, друге: дуже приємний запах
. Залив масло і думаю пропру на повний газ, щоб відчути чи змінилось щось
! ПРи їзді помітив, що двигун гріється менше
Також запах гарячого двигуна став приємнішим
Але більше нічого у роботі я не відчув
Але от учора в ночі я проїхав доволі багато, і нарешті масло стало діяти
(проїхав близько 250 км після заміни) Я відчув, що двигун працює більш тихо, також динаміка стала трішкі кращою (від поворота до зупинки автобуса я раніше набирав 80 км, зараз 85
) Ах да також думаю показником якості є те, що Хадо з рук змивалося надзвичайно важко, те масло яке я заливав раніше без особливих зусиль змивалося галою, а хадо я пів дня відмивав, і запах відчувався і на наступний день, отже масло за мотор триматиметься добре
кітаська якість
)
, друге: дуже приємний запах
. Залив масло і думаю пропру на повний газ, щоб відчути чи змінилось щось
! ПРи їзді помітив, що двигун гріється менше
Також запах гарячого двигуна став приємнішим
Але більше нічого у роботі я не відчув
Але от учора в ночі я проїхав доволі багато, і нарешті масло стало діяти
(проїхав близько 250 км після заміни) Я відчув, що двигун працює більш тихо, також динаміка стала трішкі кращою (від поворота до зупинки автобуса я раніше набирав 80 км, зараз 85
) Ах да також думаю показником якості є те, що Хадо з рук змивалося надзвичайно важко, те масло яке я заливав раніше без особливих зусиль змивалося галою, а хадо я пів дня відмивав, і запах відчувався і на наступний день, отже масло за мотор триматиметься добре
кітаська якість
)
Взяв банку і дивлюсь, що якась вона не така (Наклейка бумажна) Дак я кажу шось воно не те і віддав назад, пішов у друге місце і взяв ХАДО не з наклейкою, а все нанесене краскою
(правда дорожче на 20 грн) зато натурал
На дефіанта братиму у цього чувачка, респект йому 
ГАДО ... 
. Например в 139QMB Хадо полусинтетика 10W40 пойдет на ура. В двигатель со сцеплением в масляной ванне.как у тебя не знаю что лить. очень прихотливая к маслу техника. Так что не стоит обобщать...