MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
25.04, 10:04
11
+15 °С
Вітер: 0 м./с., Півд
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Новини

У Китаї ухвалили смертний вирок п'яному мотоциклістові!

У Китаї ухвалили смертний вирок п'яному мотоциклістові!
Сів за кермо напідпитку - готуйся до страти. У Китаї в такий спосіб хочуть скоротити до мінімуму аварії на шляхах. Роблять це до 60-тої річниці КНР. За статистикою, від початку року на дорогах Китаю загинули майже 30 тисяч людей. Більше половини - з вини п'яних водіїв.

За перший тиждень спецоперації поліція затримала 15 тисяч водіїв напідпитку. Раніше за це штрафували або на півроку забирали права. Тепер, коли владі увірвався терпець - можуть і стратити. Вирок уже винесли мотоциклісту, який вбив 5-х людей, в'їхавши у натовп. Поліція оточує блок-постами мікрорайони, де багато ресторанів. Перевіряють кожне авто - без винятків.

Ян Баолі, офіцер поліції: "Такі заходи - діють. От, скажімо, за останню годину ми не впіймали жодного п'яного за кермом. Це означає, що кількість аварій скоротиться і більше людей житимуть".

Утім, відмовлятися від давної традиці - відзначати вдалі угоди за щедрим столом і з чарочкою - китайці теж не поспішають. Цим одразу скористалися підприємці. З'явилося багато фірм, які присилають водіїв до ресторану, щоби доправити додому автомобіль разом з його власником. І щодень - таких замовлень усе більше.

Лі Цзямін, водій: "Дякуючи поліції, яка проводить спецоперацію, - кількість клієнтів дуже зросла. Оператори не встигають приймати замовлення".

Чен, клієнт: "Я часто користуюся їхніми послугами. Бо ж ідеться про мою безпеку. Якщо я знаю, що буду пити - відразу дзвоню і замовляю собі водія, який потім відвезе мене додому. Це дуже зручно".

Коштує така послуга - менше 15 доларів. Виїздів - по кілька за ніч. У компанії сподіваються - влада не послабить тиску на нетверезих водіїв. На них фірма уже встигла заробити 750 тисяч доларів.
1
like
1
good
bad
shockingly
Фото 1/1
Джерело: 5.ua
28.08.2009 р., переглядів: 4466
Подібні новини

Yamaha продовжує страждати від кризи Yamaha продовжує страждати від кризи

Репліки Макса Бьяджі від Aprilia Репліки Макса Бьяджі від Aprilia

Англієць отримав термін за ролик на YouTube Англієць отримав термін за ролик на YouTube

Мототерминатор вже в реальності: робот управляє байком! Мототерминатор вже в реальності: робот управляє байком!

ДАІ вирішило залучити мотоскутеристов для спільного патрулювання вулиць Вінниці ДАІ вирішило залучити мотоскутеристов для спільного патрулювання вулиць Вінниці

Коментарі8
Avatar ShrekDnDz
ShrekDnDz 28.08.2009 р.
А мы плачемся что у нас штрафы подняли..)))
Avatar 1-VIP
1-VIP 29.08.2009 р.
Да било б лучше,шоб на авто тоже так било.
Avatar vivi
vivi 29.08.2009 р.
дааааа то что надо.. намбы такой закон.. и чтоб он на ченовнеков действывал тоже.. ото бухими катосят их ловят снемают на камеру.. а в преси говорят что в крови нечего н <мат вырезан> .. типу был трезвый..
Avatar Sokol
Sokol 29.08.2009 р.
Мдя... Китай впереди планеты всей... правильно... пьяный за рулем = убийца... почему для него делают исключение? казнить нафиг... а то ввели понимаешь пожизненное.... и сидит всякая мразь... книжечки читает... на рудники ссук....
Avatar rinatillo
rinatillo 29.08.2009 р.
30 тысяч китайцев больше, 30 тысяч меньше
Avatar Kor
Kor 30.08.2009 р.
Имхо смертная казнь это ЖЕСТЬ лучше лишение пожизненно или хоз. работы . Наверное власти действительно таким варварским методом хотят исправить демографическю ситуацию в стране
Avatar Drammer
Drammer 31.08.2009 р.
Правильно! А то консервоводы совсем обнаглели. Носятся бухими по городу! Один козел уже бухим доездился, людей на остановке трамвая подавил. Я ЗА ОБЕИМИ РУКАМИ! Вообще все бухло запретить нужно. Бухло это путь к вырождению!
Avatar Sc50
Sc50 06.09.2009 р.
Точно китаёзы такими варварскими методами хотят подрегулировать численность своего населения. На мой взгляд бороться с пьянством на дороге это перебор. Надо было осудить пьяного водилу пусть бы работал в заключении и компенсировал родным потерю кормильцев.
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин