MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
18.04, 10:20
11
+9 °С
Вітер: 1 м./с., Пн-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Новини

Перший мотоцикл, надрукований на 3D-принтері

Перший мотоцикл, надрукований на 3D-принтері
APWorks, яка є дочірньою компанією авіабудівного гіганта Airbus, представила концепт електричного мотоцикла, створеного завдяки технологіям 3D-друку. Мотоцикл отримав назву Light Rider, який є найбільш підходящим, враховуючи, що вага транспортного засобу складає всього 35 кг.

Оптимізація форми рами мотоцикла Light Rider зробила його схожим на екзоскелет, що дозволить всієї конструкції витримувати значні навантаження. Завдяки електродвигуну потужністю 6 кВт мотоцикл зможе розігнатися до 80 км/год. Таким чином, Light Rider більше підійде для повсякденного міської їзди.

Рама Light Rider важить всього 6 кг і виконана з матеріалу, створеного і запатентованого компанією APWorks. Це сплав алюмінію, магнію і скандію, який є більш міцним, ніж сучасні матеріали для 3D-друку.

Використання нового матеріалу дозволило APWorks створити порожнисті частині рами, які значно полегшили конструкцію всього мотоцикла. Крім того, подібний дизайн рами дозволив приховати більшість кабелів і інших елементів, які можуть бути помітні на стандартних мотоциклах.

Ціна на електричний мотоцикл Light Rider дуже висока, але навіть незважаючи на це, придбати його буде непросто. APWorks планує провести лише 50 примірників. Кінцева вартість мотоцикла складе 56 тис. доларів, але щоб стати його власником, доведеться заздалегідь внести на рахунок виробника 2450 доларів.

Представники APWorks заявили, що спочатку хочуть поекспериментувати з різними формами і стилями мотоциклів, перш ніж переходити до масового виробництва.

like
good
bad
shockingly
Фото 1/6
Джерело: naked-science
23.05.2016 р., переглядів: 3416
Подібні новини

Yamaha представила новий туристичний мотоцикл Yamaha представила новий туристичний мотоцикл

Французи побудували 470-сильний чотириколісний мотоцикл навколо двигуна Maserati Французи побудували 470-сильний чотириколісний мотоцикл навколо двигуна Maserati

Концепт електричного мотоцикла Tesla e-Bike від італійського дизайнера Концепт електричного мотоцикла Tesla e-Bike від італійського дизайнера

У Білорусі продають унікальний байк в стилі Jack daniel's У Білорусі продають унікальний байк в стилі Jack daniel's

Майбутнє засобів пересування: чого чекати в 2016? Майбутнє засобів пересування: чого чекати в 2016?

Коментарі7
Avatar serzhbv
serzhbv 23.05.2016 р.
Да пусть он будет напечатанный хоть марсианами-нафиг нужен этот урод за 56 кусков??? За такие бабки можно электрический звездолет собрать на двух колесах,или купить теслу и не парится.Ей богу-кретины.
Avatar urbanracer
urbanracer відповів для serzhbv 26.05.2016 р.
тесла тоже не сразу появилась...и раньше проектировались дороже електроавто..но сейчас появилась тесла-более массовый авто..также и с мото..сегодня 56 кусков а через 3 года 10...мысль думаю ясна...а то с такой логикой нужно было остаться в 18 веке..вспомни как первые авто были не по карману каждому...лиш когда Форд зделал конвеерное производство тогда авто стало доступным ...
Avatar serzhbv
serzhbv відповів для urbanracer 26.05.2016 р.
мне не надо рассказывать про 18 век.Сейчас на данный момент времени за сумму вдвое меньшую можно собрать крутейший электробайк,а не это ажурное фуфло.
Avatar drakosha
drakosha 27.05.2016 р.
По-моему, это велосипед
Avatar serzhbv
serzhbv відповів для drakosha 28.05.2016 р.
так и есть вилка двухкоронка рокшок,руль,колеса-все велообвес,правда недешевый.Плюс китайский 5ти киловатный электромотор с контролером.И литиевая батарея.Все это всунуто в ажурную срань по названием рама.Весь этот набор тянет максимум на 5 тыщ уе.
Avatar Wicker
Wicker 01.06.2016 р.
Это как раз то случай, когда горе-дизайнеры, дорвавшиеся до 3-D принтера, сотворили полную фигню. Уродец ещё тот.
Avatar Judest
Judest 13.06.2016 р.
56 тыс., а лапки, чтобы поставить это чудо нет. А чё, нормально, заплати 56 тыс. и прислоняй до дерева. ))))
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин