А по морозу пилить,ну его в баню!!!
Эххх тепло,где ты??? 
. Нема чого вихвалятись звязками з переяславськими гаішниками - ти тільки роботи їм добавляєш і в очах громадськості опускаєш нижче плінтуса. Ти домовишся..... Може й морзі у тебе знайомі знайдуться, щоб гостей розмістити. Вихваляешся гарним історичним містом і при цьому вказуеш в яку дирку в паркані музею під відкритим небом залізти, бо бачите 15грн - це ж сильно великі гроші. Хочуть побачити все - хай платять. А то звикли всі на шару - через знайомого гаішника, знайомого суддю, знайомого в лікарні і так дальше. Ти цей "переяславський"
менталітет - кидай, бо буде горе.
.
Походу ти мене знаєш?
больше нечего добавить 
. Нема чого вихвалятись звязками з переяславськими гаішниками - ти тільки роботи їм добавляєш і в очах громадськості опускаєш нижче плінтуса. Ти домовишся..... Може й морзі у тебе знайомі знайдуться, щоб гостей розмістити. Вихваляешся гарним історичним містом і при цьому вказуеш в яку дирку в паркані музею під відкритим небом залізти, бо бачите 15грн - це ж сильно великі гроші. Хочуть побачити все - хай платять. А то звикли всі на шару - через знайомого гаішника, знайомого суддю, знайомого в лікарні і так дальше. Ти цей "переяславський"
Скажете, що я не правий??? Тоді давайте сідайте на своїх двуколесних ішачків і гайда до Переяслава, щоб довести що я не правий. "Люди їздили по 700км на табуретках" - вибачай Пручай, що знову когось ображаю, але це знову таки такі ж ідіоти як і ти. Певен, якби ти почув кількість і звороти тих матюків які сипались в їх сторону зі сторони водіїв автомобілів яким вони траплялись по дорозі - то впав би в депресію року так на пів. Запрошувати лізти в дирку ти звісно нікого не запршував, але якщо сам в неї лазиш - то це вже про щось говорить. Та запитаеш про що, а я тобі відповім, що знову таки ти ідіот.Ой вибач, знову тебе ображаю
Домовлятися з гаішниками можна тільки підписавши протокол про порушення і залативши штраф до державної скарбниці. А якщо ти платиш до кишені гаішника, чи якось по іншому з ним домовляешся, то ти і є те *****, через яке вони уже звикли так робити і всі мають їх порушивне порушив підмазати, щоб не воняло і дало їхати далі. Звикли вони жити як паразити, а ти їх стимулюєш, повзаєш перед ними і підвищуєш таким чином рівень їх самооцінки і почуття всевладності. Не будь *****, кидай "переяславський менталітет", бо буде горе. Ха , добрий лозунг - треба акцію провести під такою назвою в Переяславі, бо ідіоти розмножуються
. А ти дивишся і думаєш "А я шо лох, чому б і мені так не робити"
і робиш, або намагаєшся робити. І якщо до цього може лохом і не був, то відразу після цього становишся
. А ти дивишся і думаєш "А я шо лох, чому б і мені так не робити"
і робиш, або намагаєшся робити. І якщо до цього може лохом і не був, то відразу після цього становишся