Показати повідомлення
Щоб не спотворювати теми зустрічей всякі нісенітниці, дурниці і дрібниці обговорюємо тут.
А також підготовку до зустрічей до відкриття окремої теми.
Привітання і серйозні технічні питання будуть видалятися - для цього є окремі теми.
Рейтинги станом на 21 серпня 2023 року після 17-ї
1. Стас - 60 - 7640 км - 17 зустрічей
2. Директор - 55 - 8808 км -13
3. Юзер - 51 - 4976 км -17
4. Вітя з Дніпра - 40 - 5385 км -11
5. Завгосп - 31 - 2685 км -11
6. Саймон - 29- 2575 км -10
7. Вацлав - 24 - 3724 км - 6
8. Сергій Малинівка - 23 - 4475 км
9. Академік = 22 - 3682 км
10. Рекс - 22 - 3103 км
11. Вепс - 19 - 2114 км -6
12. Мирон - 17 - 2745 км
13. Юра - 17 - 2553 км
14. Воца - 15 - 955 км -6
15 ЗМВ- 9 - 1411 км
16. Сюзанна - 3 - 400 км
17. Вова директор - 2 - 60км - 1
18. Коля машиніст - 2 - 50 км -1
Як рахується рейтинг.
Зустріч 2 бали + кожні 300 км = 1 бал
При однаковій кількості балів, вищий той хто більше проїхав. Рахується дорога в обидва кінцяі(інколи туди й назад люди можуть поїхати різними дорогами - наприклад щоб частину шляху поїхати разом)
Воца буде завжди у якості межі рейтингів. Не обігнав Воцу - в рейтинг не попадєш. Який рейтиинг, якщо тебе навідь Воца, що без власного "коня", - обігнав? Ну а гарантована присутність Воци у рейтингу - за його стійкість і героїзм у громадському транспорті.
Зустріч зараховується якщо було не менше п'яти чоловік і значки або наліпки.
(автор формули рейтингу пан Вацлав)
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.08.2023 р., User
Шукаємо свої кружки - в позаклубні будемо наливати вдвічі менше

Ігор не приїде? Вітя саймон?
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Змінено: 18 липня, 14:04, Chado
Рибась сказав шо за такі гроші він місяць вдома квасити буде - може погода тепер наладиться?

Саймон збирався, але не знаю.
Толя, написав би краще мінімум набір речей, щоб було легше збиратися.
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
не клює
На Сулі щука ще є. На блішню.Фаршировану зробиш?

Під горілочку

Також лящ у Сулу у тому році зайшов, сінця вже немає,2 роки сидів

Змінено: 19 липня, 10:44, Chado
Світло можу узять. І аккум, якщо треба, довгограючий.
1.Чадо
2.Стас
3.Юзер
4.Головний кабовод
5.Рекс
6.Олег з Дніпра
7.Вітя з Дніпра
8.Сєрий зі Світловодська
9.Машиніст
10.
Добав
10. Андрій, працює у Південній залізниці Ромни SPARK 150
Рекс під питанням

Змінено: 23 липня, 11:35, Chado
Зустріч буде? Де всі?
Буде,буде....,вже палатку в сумку поклав
Ударим ЭНДУРО по бездорожью и разгильдяйству ....
Если рыбалка мешает работе ....---бросай работу......
Михалич у четвер приїде додому, отпише тут. Каже, у Хоролі біля старої запрвки Татнефть ЗБІР.
Змінено: 21 липня, 21:39, Chado
Де всі?
Лічно я не буду

Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
я
Я тебе вже 6 років побачити бажаю

РПЦ утвердила новый список семи смертных грехов:
1. Использование VPN
2. Слушать кого-то, кроме Шамана
3. Пить Coca-Cola вместо Добрый кола
4. Смотреть YouTube вместо RuTube
5. Ходить в Burger King вместо «Вкусно — и точка»
6. Не иметь детей
7. Прогуливать «Разговоры о важном
Это и есть прорывной рывок в стабильность

Змінено: 23 липня, 11:34, Chado
Я тебе вже 6 років побачити бажаю
Вибачай, я зараз у відрядженні на північ від Харкова

До Юзера поближче повернусь вже в серпні, сподіваюсь.

Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
Змінено: 22 липня, 18:12, vaclav
Не сумуй! Вдачі тобі

наладиться?Саймон збирався, але не знаю.
Вітя пішов у розвідку, сидить у бадиллі з жабуурінням

Місце наради з питань фінансування продовольчої проблеми:
Стара покинута АЗС Татнефть біля Хоролу, якщо їхати з Лубен то вона справа перед поворотом в Хорол; якщо їхати з Решетилівки то вона зліва після повороту на Хорол і не видно мабуть - треба розвернутися на знак розворот і дивитися справа майже зразу.
Час наради:
25 липня п'ятниця з 11.00 до 12.00 год.
Хто туди не попадає, дзвоніть в рельсу 098 2896836 - можу почую. Хто не відпишеться - залишиться без пайка.
Далі їдемо в Хорол в Маркетопт чи АТБ(це де я ще зможу припаркуватися

)
На Сулі будемо дето о 14.00
Борщ буде дето о 18.00, хто не встигне - буде доїдати шо залишиться, воно ЩИ називається

Головний знайшов десь грошей, купив мила, сьогодні купається перший раз в цьому кварталі і їде.
Орієнтовна сума 500-700 грн, можна менше - в Хоролі будемо вирішувати.
Беріть дрібні гроші - з тищі здачі не буде.
Пишемо хто їде