MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
18.04, 09:20
11
+9 °С
Вітер: 0 м./с., Пн-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Новини

Знамениті і неповторні: 10 мотоциклів, які стали справжніми легендами

Знамениті і неповторні: 10 мотоциклів, які стали справжніми легендами
В історії мотоциклів є свої видатні екземпляри і свої легенди. Чого тільки не придумували творці баків: божевільні експерименти з дизайном, форсування движків і навіть спроба об'єднати мотоцикл і артилерійську установку. Представляємо десятку байків, які так чи інакше виділяються з когорти своїх побратимів.

1. Honda CBX

[img1]

Honda CBX - справжня легенда. Лінійка цих мотоциклів проводилася компанією Honda з 1978 по 1982 роки. У 1981 році вийшов спортивний варіант Honda CBX. І хоча цей красень виглядає досить звичайно, його особливість - в його двигуні: шість циліндрів потужністю 105 л. с. А ще він дуже стильний.

2. Rokon Trailbreaker

[img2]

Мотовсюдихід Rokon Trailbreaker – 218 фунтів американської винахідливості. При швидкості всього 56 км/год, цей сталевий кінь пройде, де завгодно, будь то бездоріжжя, кам'яниста поверхня, заболочена місцевість або сніг.

3. Jaguar Motorcycle

[img3]

Мотоцикл Jaguar Motorcycle виділяється з раті побратимів своїм більш ніж специфічним дизайном. Все б нічого, ось тільки під час їзди у перехожих можуть виникати не найкращі асоціації з приводу "відносин" мотоцикліста і його залізного коня.

4. Haleson Steam Powered



А як щодо парового мотоцикла? Саме так, Haleson Steam Powered працює на паровому двигуні. Такі мотоцикли створювалися на рубежі XX століття. Особливо гарний мотоцикл взимку, адже котел між ніг досить гарячий. Головне пам'ятайте, що іноді вони вибухають.

5. Uno Dycicle

[img4]

Можна подумати, що Uno Dycicle – це моноцикл, однак насправді коліс в ньому два, просто розташовані вони поруч. Цікавий дизайн і відносна зручність за досить непомірну за такий вишук ціною.

6. Vespa 150 TAP

[img5]

А ось ще одна легенда - Vespa 150 TAP. Цей моторолер був створений в 1956 році для потреб ВДВ Франції. Ключова особливість транспортного засобу в тому, що на нього встановлено 75-мм безвідкатна гармата. Цікава спроба об'єднати мотоцикл і артилерійську установку.

7. Roadog

[img6]

Мотоцикл Roadog - не просто легенда. Це рекордсмен відразу в декількох областях. Створений інженером на прізвисько "Дикого" Білл Гельбке Roadog став найдовшим – 5.18 метрів і найважчим – понад 1 200 кг, мотоциклом в історії. Мало хто знає, що насправді Білл зібрав кілька таких "псів" і навіть зміг їх продати!

8. Whitlock Tinker Toy

[img7]

Думаєте 6 циліндрів це рекорд? Дітище Саймона Уитлока - Whitlock Tinker Toy, мотоцикл, який потрапив до Книги рекордів Гіннеса. У цього монстра – 48 циліндрів і 6 колінчастих валів. Система охолодження цього красеня ледь справляється зі своїм завданням.

9. Megola

[img8]

Мотоцикл Megola відрізнився від всіх своїх побратимів самим незвичайним двигуном не тільки для мототранспорту, але і для автопрому в цілому. Справа в тому, що на нього встановлено так званий зіркоподібний або радіальний двигун прямо в передньому колесі. Потужність двигуна становила 14 л. с.

10. Shilovsky Gyrocar

[img9]

Гирокар Shilovsky Gyrocar був розроблений російським графом в 1912 році. Цей мотоцикл був розрахований на 6 місць. При цьому він їздив на двох колесах. Врівноважуватися транспортний засіб повинен був за допомогою гіроскопа.
4
like
4
good
bad
shockingly
Фото 1/9
Джерело: auto.obozrevatel.com
02.05.2015 р., переглядів: 7633
Подібні новини

Стімпанк-мотоцикл з паровим двигуном Стімпанк-мотоцикл з паровим двигуном

У Києві випустили спецмотоцикл для ЗСУ У Києві випустили спецмотоцикл для ЗСУ

Американські військові розробляють безшумні мотоцикли Американські військові розробляють безшумні мотоцикли

Мотоцикл з двигуном V12 від Lamborghini Мотоцикл з двигуном V12 від Lamborghini

Повний Місяць: з'явився футуристичний мотоцикл з Повний Місяць: з'явився футуристичний мотоцикл з "парячим" двигуном

Коментарі5
Avatar kaadoc
kaadoc 04.05.2015 р.

Кроме Веспы легенд не увидел...
Так можно напихать не 10 и 100500 "легенд"...
Avatar ZASEKAN
ZASEKAN відповів для kaadoc 11.05.2015 р.
Вот интересно, из неё хоть раз стреляли, обычная 45ка даёт нехилый откат, а 75 это уже танковое орудие. Мюнхаузен отдыхает. ну ладно бы уже передвижной миномёт или пулемёт но артиллерия...
Avatar DilERR
DilERR 08.05.2015 р.
Класс. Многих увидел впервые. Спасибо за статью!
Avatar gnom
gnom 10.05.2015 р.
Кроме хонды и Веспы все остальное извращение
Avatar hunter
hunter 11.05.2015 р.
дивно, думав що "легенда" це Honda CG125, Минск та інші, яких в світі було найбільше)
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин