИДЕО 18+)
http://news.eizvestia.com/news_politics/full/122-zdes-rusyu-paxnet-likvidirovannoe-drg-pod-mariupolem-zloj-odessit-video-18
Дизель - наше всьо!
Дякую

???
http://www.moto.com.ua/postphoto/1583835_1.jpg
фотожабу не напоминает?
Не, все там правильно в паспорте. Они данные по месту рождения переписывают с паспорта Украины.
Вот мой паспорт - там такая же фигня:
Змінено: 24.11.2016 р., August
Социологи «запутались»: лидирует то ли Порошенко, то ли Тимошенко
Обидва опитування чесні, але тільки чисто формально, питання були сформульовані по-різному і КМІС майже не опитував сільське населення.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Нє, електорат юлі це в основному базарні баби з великих міст, в селах більше за Пороха і Гриценка. Викликаноце тим що в АТО призивали в основному сільських, достатньо щоб пару чоловік на село повернулося і розказали, а після того як їм підвищили зарплату, ну ще й мізки на передовій промили, то вони більш-менш за Пороха. У мене сусід повернувся через рік - каже десь тисяч сімдесят грошей назбирав, він скільки за все життя не бачив. Дето так.
А рейтинг я так відчуваю у них однаковий - відсотків по 15. Тут ще важливо хто піде на вибори а хто ні.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Свадебные фото Захаровой. США. 11 лет назад
Деева и рядом не стояла))))
https://m.facebook.com/groups/902711006413690?view=permalink&id=1481850561833062&fs=1&permaquick=true
Змінено: 23.11.2016 р., August