З'явився вільний час тож вирішив зробить защіту двигуна від високих бардюр та камінців. Бо іноді треба заїхати або зіскочіть з бардюр ввесь час шкрябаюсь двигуном а на глушнику висить якась бамбула тож я боюсь що коли небудь я її відірву . Тож взяв шмат дюралю вирізав по шаблону який зробив напередодні, дюраль із старої вазівської защіти колись їївиміняв на сто за пляшку пива . Це не китайський люмінь тож за пару годин зробив цю лижу , дюраль на авіаційний але теж міцний . У мене був китайський скутер так діски колеса гнулися як ложки тож приходилось возить з собой ризиновий молоток щоб рихтувать по дорозі. Ще не закрипив повністю . Фото прилагаеться . У кого які думки пишіть . Може взагалі воно не потрібне хотя час покаже .
На нормальних двигунах(як у мене
) китайці захист з заводу ставлять
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
теж планую зробити захист... тільки от не знаю з чого краще, щоб міцніше і надійніше було
Металеві частини від старого сістемного блоку, буде міцно й надійно. Такі знайти можна у любому комп'ютерному магазину, ціна 100-150 грн.
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью