Показати повідомлення
Хочу к весне приобрести мотоцикл. В наличии есть 2500$, но не могу конкретно определиться с выбором.
Хотелось бы мот спортивной внешности или можно найкед, желательно с водяным охлаждением.
буду благодарен за любые отзывы, заранее спасибо!
У нього пробіг 12 тис, 2012 рік, а не те що ви тут рекламуєте

Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
У нього пробіг 12 тис, 2012 рік, а не те що ви тут рекламуете
Радiю разом з Вами за 12 тис.

Фото де? Чотирохклапанний чи двоклапанный двигун? Там модiфiкаций того Вольта дуже багато. Доречi Стас пропонував Грасстреккер - це вiн и е (модiфiкация)
Змінено: 21.04.2021 р., Ozi_58
Не розбираюся я в модифікаціях, на вигляд начебто такий як в рекламі, але немає кікстартера, написано Вольта 250 і щось там ще три букви.
Фоток ще немає, гараж в чорта на куличках, це я сьогодні не витримав в робочий час заскочив трохи.
Х точно там була

Їздити на ньому досить некомфортно(Петрович Завхоз тричі впав): центр маси високий і його трохи носить; вилка слаба зовсім - гуляє; на трасі при швидкостях за 70 в спеку перегрівається, навіть радіатор з запорожця не допомагає. Але з пасажиром він веде себе якось впевненіше.
І якщо, то Петрович його, мабуть продає(точно не знаю-2 роки не бачив).Але вже років 5 після операції на серці він на ньому не їздить, пробіг там тися п'ять всього, встановлений додатковий радіатор і нові шини Мітас.
Змінено: 09 липня, 07:33, User
Важко щось підібрати на нашому ринку з моїми вимогами і за дешеві гроші.
Я розглядаю Shineray XY250 INTRUDER, бо Bajaj Boxer в дефіциті(
От і думаю: Чи зможуть наші місцеві продавці мототехніки забезпечити мене Shineray XY250 INTRUDER не з націнкою у 100% від ціни в онлайн-магазинах чи в обласних центрах?
В цілому ситуація така: До вартості мотоцикла треба додати близько 7000 грн за доставку. Оце ціна життя поміж обласними центрами.
Та поїдь сам в Харків, Дніпро, Полтаву - купи і приїдь на ньому.
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/shineray-250-prodam-IDZnDJW.html?search_reason=search%7Corganic. Можу поїхати подивитися цей.
Змінено: Вчора, 07:40, User
Тобі ж до Дніпра 130 км, за 3 години не поспішаючи
https://motoplus.com.ua/shineray-xy250-intruder/
Та й навіть за їхніми тарифами вдвічі дешевше
Самовивіз мототехніки можна здійснити з нашого Мотосалону MOTOPLUS за адресою м. Дніпро, вул. Аржанова 2 (територія заправки Юкон).
Доставка мототехніки по регіону здійснюється автомобілем за тарифом 14грн/км (в обидві сторони).
Змінено: Вчора, 07:51, User
У нас два мотосалони, 40 км...
Іванович. Не бандерлог!