Показати повідомлення
Щоб не спотворювати теми зустрічей всякі нісенітниці, дурниці і дрібниці обговорюємо тут.
А також підготовку до зустрічей до відкриття окремої теми.
Привітання і серйозні технічні питання будуть видалятися - для цього є окремі теми.
Рейтинги станом на 21 серпня 2023 року після 17-ї
1. Стас - 60 - 7640 км - 17 зустрічей
2. Директор - 55 - 8808 км -13
3. Юзер - 51 - 4976 км -17
4. Вітя з Дніпра - 40 - 5385 км -11
5. Завгосп - 31 - 2685 км -11
6. Саймон - 29- 2575 км -10
7. Вацлав - 24 - 3724 км - 6
8. Сергій Малинівка - 23 - 4475 км
9. Академік = 22 - 3682 км
10. Рекс - 22 - 3103 км
11. Вепс - 19 - 2114 км -6
12. Мирон - 17 - 2745 км
13. Юра - 17 - 2553 км
14. Воца - 15 - 955 км -6
15 ЗМВ- 9 - 1411 км
16. Сюзанна - 3 - 400 км
17. Вова директор - 2 - 60км - 1
18. Коля машиніст - 2 - 50 км -1
Як рахується рейтинг.
Зустріч 2 бали + кожні 300 км = 1 бал
При однаковій кількості балів, вищий той хто більше проїхав. Рахується дорога в обидва кінцяі(інколи туди й назад люди можуть поїхати різними дорогами - наприклад щоб частину шляху поїхати разом)
Воца буде завжди у якості межі рейтингів. Не обігнав Воцу - в рейтинг не попадєш. Який рейтиинг, якщо тебе навідь Воца, що без власного "коня", - обігнав? Ну а гарантована присутність Воци у рейтингу - за його стійкість і героїзм у громадському транспорті.
Зустріч зараховується якщо було не менше п'яти чоловік і значки або наліпки.
(автор формули рейтингу пан Вацлав)
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.08.2023 р., User
А може пернесемо виiзд на 1 серпня?
ГЛАВНОЕ НЕ СКОРОСТЬ-ГЛАВНОЕ БЛАГОПОЛУЧНО ДОЕХАТЬ
Муку пательну i олiю я вiзьму.
ГЛАВНОЕ НЕ СКОРОСТЬ-ГЛАВНОЕ БЛАГОПОЛУЧНО ДОЕХАТЬ
гарною тушонкою
Я привезу тушонку, гарну. Ти вже строк читаєш, чи що,я писав вже.

Закупив для зустрічей.
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Зранку другого дня можна і ковбаси , кофе з печивом поїсти, шашлик на другий день, а на третій день, каша гречана з тушонкою. Забув чи що? Склєроз?

Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Змінено: Вчора, 15:58, Chado
А може пернесемо виiзд на 1 серпня?
Та можна перенести, але давай зачекаємо, поки що там дощ тільки вночі з п'ятниці на суботу, а температура +33, опади 0,5 мм думаю це не страшно.

Змінено: Вчора, 16:12, User
прогноз
Уперед на 10 днів ти віриш? Вони в той же день брешуть

ШІ осьо роз'яснює
огляд від ШІ
Ні, 0,9 мм опадів - це невеликий дощ, а скоріше мряка або слабкий дощ. Зазвичай, дощ вважається таким, якщо діаметр крапель перевищує 0,5 мм, а 0,9 мм - це значення, яке ближче до мряки, ніж до сильного дощу.
Змінено: Вчора, 16:01, User
Вони в той же день брешуть
Рибась в цьому плані точніший за прогноз - вже не один раз було:якщо він їде - то дощ, якщо ні - то й

ні
По даті будемо чекати команди. А по часу зустрічи в Хоролі можна й щас домовитись.
Машиніст каже що о 12.00 під Хоролом.
Там як їхати з Решетилівки в Хорол просто так не повернеш - треба проїхати з кілометр до знаку "розворот" - після розвороту перед поворотом в Хорол справа є щось типу стоянки здається там можна зустрітися.
Дето так
Де мене ви чекати будете? Я буду десь о 16.00 виїжджати . Ямоду заблукати, как всєгда

Да пишут дождь в пятницу ,ну ближе ко вторнику на след неделе будет прогноз уточнен ,в дождь не хотелось бы ехать
Ударим ЭНДУРО по бездорожью и разгильдяйству ....
Если рыбалка мешает работе ....---бросай работу......
Думаю что не будет никакого дождя, разве что небольшой. Синоптикам я уже не верю.
заблукати, как всєгда
5-й раз пишу: до Лукім'я дорогу ти намалював, тільки не треба тобі повертати направо в Лукім'я - їдеш по головній дорозі через Лукім'я на міст і буквально за мостом зліва мішки з піском (був колись блокпост) там і повертаєш наліво, внизу переїздажаєш велику калюжу(там неглибоко

) і прямо дорога на кладовище, а тобі наліво до Сули метрів 50 кущами по ямах

Якщо зупинитися на мосту і подивитися наліво то побачиш невеликий пляж, дето там ми і будемо, хоча можливо станемо далі в лісі.Там біля пляжу столи старі справа від дороги, ото їдеш по тій дорозі все лівіше і лівіше метрів 500-800 і потрапляєш на Сулу(справа затока - то не воно)
А нє - ставай на мосту і кричи, може почуємо

Змінено: Вчора, 17:45, User
Так вроде видно что с дороги направо надо перед мостом съезжать, а ты пишешь влево....
А ну если кому заезжать через лукимья ,то все точно -налево за мостом
Головне до Лукоморья доїхати , а далі усе просто

. Дяка

І заночувати з котом під дубом якщо нас не знайдеш

На Десну сложніше було знайти